Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 tak jak piszesz ..................dwóch zagada o pierdołach i 2h z głowy
Kuna Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dopiero teraz do domu wróciłem od rana
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dopiero teraz do domu wróciłem od rana Ściana płaczu i rozpaczy to nie tu ---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:32 ---------- Każdego szkoda
Kuna Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dopiero teraz do domu wróciłem od rana Ściana płaczu i rozpaczy to nie tu ---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:32 ---------- Każdego szkoda No fakt, jedni pracują drudzy się opierniczają
blant88 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no i klocki wymienione masakra przy jednym kole gniłem 1.5godz :/ śruba mi objechała :/ ,a drugie koło w 30min i zrobione
ROBERT Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja przedwczoraj klocki razem z tarczami mieniłem
seves Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja przedwczoraj klocki razem z tarczami mieniłem a ja prawdopodobnie dziś lub jutro wymieniam komplet tył ... jarzma zaciski pomalowane 288 w końcu wpadają ---------- Post added at 07:27 ---------- Previous post was at 07:26 ---------- oczywiście sam tego nie robię nie jestem tak rozgarnięty jak Wy
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a ja prawdopodobnie dziś lub jutro wymieniam komplet tył ... jarzma zaciski pomalowane 288 w końcu wpadają ---------- Post added at 07:27 ---------- Previous post was at 07:26 ---------- oczywiście sam tego nie robię nie jestem tak rozgarnięty jak Wy nie gadaj to jest kilka śrubek na krzyż jak podsufitke z garściami spinek s-line to zrzucałeś w czornym blb ,a hebelków nie zmienisz
seves Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a ja prawdopodobnie dziś lub jutro wymieniam komplet tył ... jarzma zaciski pomalowane 288 w końcu wpadają ---------- Post added at 07:27 ---------- Previous post was at 07:26 ---------- oczywiście sam tego nie robię nie jestem tak rozgarnięty jak Wy nie gadaj to jest kilka śrubek na krzyż jak podsufitke z garściami spinek s-line to zrzucałeś w czornym blb ,a hebelków nie zmienisz no nie ale mi pomagał taki facet złota rączka z Jastrzębia i przegościu z zabełkowa a podsufitka jak odpadnie to najwyżej guza kierowcy albo pasazerowi zrobi a heble jak odpadną to niezły umfall może być a szczerze to podobno jest wielki problem z odpowietrzeniem tylnych hebelków po wymianie
Rekomendowane odpowiedzi