H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 http://s15.postimage.org/7vdkkv6if/24lr8co.jpg Spoko, brzózki przedwczoraj wyciąłem
wiesiek3d Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Robert Ty mosz wolne na te mecze wzięte
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 jak znam życie to on , Marzenka i połowa sąsiadów na ul.za koleją
A-rek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2012 gdyby ktoś szukał mam na handel tylny zderzak do polifta sedana z dokładką pod PDC
ROBERT Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Robert Ty mosz wolne na te mecze wzięte Dziś miałem wolne bo odrabialiśmy w zeszłą sobotę
badboy Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 a ten jak nie farselonie to wiatrakom kibicuje o żesz ja pier**le
wiesiek3d Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ale łomot bierom te cioty skopane ---------- Post dopisany at 19:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ---------- Czarna rozpacz ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Najwięksi kibice się załamali i nawet nic nie napiszą
Kuna Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wiedziałem, że tak będzie. Mamy więcej szczęścia niż rozumu
A-rek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2012 wiadomo mogło być lepiej ale był to dobry mecz i dobre rozpoczęcie mistrzostw:thumbup1:
ROBERT Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Jak na razie najwięcej tu piszą Ci co najwięcej znają ten sport ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a ten jak nie farselonie to wiatrakom kibicuje o żesz ja pier**le ONS ORANJE Jak pisałem , tak naprawdę dopiero od jutra zaczyna się EURO od meczu grupy B w Charkowie o godz. 18:00 ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- wiadomo mogło być lepiej ale był to dobry mecz i dobre rozpoczęcie mistrzostw:thumbup1: Dobre było pierwsze 20-25 minut ... o późniejszych minutach nie piszę , tym bardziej o drugiej połowie ... grać z przewagą i stawiać na obronę wygrywając 1:0 od początku II połowy ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Najwięksi kibice się załamali i nawet nic nie napiszą Nigdy nie byłem , nie jestem i nie będę kibicem PL w piłce nożnej ... ktoś kumaty zauważy komu kibicuję ( od dziecka )
Matek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 robert, to widzę że nie ja jeden kibicuje Oranje. Ja od czasów braci de Boer, Bergkampa, Overmarsa itd ale na tym euro trzymam jakoś kciuki za Niemców i Oranje.. Po tym meczu co dzisiaj nasi pokazali, to nic tylko łeb w piasek schować. Konkretne 20 minut, a potem gra na stojąco. Trzeba się cieszyć, że sędzia nam troche dopomógł i blamażu nie było, ale z taką grą jak w II połowie to i pepikom rady nie damy. Mimo wszystko optymistycznie, z Rosjami bęcki a z Czechami wysokie zwycięstwo i awans z drugiego miejsca jest nasz. A prawdziwe EURO od jutra od 18. I potem fantastyczny mecz o 20 45
wiesiek3d Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Z pepikami przegramy, a ruski zleją naszych z wynikiem hokejowym, i znowu będą wiedzieli gdzie ich miejsce, czyli w autach za 1 milion z dziwkami na fotelu obok, bo tak trenują.
A-rek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 gdyby ktoś coś potrzebował Przedmioty użytkownika - motoAllegro
Rekomendowane odpowiedzi