wiesiek3d Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka.
wiesiek3d Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 no i Wiesiu zauważyłem że Cię tu coraz mniej Jak wyżej, po prostu obsługa jest uciążliwa, i to w IE i FF w każdej przeglądarce są jakieś bugi na forum, po prostu shit:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka. Fakt faktem że się pozmieniało ale mi wszystko działa sprawnie, korzystam z Maxthona.
wiesiek3d Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka. Fakt faktem że się pozmieniało ale mi wszystko działa sprawnie, korzystam z Maxthona. No dobra ale żeby dobrze wszystko działało to będę instalował następna przeglądarkę ? Mi niby wszystko działa , korzystam z FF ,ale jak napisze posta to po odswieżeniu strony automatycznie wkleja mi się moja ostania odpowiedź w okno odpowiedzi, ale to pikuś. Obsługa samego forum jest uciążliwa, Hugo uruchomił niepotrzebne wodotryski choćby multicytat, nie wieże że płatnego silnika nie da się ustawić żeby choć w większej części przypominał stary, który był intuicyjny. Popatrz na PEB działa na tym samym silniku, i nie jest to tylko moje nieistotne zdanie.
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Tobie coś zawsze nie pasuje Bo to forum działa jak stara ku*wa i nie gadaj że jest dobrze, bo pieprzysz jak dziecko co dostanie lizaka. Fakt faktem że się pozmieniało ale mi wszystko działa sprawnie, korzystam z Maxthona. No dobra ale żeby dobrze wszystko działało to będę instalował następna przeglądarkę ? Mi niby wszystko działa , korzystam z FF ,ale jak napisze posta to po odswieżeniu strony automatycznie wkleja mi się moja ostania odpowiedź w okno odpowiedzi, ale to pikuś. Obsługa samego forum jest uciążliwa, Hugo uruchomił niepotrzebne wodotryski choćby multicytat, nie wieże że płatnego silnika nie da się ustawić żeby choć w większej części przypominał stary, który był intuicyjny. Popatrz na PEB działa na tym samym silniku, i nie jest to tylko moje nieistotne zdanie. No nie, a z FF większość korzysta.. Co do tych odpowiedzi to faktycznie klops Ten multicytat jest też na PEB i za cholere nigdy nie wiedziałem jak to używać dopiero tu mi ktoś powiedział...
wiesiek3d Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Powiem Ci że na PEB pomimo że po angolu jest menu jakoś lepiej się bryka mamy tu za dużo opcji niepotrzebnych. Admin powinien interfejs forum ustawić żeby był w jak największym stopniu podobny do starego bo był b.dobry
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Jest tego za dużo... ja de facto korzystam tylko... otwieram na nowej karcie powiadomienia i tam mam wszystkie odp. na subskrybowane wątki i nowe wiadomości PW, a reszta jest mi w sumie zbędna.
seves Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Powiem Ci że na PEB pomimo że po angolu jest menu jakoś lepiej się bryka mamy tu za dużo opcji niepotrzebnych.Admin powinien interfejs forum ustawić żeby był w jak największym stopniu podobny do starego bo był b.dobry dokładnie to samo pierwszego dnia po zmianach pisałem i też uważam że pewnie możnabyło forum na nowym silniku ustawić żeby działało w większym stopniu jak kiedyś a w skrócie żeby po prostu było tak intuicyjne jak stare
wiesiek3d Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 No to widzicie syki mamy podobne zdanie Zbieram się do roboty
ROBERT Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Pany i na 30 ---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:19 ---------- I znowu mamy śnieg ... a ja na łysych letnich
Kuna Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Ja mam prawie sliki A miałem jechać jutro samochód obejrzeć...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:06 ---------- Robert bierz http://www.ibood.com/pl/pl/
seves Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dobry no jak nie BT to tez bym mial jeszcze zimowki a tak trzeba ostroznie przejezdzic tych kilka dni ---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:21 ---------- kuna co jedziesz ogladac? Wyjdzie Ci pozyczyc autko od ojca a jak cos ja mam podobna myjke do sprzedania kupilem na allegro ale u mnie nie dziala tzn sika z przerwami.. Tak ze sika przerywa sika przerywa i w tym momencie mi swiatlo w garazu przygasa hahaha.. Nie chcialby se jej ktos zobaczyc co to za przyczyna
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:06 ---------- Robert bierz http://www.ibood.com/pl/pl/ to jest ta myjka, co mówiłeś mi na spocie??i spoko Robert...chyba większość dziś bedzie śmigała na letnich:decayed: ---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:34 ---------- chociaż...ja mam ten wybór, że mogę polówkę odpalić na zimowych:decayed:
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Robert bierz http://www.ibood.com/pl/pl/ to jest ta myjka, co mówiłeś mi na spocie?? Chyba tak, za takiego Karchera byś musiał dać z 900zł i masz tylko 2lata gwar. a tu aż 5lat oferta tylko dziś ważna.
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a to jest jakaś pewna strona ?? Aby se to kupić ?? Wiesz nie znam się za bardzo:embarrassed:
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a to jest jakaś pewna strona ?? Aby se to kupić ?? Wiesz nie znam się za bardzo:embarrassed: Ja tam już kupiłem kilka rzeczy, m3rvin, siemian też już tam kupowali. Ja polecam Pogadaj z bulczasem może kupicie dwie to przesyłka taniej wyjdzie
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no nie powiem okazja, ale muszę mieć narazie z tym poczekać bo w domu jest jakaś "powiedzmy" myjka (a myślałem, że juz jej nie ma),ale chwilowo nie sprawna...jak się nie da jej uruchomić,to się złożę z kimś i se kupimy.
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no nie powiem okazja, ale muszę mieć narazie z tym poczekać bo w domu jest jakaś "powiedzmy" myjka (a myślałem, że juz jej nie ma),ale chwilowo nie sprawna...jak się nie da jej uruchomić,to się złożę z kimś i se kupimy. Spoko tylko mówię że ta myjka jest tylko dzisiaj i nie wiadomo kiedy znów będzie
Rekomendowane odpowiedzi