wiesiek3d Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki i Wam też wszystkiego Najlepszego, ja też wczoraj 9:kox:
badboy Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki i Wam też wszystkiego Najlepszego, ja też wczoraj 9:kox: hehehe najlepszego Wiesiek
seves Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 tela geburstagów Synki to po kolei: Arku, Wieśku i Andrzeju naj naj najlepszego kobitki żeby Was dalej słuchały dzieci dalej rosły jak na drożdzach (tak tak te Twoi Badboy też niech rośnie yno lepij jak się na mama podo ) najlepszego
Kuna Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Także dołączam się do życzeń A teraz idę w kimono, bo jutro znowu od rana załatwianie A właśnie dzwonił do mnie agent jak samochód zarejestruje na ojca to za pełne ac zapłacę 1200zł a jak na siebie to 2500zł
seves Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Także dołączam się do życzeń A teraz idę w kimono, bo jutro znowu od rana załatwianie A właśnie dzwonił do mnie agent jak samochód zarejestruje na ojca to za pełne ac zapłacę 1200zł a jak na siebie to 2500zł no to musisz nad tatusiem popracować bo on chyba ma świadomość że jak coś się przydarzy to jemu zniżki też polecą
m3rvin Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Najlepszego Arek Wiesiek Badboy spóźnione szczere :wink:
Polko_V Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 i najlepszego wszystkim solenizantom spóźnione, ale jak najbardziej szczere:wink:
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 dołączam się do życzeń :drunk::drunk::drunk::drunk: Pany
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 dołączam się do życzeń :drunk::drunk::drunk::drunk: Pany jakby tak zrobili imprezkę :eusathink:to ................................................................. najdrożej wyjdą paluszki
Kuna Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Także dołączam się do życzeń A teraz idę w kimono, bo jutro znowu od rana załatwianie A właśnie dzwonił do mnie agent jak samochód zarejestruje na ojca to za pełne ac zapłacę 1200zł a jak na siebie to 2500zł no to musisz nad tatusiem popracować bo on chyba ma świadomość że jak coś się przydarzy to jemu zniżki też polecą Będę uważał Po za tym Auto już w zarejestrowane, i odebrane od mechanika. Mechanicznie igła PS: Łyknoł bym jedną ramkę klubową, nie ma ktoś na zbyciu?
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Także dołączam się do życzeń A teraz idę w kimono, bo jutro znowu od rana załatwianie A właśnie dzwonił do mnie agent jak samochód zarejestruje na ojca to za pełne ac zapłacę 1200zł a jak na siebie to 2500zł no to musisz nad tatusiem popracować bo on chyba ma świadomość że jak coś się przydarzy to jemu zniżki też polecą Będę uważał Po za tym Auto już w zarejestrowane, i odebrane od mechanika. Mechanicznie igła PS: Łyknoł bym jedną ramkę klubową, nie ma ktoś na zbyciu? ile dajesz, bo mam jedną
Kuna Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Także dołączam się do życzeń A teraz idę w kimono, bo jutro znowu od rana załatwianie A właśnie dzwonił do mnie agent jak samochód zarejestruje na ojca to za pełne ac zapłacę 1200zł a jak na siebie to 2500zł no to musisz nad tatusiem popracować bo on chyba ma świadomość że jak coś się przydarzy to jemu zniżki też polecą Będę uważał Po za tym Auto już w zarejestrowane, i odebrane od mechanika. Mechanicznie igła PS: Łyknoł bym jedną ramkę klubową, nie ma ktoś na zbyciu? ile dajesz, bo mam jedną 2 razy :polew: nie mogłem się oprzeć
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 po zatwiedzeniu tego posta...przeszła mi myśl że ktoś to inaczej zrozumie:polew:
wiesiek3d Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 gejnią zajechało, tylko nie wiem czy Grzegorz wytrzyma dwa razy:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi