wiesiek3d Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik_audi Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 siema seves podaj mi twój nr tel to zadzwonie i sie dogadamy albo ty napis sms 661030744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 [h=6]Zięć spotyka teściową: - A mama dzisiaj bez stanika? Kobieta lekko zasłania ubrany tors rękoma i pyta: - A ty skąd to, u licha, wiesz..? A zięciaszek z dumą w głosie: - Bo się mamusi zmarszczki na twarzy i szyi wygładziły... [/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 dasz radę teściowej to powiedzieć przy niedzielym obiadku ? ale byś punktów nałapał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 yhyy...a w poniedziałek...kotlet z zięcia:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 do poniedziałku by chyba czekac nawet nie musiał tylko na miejscu ubity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ---------- Post dopisany at 08:00 ---------- Poprzedni post napisany at 07:56 ---------- Zięć spotyka teściową: - A mama dzisiaj bez stanika? Kobieta lekko zasłania ubrany tors rękoma i pyta: - A ty skąd to, u licha, wiesz..? A zięciaszek z dumą w głosie: - Bo się mamusi zmarszczki na twarzy i szyi wygładziły... :grin::grin: dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Seves co sądzisz? HONDA REPSOL CBR 1000 RR SC57 (2598682756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzwoniłem i się pojarałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Seves co sądzisz?HONDA REPSOL CBR 1000 RR SC57 (2598682756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzwoniłem i się pojarałem :slina::slina: piękne są tylko mi do stroju ten repsol nie pasuje w ogołe przed chwilą jeździłem nową toyotą gt86 takie maleńkie coupe 2.0 boxer 200km myślałem że małe i lekkie to pojedzie ale w sumie delikatnie jakoś bez szału to szło za to fajnie przyjemnie.. tył napęd to esp mi się 2 razy włączyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 dasz radę teściowej to powiedzieć przy niedzielym obiadku ? ale byś punktów nałapał :polew: Arturoo ja tam akurat teściową mam lajtową ale mogłoby ją to zagrzać choć dowcip jest dobry A Ty spróbujesz ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- do poniedziałku by chyba czekac nawet nie musiał tylko na miejscu ubity ...i tu chyba masz rację śmieszno by mi już mogło nie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Seves co sądzisz?HONDA REPSOL CBR 1000 RR SC57 (2598682756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzwoniłem i się pojarałem :slina::slina: piękne są tylko mi do stroju ten repsol nie pasuje w ogołe przed chwilą jeździłem nową toyotą gt86 takie maleńkie coupe 2.0 boxer 200km myślałem że małe i lekkie to pojedzie ale w sumie delikatnie jakoś bez szału to szło za to fajnie przyjemnie.. tył napęd to esp mi się 2 razy włączyło kto se taką zabawkę sprawił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 dasz radę teściowej to powiedzieć przy niedzielym obiadku ? ale byś punktów nałapał :polew: Arturoo ja tam akurat teściową mam lajtową ale mogłoby ją to zagrzać choć dowcip jest dobry A Ty spróbujesz nie odważę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Seves co sądzisz?HONDA REPSOL CBR 1000 RR SC57 (2598682756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzwoniłem i się pojarałem :slina::slina: piękne są tylko mi do stroju ten repsol nie pasuje w ogołe przed chwilą jeździłem nową toyotą gt86 takie maleńkie coupe 2.0 boxer 200km myślałem że małe i lekkie to pojedzie ale w sumie delikatnie jakoś bez szału to szło za to fajnie przyjemnie.. tył napęd to esp mi się 2 razy włączyło kto se taką zabawkę sprawił ? Kupujemy avensis do firny i przedstawiciel przyjechal tym gt;) Autko przesliczne i niesamowicie sie trzyma asfaltu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi