badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 po za tym nie bądź taki naiwny, że miśki zawsze załatwiają wszystko tylko i wyłącznie między sobą, a dla ludzi przypadkowych na ulicy są osnową sympatyczności.
seves Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Badboy w 100% się z Tobą zgadzam, Ciebie zaś Gonzus zupełnie nie rozumiem.. jeśli nie chcesz byc ślepy zacytuję Ci z artykułu do którego linka podałeś "Po pierwsze – za skandaliczne należy uznać, że nie podnosi się sprawy rosyjskich prowokacji. Na marszu „gości ze Wschodu” były obecne komunistyczne symbole – symbole najbardziej zbrodniczego totalitaryzmu w dziejach świata, symbole, które dla dziesiątków milionów Polaków związane są ze śmiercią, prześladowaniem, wywózkami i nędzą. Sierp i młot to symbole zbrodni co najmniej równoznaczne ze swastyką – dlaczego wszyscy nagle udają, że pada deszcz, kiedy pluje się nam w twarz w środku stolicy naszego niby-niepodległego państwa?" Zgodnie z tym stwierdzeniem jeśli ktoś niesie symbol który Ci się nie podoba masz prawo go zaatakować i użyć siły? Tak zachowuje się patriota wg autora tego artykułu.. Poza tym flagi z sierpem i młotem jednak do sfastyki bym nie porównywał. Ale każdy szalę przechyla w swoją stronę i szuka usprawiedliwień.. tragedia... Jesteś młodym człowiekiem... Masz prawdopodobnie 20lat więc pewnie jesteś podatny na tego typu tekstu.. Smutne to bo jeśli więcej Twoich rówieśników czyta takie brednie to za kilka/kilkanaście lat czeka nas wojna idiotyzm kompletny przemoc nigdy niczego nie rozwiązała, przeciwnie przemoc rodzi przemoc więc powinniśmy być mądrzejsi na koniec - zerknij w linka którego podał Hammer POLSKA-Rosja - Sadistic.pl szczególnie 42sekunda.. Widać jak "ktoś" atakuje spokojnie idącego Rosjanina jak dla mnie co najmniej kilka lat za takie zachowanie:facepalm:
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 po za tym nie bądź taki naiwny, że miśki zawsze załatwiają wszystko tylko i wyłącznie między sobą, a dla ludzi przypadkowych na ulicy są osnową sympatyczności. masz racje, niestety się o tym musiałem na pewnej dyskotece przekonać czyli jak według was to powinno wyglądać..? Marsz ze swastykami Niemców przez Wawke też mógłby się odbyć a Polacy mieliby stać z boku i bić im brawo..? Bo Policja napewno zrobi z nimi porządek? a i tak ogólnie to szacun, że jesteście tak tolerancyjni.. ja tam jestem w gorącej wodzie kąpany niestety. ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ---------- btw, seves albo badboy któryś z was chodzi na wieczorówke do tygla?
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Badboy w 100% się z Tobą zgadzam, Ciebie zaś Gonzus zupełnie nie rozumiem..jeśli nie chcesz byc ślepy zacytuję Ci z artykułu do którego linka podałeś "Po pierwsze – za skandaliczne należy uznać, że nie podnosi się sprawy rosyjskich prowokacji. Na marszu „gości ze Wschodu” były obecne komunistyczne symbole – symbole najbardziej zbrodniczego totalitaryzmu w dziejach świata, symbole, które dla dziesiątków milionów Polaków związane są ze śmiercią, prześladowaniem, wywózkami i nędzą. Sierp i młot to symbole zbrodni co najmniej równoznaczne ze swastyką – dlaczego wszyscy nagle udają, że pada deszcz, kiedy pluje się nam w twarz w środku stolicy naszego niby-niepodległego państwa?" Zgodnie z tym stwierdzeniem jeśli ktoś niesie symbol który Ci się nie podoba masz prawo go zaatakować i użyć siły? Tak zachowuje się patriota wg autora tego artykułu.. Poza tym flagi z sierpem i młotem jednak do sfastyki bym nie porównywał. Ale każdy szalę przechyla w swoją stronę i szuka usprawiedliwień.. tragedia... Jesteś młodym człowiekiem... Masz prawdopodobnie 20lat więc pewnie jesteś podatny na tego typu tekstu.. Smutne to bo jeśli więcej Twoich rówieśników czyta takie brednie to za kilka/kilkanaście lat czeka nas wojna idiotyzm kompletny przemoc nigdy niczego nie rozwiązała, przeciwnie przemoc rodzi przemoc więc powinniśmy być mądrzejsi na koniec - zerknij w linka którego podał Hammer POLSKA-Rosja - Sadistic.pl szczególnie 42sekunda.. Widać jak "ktoś" atakuje spokojnie idącego Rosjanina jak dla mnie co najmniej kilka lat za takie zachowanie kamieniołom-ku chwale ojczyzny i wp***dol codzienny ,a nie będziemy na sk.....ów robić do 67 roku życia ...
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Urzekła mnie wasza historia idź wyczyść w środku padlinę by na jutro wyglądała jak przystało na Audi ,a nie jak duży hasiok:decayed:
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 już mnie nie denerwujta, bo za fajne mecze dziś
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 po za tym nie bądź taki naiwny, że miśki zawsze załatwiają wszystko tylko i wyłącznie między sobą, a dla ludzi przypadkowych na ulicy są osnową sympatyczności. masz racje, niestety się o tym musiałem na pewnej dyskotece przekonać czyli jak według was to powinno wyglądać..? Marsz ze swastykami Niemców przez Wawke też mógłby się odbyć a Polacy mieliby stać z boku i bić im brawo..? Bo Policja napewno zrobi z nimi porządek? po pierwsze, nie porównuj rosji do niemiec, to zupełnie dwie różne skrajności, w niemczech jest nie do pomyślenia by ktoś oficjalnie i publicznie okazywał sympatię Hitlerowi, był wdzięczny za to co zrobił, rosja to kraj w którym ludzie do dzisiaj czczą lenina, tlumaczac że byłto czas świetności ich narodu, nie mając na uwadze ile pomordował ludzi i to w tym swoich i wszystkich tych którzy się sprzeciwiali. Po za tym mówisz tak jakby każdy z rosjan chodził z flaga z sierpem i młotem, jak to były tylko jednostki, a te jak wiadomo zawsze się znajdą. Jak wiesz rozmowa na temat prawa była wcześniej, odnośnie czy można stosować tą symbolikę sierpa i młota czy też nie. Dla Ciebie najważniejsze, abyś nie dawał się zaślepić tym nacjonalistycznym gównem, które propaguje wiadoma partia polityczna, szerząc agresją wewnątrz państwa jak i na każdych, w około, tłumacząc to patriotyzmem, rozpamiętując tylk to co miało miejsce w przeszłosci. Tak jak wspomniał Szymek jesteś młody jeszcze tak samo jak i ja zresztą, stwórzmy nową historię nie skażoną tym co wydarzyło się w ubiegłym wieku. Sztuką jest się dogadać niezależnie od wszelkich różnic, a nie od razu prowokować przemoc w stronę która posiada odmienne zdanie niż nasze...
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 3 posty ---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- po za tym nie bądź taki naiwny, że miśki zawsze załatwiają wszystko tylko i wyłącznie między sobą, a dla ludzi przypadkowych na ulicy są osnową sympatyczności. masz racje, niestety się o tym musiałem na pewnej dyskotece przekonać czyli jak według was to powinno wyglądać..? Marsz ze swastykami Niemców przez Wawke też mógłby się odbyć a Polacy mieliby stać z boku i bić im brawo..? Bo Policja napewno zrobi z nimi porządek? po pierwsze, nie porównuj rosji do niemiec, to zupełnie dwie różne skrajności, w niemczech jest nie do pomyślenia by ktoś oficjalnie i publicznie okazywał sympatię Hitlerowi, był wdzięczny za to co zrobił, rosja to kraj w którym ludzie do dzisiaj czczą lenina, tlumaczac że byłto czas świetności ich narodu, nie mając na uwadze ile pomordował ludzi i to w tym swoich i wszystkich tych którzy się sprzeciwiali. Po za tym mówisz tak jakby każdy z rosjan chodził z flaga z sierpem i młotem, jak to były tylko jednostki, a te jak wiadomo zawsze się znajdą. Jak wiesz rozmowa na temat prawa była wcześniej, odnośnie czy można stosować tą symbolikę sierpa i młota czy też nie. Dla Ciebie najważniejsze, abyś nie dawał się zaślepić tym nacjonalistycznym gównem, które propaguje wiadoma partia polityczna, szerząc agresją wewnątrz państwa jak i na każdych, w około, tłumacząc to patriotyzmem, rozpamiętując tylk to co miało miejsce w przeszłosci. Tak jak wspomniał Szymek jesteś młody jeszcze tak samo jak i ja zresztą, stwórzmy nową historię nie skażoną tym co wydarzyło się w ubiegłym wieku. Sztuką jest się dogadać niezależnie od wszelkich różnic, a nie od razu prowokować przemoc w stronę która posiada odmienne zdanie niż nasze... te zły chłopaku ........ bo mi ciary po plecach poszły jak to czytałem:yeah:
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 co co co, nawet dobrze prawi polać mu tylko, że w tym kraju będzie co raz to gorzej więc taki ja i Ty nowej historii nie napiszemy
Matek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 zbijam sie uczyć na górnika bo od pon egzaminy :/ Nareczka
Kuna Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Urzekła mnie wasza historia idź wyczyść w środku padlinę by na jutro wyglądała jak przystało na Audi ,a nie jak duży hasiok:decayed: Oj to wiem, że jest syf ale w przyszłym tygodniu. Teraz nie mam czasu, ważne że z zewnątrz prezentuje się lepiej niż Twoja
wiesiek3d Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Badboy skończ pier**lić, podstawa to najebać ruskim i koniec, jak nie na boisku to po zanim, i tak mieli szczęście ze był remis bo jak by nasi przegrali to by się działo ,przecież równowaga musi być. Czechom też trza wp***dol spuścić a miśkom daj spokój chyba że masz jakiś uraz , ty czasem jakieś socjologii nie studiujesz
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Badboy skończ pier**lić, podstawa to najebać ruskim i koniec, jak nie na boisku to po zanim, i tak mieli szczęście ze był remis bo jak by nasi przegrali to by się działo ,przecież równowaga musi być.Czechom też trza wp***dol spuścić a miśkom daj spokój chyba że masz jakiś uraz , ty czasem jakieś socjologii nie studiujesz strach se bać tych potomków od Wieśka jak im takie teorie od małego wpajoł hehe z miśkami nie mam problemów, ale idiotyzmu i prymitywów nie toleruję ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- Badboy skończ pier**lić, podstawa to najebać ruskim i koniec, jak nie na boisku to po zanim, i tak mieli szczęście ze był remis bo jak by nasi przegrali to by się działo ,przecież równowaga musi być.Czechom też trza wp***dol spuścić a miśkom daj spokój chyba że masz jakiś uraz , ty czasem jakieś socjologii nie studiujesz wielki kibic się teraz odezwoł, już żeś zapomnioł coś przed euro godoł
wiesiek3d Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 To ni mo nic z kibicowanio, tegoś nie zauważył Tak po prostu żeby rozpalić towarzycho. Coś mi się zdaje ze Marzena Robertowi ręce połamała.
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 To ni mo nic z kibicowanio, tegoś nie zauważył Tak po prostu żeby rozpalić towarzycho. Coś mi się zdaje ze Marzena Robertowi ręce połamała. no wiesz co, Ciebie starszego Pana nie byda bić albo robert wczoraj w wawie urzędowoł i teraz na dechach 24h leży ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- To ni mo nic z kibicowanio, tegoś nie zauważył Tak po prostu żeby rozpalić towarzycho. Coś mi się zdaje ze Marzena Robertowi ręce połamała. ale jak si im udo wylyś z grupy to CI bydzie łyso
wiesiek3d Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Patrzyłem wczoraj na mecz i mam nadzieje że wleją pepolom
badboy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Patrzyłem wczoraj na mecz i mam nadzieje że wleją pepolom dlatego mówię wielki kibic się znalazł teraz
Rekomendowane odpowiedzi