seves Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Kto teraz Saaba kupuje. Już wolałbym lexusa kupić Saaba juz nie ma nie chodziło mi o saaba a raczej o wyrezaną moc i ich podejście.. jak z reguły się mówi i słyszy że takie duże moce z małych pojemności to tragedia.. że nie wytrzyma.. że auto na pewno zajechane tak oni uśmiech na ustach i jazda i super i wypas jak juz dłubnę moc nie będę się musiał martwić o sprzedaż powiem żeby zadzwonili do tvn turbo
H4mm3R Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-maly-przebieg-rieger-piekny-i2338474959.html szkoda Kuna że Ty już kupiłeś parcha
Kuna Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-maly-przebieg-rieger-piekny-i2338474959.html szkoda Kuna że Ty już kupiłeś parcha FU Idealnie by pasował na zlot "Calibra Team" Po za tym, znając życie pół samochodu nie było, przebieg skręcony 6 razy w dodatku taki muł Dzisiaj wróciłem z trasy i od dziadków: Silnik wyczyściłem szczoteczką do zębów Naprawiłem zamek bagażnika bo przerywał Wypolerowałem Chormy - fajna rzecz pakiet chrom ale ile czyszczenia ' Poodkurzałem i poprzecierałem środek Nawoskowałem samochód i wyczyściłem felgi A i najważniejsze - zagościły dwie choinki wunder baum wanilia
ROBERT Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- Pany upadł mi telefon i rozdupił się wyświetlacz , gdzie to dać wymienić , macie ktoś jakieś polecane serwisy komórek w Rybniku ? ( tel. to HTC Wildfire S )
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Pany upadł mi telefon i rozdupił się wyświetlacz , gdzie to dać wymienić , macie ktoś jakieś polecane serwisy komórek w Rybniku ? ( tel. to HTC Wildfire S ) Napraw i sprzedaj
m3rvin Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- Pany upadł mi telefon i rozdupił się wyświetlacz , gdzie to dać wymienić , macie ktoś jakieś polecane serwisy komórek w Rybniku ? ( tel. to HTC Wildfire S ) jak Cie z czasem nie goni to mi go daj pracuje w komisie ok 1tyg (nimom auta) co Ci padlo touch czy lcd albo to i to ?
ROBERT Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Chyba tylko touch chociaż nie wiem czy LCD też nie pękł ( ale raczej nie ) , ile wyniesie +/- naprawa ? ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ---------- Napraw i sprzedaj Czemu sprzedawać ? ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Kuźwa bez telefonu zostałem
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Napraw i sprzedaj Czemu sprzedawać ? Bo ori Ci nie wstawią, a zamienniki nie są tak dobrej jakości i szybko się to porysuje.
Rekomendowane odpowiedzi