wiesiek3d Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Wiesiek znasz jakiegoś dobrego weterynarza który zajmuje się ciężkimi przypadkami? mój wrócił do domu z prawie odgryzionym ogonem i kiepsko to wygląda:kwasny: Niestety nie, my jeździmy na Kilińskiego
seves Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 dobry dzień Wiesiek znasz jakiegoś dobrego weterynarza który zajmuje się ciężkimi przypadkami? mój wrócił do domu z prawie odgryzionym ogonem i kiepsko to wygląda:kwasny: Niestety nie, my jeździmy na Kilińskiego Arek na kilińskiego dobre są te kobietki Wiesiek takiej czapki z solarem i wentylatorkiem to jeszcze nie widziałem niezły szpan Hammer zbieram kasę na te farbki bo jestem totalnie spłukany.. za koło musiałem zapłacić w końcu
H4mm3R Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Hammer zbieram kasę na te farbki bo jestem totalnie spłukany.. za koło musiałem zapłacić w końcu Podej konto na PW i kwota
seves Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Hammer zbieram kasę na te farbki bo jestem totalnie spłukany.. za koło musiałem zapłacić w końcu Podej konto na PW i kwota dzięki, sorry że tak głupio ale serio jest ciężko
Matek Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 dobry dzień Wiesiek znasz jakiegoś dobrego weterynarza który zajmuje się ciężkimi przypadkami? mój wrócił do domu z prawie odgryzionym ogonem i kiepsko to wygląda:kwasny: Niestety nie, my jeździmy na Kilińskiego Arek na kilińskiego dobre są te kobietki precyzując chodzi wam chyba o weta na Krzyżowej. Bo mieszkam obok jeszcze o ucho mi się obił Jacek Żak, bdb opinie
seves Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 dokładnie Matek, tylko nie wszyscy wiedzą że to ulica krzyżowa ja tam miałem w bloku vis a vis mieszk kupować parę lat temu
Matek Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 pare lat temu mieszkania tutaj były tanie (reymonta itd) dlatego moja familia skorzystała no widzisz, dużo nie brakło a bylibyśmy sąsiadami heh w każdym razie dojazd do veta bardzo łatwy, lajcik
tofik_audi Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Siemka Kto Jutro jedzie na spot do rybika jak by umiał wsiąść ktoś komputer żeby mi błędy sprawdzić
blant88 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Siemka Kto Jutro jedzie na spot do rybika jak by umiał wsiąść ktoś komputer żeby mi błędy sprawdzić postaram sie być ale nie obiecuje bo jak mają być 2 osoby to nie bardzo widze zeby przyjechac ,a mysle ze tak bedzie
A-rek Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Opublikowano 29 Lipca 2012 Siemka Kto Jutro jedzie na spot do rybika jak by umiał wsiąść ktoś komputer żeby mi błędy sprawdzić postaram sie być ale nie obiecuje bo jak mają być 2 osoby to nie bardzo widze zeby przyjechac ,a mysle ze tak bedzie jako że ja nie mieszkam już w PL na spoty raczej nie będę się pojawiał więc od was zależy czy jeszcze chcecie się spotować w Rybniku, jeśli zadecydujecie że nie to napisze w piwerwszym poście taką informacje.
Rekomendowane odpowiedzi