blant88 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Robert jo też był na spocie jakos 17.30 i tez niestety nikogo nie zastałem a znów miałem ze sobą flaszke musimy kiedyś wreszcie ją wypić oczywiście wszyscy mamy ją wypić ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- Robert jo też był na spocie jakos 17.30 i tez niestety nikogo nie zastałem a znów miałem ze sobą flaszke musimy kiedyś wreszcie ją wypić oczywiście wszyscy mamy ją wypić ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- a forum ogólnie jest do d*p# ! ---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- a forum ogólnie jest do d*p# !
wiesiek3d Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Najlepsze jest dublowanie ie postów, żeby przez 2 miechy nie ogarnąć tego bajzlu, MASAKRA.
ROBERT Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Robert masz rację nawet z historii się nie ładuje, jeszcze chwila i to forum padnie, zdupczone na cacy. Co do spotu to dzwoniłem do Ciebie ale jak zawsze nie odbierałeś. Wiesiu nazwa forum zmieniła się na .pl ( czyli tak jak kiedyś na "starym" ), do soboty/niedzieli było .vb ... ale skąd My mieliśmy to wiedzieć do uja pana Nie odebrałem bo robiłem grilla ( pierwszy raz pstrąga ... mniam ) i późno wróciłem do domu a tel. był w domu i nie chciałem oddzwaniać po 23:00
ROBERT Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- Wiesław http://update1.lex-com.net/update/vw/pol/prsv125.exe
seves Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 dobry Szymek ale aż takiego kombajna nie potrzebuja:wink: po za tym za duży jest. Szymek wurszty Ci w moim schowku zostały jak długo żeście balowali jeszcze w kamieniu ? Gadałeś z Pretorem ??? spoko spoko jak zescie pojechali to sie skapłem smacznego do Pretora dziś dzwoniłem bo zapomniałem o tym sorki
badboy Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 dobry Szymek ale aż takiego kombajna nie potrzebuja:wink: po za tym za duży jest. Szymek wurszty Ci w moim schowku zostały jak długo żeście balowali jeszcze w kamieniu ? Gadałeś z Pretorem ??? spoko spoko jak zescie pojechali to sie skapłem smacznego do Pretora dziś dzwoniłem bo zapomniałem o tym sorki coś to naczarowoł w drodze powrotnej :naughty:
seves Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 dobry Szymek ale aż takiego kombajna nie potrzebuja:wink: po za tym za duży jest. Szymek wurszty Ci w moim schowku zostały jak długo żeście balowali jeszcze w kamieniu ? Gadałeś z Pretorem ??? spoko spoko jak zescie pojechali to sie skapłem smacznego do Pretora dziś dzwoniłem bo zapomniałem o tym sorki coś to naczarowoł w drodze powrotnej :naughty: a co żeś słyszoł i skąd?
badboy Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 dobry Szymek ale aż takiego kombajna nie potrzebuja:wink: po za tym za duży jest. Szymek wurszty Ci w moim schowku zostały jak długo żeście balowali jeszcze w kamieniu ? Gadałeś z Pretorem ??? spoko spoko jak zescie pojechali to sie skapłem smacznego do Pretora dziś dzwoniłem bo zapomniałem o tym sorki coś to naczarowoł w drodze powrotnej :naughty: a co żeś słyszoł i skąd? godej a nie ściemniej
seves Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 dobry Szymek ale aż takiego kombajna nie potrzebuja:wink: po za tym za duży jest. Szymek wurszty Ci w moim schowku zostały jak długo żeście balowali jeszcze w kamieniu ? Gadałeś z Pretorem ??? spoko spoko jak zescie pojechali to sie skapłem smacznego do Pretora dziś dzwoniłem bo zapomniałem o tym sorki coś to naczarowoł w drodze powrotnej :naughty: a co żeś słyszoł i skąd? godej a nie ściemniej to przy piwku kiedyś ale nic takiego serio zbierom sie
Kuna Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jedzie się ktoś gdzieś przejechać? Bo mnie normalnie rozwala w domu
seves Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jedzie się ktoś gdzieś przejechać? Bo mnie normalnie rozwala w domu ja jadę sie przejechać do rybnika do mieszkania skończę składać półki i szuflady w szafie i biorę się za malowanie dużego pokoju
Kuna Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jedzie się ktoś gdzieś przejechać? Bo mnie normalnie rozwala w domu ja jadę sie przejechać do rybnika do mieszkania skończę składać półki i szuflady w szafie i biorę się za malowanie dużego pokoju Pomogę Ci bo mnie szlag w domu zaraz trafi. Byłem u mechanika po samochód. Wymienił mi wahacze
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jedzie się ktoś gdzieś przejechać? Bo mnie normalnie rozwala w domu ja jadę sie przejechać do rybnika do mieszkania skończę składać półki i szuflady w szafie i biorę się za malowanie dużego pokoju Pomogę Ci bo mnie szlag w domu zaraz trafi. Byłem u mechanika po samochód. Wymienił mi wahacze Ile masz nalatane że wahacze wymieniałeś?
Kuna Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 222tys. Ale od nowości były. I na trzepaniu wyszło mi że jedna tulejka stuka. Mogłem jeden wymienić. Ale u mnie części są takie tanie że jak robić to odrazu wszystko. Rozrząd z wymianą u mnie to koszt z częściami 250-300zł
Rekomendowane odpowiedzi