badboy Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 dobry Badboy bo jak yno obudowy to bys jakies tanie uzywane dorwał a kompletne to zalezy jak trafisz- z anglika nie bedzie pasowała regulacja więc dobrze sprawdź wszystko już zamówione nawet w kolorze ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- Badboy mnie tak ostatnio nie wk***iają "niedzielni" kierowcy jak motocykliści, sku*wiele mają się za panów na drodze. w piątek jednego bym nie potrącił bo zachciało mu się wyprzedzać mnie na rondzie z prawej strony:facepalm:aha, szajka która ostatnio kradła samochody jest już złapana to możecie znów do Careffour'a na zakupy jeździć Tylko idiota wyprzedza z prawej strony na rondzie i w korku, to nie motocyklista tylko palant jak ten co w Wilczej na kole jeździł i tak pojeździł że se nogę urwał. A szajka skąd była ? Arek a ty w domu jesteś ? coś była gadka że z Gliwic ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- Badboy mnie tak ostatnio nie wk***iają "niedzielni" kierowcy jak motocykliści, sku*wiele mają się za panów na drodze. w piątek jednego bym nie potrącił bo zachciało mu się wyprzedzać mnie na rondzie z prawej strony:facepalm:aha, szajka która ostatnio kradła samochody jest już złapana to możecie znów do Careffour'a na zakupy jeździć Tylko idiota wyprzedza z prawej strony na rondzie i w korku, to nie motocyklista tylko palant jak ten co w Wilczej na kole jeździł i tak pojeździł że se nogę urwał. A szajka skąd była ? Arek a ty w domu jesteś ? coś była gadka że z Gliwic
wiesiek3d Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 co do wyprzedzania/omijania zależy od warunków czasem łatwiej bezpieczniej i szybciej jest objechać auta z prawej ale wiadomo trzeba to zrobić uważnie i z głową - myślę tu oczywiście o korku kiedy auta stoją no i bezwzględnie ostrożnie i trzeba użyć w tym celu wydechu żeby nie zrobić tego niepozornie bo wtedy jest bardzo niebezpiecznie wiadomo różni są ludzie różni kierowcy więc Arku lepiej nie uogólniać że motocykliści to skur*** a co do praw to jest serio chore i nie myślę o rowerzyście ale i o przechodniach bo jeśli stoi przy pasach to ma pierwszeństwo no ja to rozumiem ale nie raz stoją żeby stać i nie chcą przechodzić i to jest serio kretynizm bo z kolei inni walą przed siebie w ogóle nie patrzą czy i jak się samochód zbliża I bardzo dobrze że piesi mają takie prawo, przynajmniej jest porządek, takie przepisy w DE są od dawien dawna.
blant88 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ---------- tańczący bokser śmiesznie to wygląda ale nawala kolesi ostro ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:13 ---------- tańczący bokser śmiesznie to wygląda ale nawala kolesi ostro
Kuna Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Ale tu cisza ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Sprawdzam czy nie dubluje
wiesiek3d Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Wiesku już nie dubluje postów No to kontrola i zgadzam się z Blantem:wink: ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- Udało się po tylu latach niepowodzeń zrobić dublowanie, ale co z resztą
Rekomendowane odpowiedzi