Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 na ten przyszły weekend się spotykacie ??
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 no chyba wiesz jak pracujesz ....imprezki.....wiadomo spontan imprezka nie jest do zaplanowania
A-rek Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 panowie ma ktos moze jakies znajomosci u przewoznikow (Polska-Niemcy) ktorzy jezdza busami badz znacie sprawdzonych przewoznikow? druga sprawa: moge was prosic o wyslanie sms'a o tresci Danie.3 na nr tel 71051 ? jesli to nie problem bede wdzieczny:notworthy:
wiesiek3d Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 no chyba wiesz jak pracujesz ....imprezki.....wiadomo spontan imprezka nie jest do zaplanowania A co sam mam stać, a do roboty łażę na okrągło:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- druga sprawa: moge was prosic o wyslanie sms'a o tresci Danie.3 na nr tel 71051 ? jesli to nie problem bede wdzieczny:notworthy: Jaki koszt ?
tofik_audi Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 witam. kiedy bedzie kolejny spocik bo juz sam nie wiem
ROBERT Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pisze jak byk w pierwszym poście na każdej stronie
Matek Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zawsze można sieknąć spontan spot na cygarete wieczorem
Kuna Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 panowie ma ktos moze jakies znajomosci u przewoznikow (Polska-Niemcy) ktorzy jezdza busami badz znacie sprawdzonych przewoznikow?druga sprawa: moge was prosic o wyslanie sms'a o tresci Danie.3 na nr tel 71051 ? jesli to nie problem bede wdzieczny:notworthy: Znam takiego, tylko zależy co chcesz wysłać bo liczą za kilo za paczkę od 50zł za wysyłkę. Wiem bo wujek mi wysyła tą firmą, a ja mu odsyłam tą samą. Kwestia jest taka co chcesz wysłać
seves Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 dobry i po mp i weekendzie w Kielcach nie wiem czy słyszeliście.. moja Koleżanka i koledzy jebli Mistrza Polski
Rekomendowane odpowiedzi