Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze jestem naiwny ale moze przebieg auntentyczny przynajmniej mam taka nadzieje :)

Panie ja mam 320 k i fotel bez porownania lepiej wyglada i wagi piorkowej tez nie mam :wink:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Waga piórkowa? Chyba sumo :naughty:

Żartuje :decayed::grin:

Opublikowano

Ehhh ..... czytaj ze zrozumieniem młody ;)

seves to furka wygląda pewnie zacnie :naughty:

Opublikowano

Czytam, czytam tylko tak dla żartów pisze :decayed: Jakoś źle na mnie Sosnowiec działa :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

witam no to bede szukal czegos innego :) widzicie dobrze ze go Wam pokazalem bo juz sie napalilem na niego a pojechac do gebelsow i wrocic z niczym to tak troche lipa

Opublikowano

Kupujący sam nigdy nie powinien auta kupować.

Moje zdanie - pewnych rzeczy po prostu nie chce się zauważać .

Opublikowano
:hi:Nie ma to jak cały dzień w Sosnowcu i Katowicach

Taki młody a już narzeka :decayed:

---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:30 ----------

Opublikowano
Opublikowano

Pospane :hi:

Opublikowano

dobry synki w ten jakże piękny dzionek :hi:

piekny ze nie trzabyło do roboty stować :tongue:

Oj tam u koleżanki byłem, świetnie było :whistling::naughty:

ulalala a u Koleżanki często lepiej niż u swojej :kox:

moze jestem naiwny ale moze przebieg auntentyczny przynajmniej mam taka nadzieje :)

Panie ja mam 320 k i fotel bez porownania lepiej wyglada i wagi piorkowej tez nie mam :wink:

Dokładnie, tak jak pisałem jak na 150kkm zbyt zniszczony- Paplok są wyjątki- przypadki że np kierujący robi krótkie dystanse i często wsiada wysiada a do tego ma np problem z biodrem (np. tak jak mój wujek) i się dosłownie wsuwa do samochodu dlatego trzeba wtedy zwrócić uwagę na inne detale (takie jak oparcie fotela, kierownica, pedały włącznik świateł rączki drzwi wszystko czego się dotyka w eksploatacji) sugerując się fotelem a z tych fotek niczego więcej nie można ujrzeć więc z doświadczenia wiem że w 90% przypadków jeśli czegoś nie widzisz to dlatego że sprzedający zrobił tak fotki żebyś tego nie widział :tongue:

Ehhh ..... czytaj ze zrozumieniem młody ;)

seves to furka wygląda pewnie zacnie :naughty:

mam nadzieję bo jest jeszcze ujeb_ana i musze ja umyc a po bukowinie, rajsie na r6 i poniedzialkowym basenie się coś rozchorowałem :tongue:

Kupujący sam nigdy nie powinien auta kupować.

Moje zdanie - pewnych rzeczy po prostu nie chce się zauważać .

Dokładnie tak jak napisał Arturoo- kolejny raz się powtórzę - ja tak kupiłem przepiękne dosłownie przepiękne b7 s-line... śliczne idealne z wyposażenia i wyglądu a do tego totalna kupa :kox:

a do tego zauważyłem z 5różnych niedociągnieć i każdą sobie wytłumaczyłem że to na pewno nic takiego ... trudno... :decayed:

Opublikowano

Seves, miałem tak ze znajomym jak się napalił na samochód "co że auto spawane" :grin:

Opublikowano

Seves, miałem tak ze znajomym jak się napalił na samochód "co że auto spawane" :grin:

mam nadz ze nie bijesz do mnie :grin:

:decayed:

kurw powiedzcie mi jak przerabiam pierd_olone foty zeby do chu dzialaly to musze pelny link wklejac?

na predko to probuje rozgryzc wiec wziałem i kopiuje tylko ta czesc linku ktora sie zmienia wklejam w stara- zla czesc linku a to zamiast zadzialac sie kurw automatycznie zmienia na jakies #@$%^&&* automatyczne do chu cos co nie dziala....

co musze wszystkie linki w wordzie przerobic i wtedy jako calosc wklejac? bo zeby do fotosika wlazic na kazda fotke i jej link w calosci sciagnac to mnie chu strzeli w miedzyczasie :tongue:

i zajs sie przez to pierd forum wkurw bo chce czlowiek cos na predko i sie do chu nie da... cale zycie sie trza uczyc :facepalm:

:kox:

Opublikowano

seves jeszcze trochę i wszystko Hugo podopina ......

wierzę w to bo.................

co mi posostało :polew:

Opublikowano

ja też tego nie umie robić na tzw. hop:kwasny:

Opublikowano
seves jeszcze trochę i wszystko Hugo podopina ......

wierzę w to bo.................

co mi posostało :polew:

no kurw_a ten kuta_s word nie dziala bo tez podkresla zmieniona czesc linku do chu_ja i sie komunikuje z tym silnikiem forum zeby bylo latwiej :grin:

i co bym nie zrobil musze link po linku ... do notatnika wklejac przerobic i wkleic nazot na forum :rolleyes:

a w notatnik nie moge wkleic calosci bo mi word widzi zamiast linkow juz gotowe foty niektore... i jak wklejam do notatnika to ten zas nie widzi zdjec tylko linki... no chu_j mnie strzela :decayed:

jak macie jakas szybsza metode to prosze o podpowiedzi :naughty:

Opublikowano

Kur.a Grześ cale szczescie bo juz myslalem ,ze ja sie starzeje :decayed:

Opublikowano
:decayed:no to chyba razem się starzejemy:polew:

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

bo też tak myślałem:grin:

Opublikowano
:decayed:no to chyba razem się starzejemy:polew:

---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

bo też tak myślałem:grin:

no to jest nas co najmniej 3 :decayed:

Opublikowano

no i powiedzcie jak ja mam założyć wątek ze swoim "brum brum" albo jak to woli "kle kle" jak tu połowa rzeczy dla mnie nie działa

:facepalm::polew: