Gość angry Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 witam wszystkich [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 13:05_________________________________________________Wiesiek dziękuję za zenony,radyjko i kluczyk wszystko śmiga pierwsza klasa :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Pany ktoś tu zimówki chciał?! http://allegro.pl/show_item.php?item=1314974155 znajomy chce sprzedać same opony za 1150zł do negocjacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dobry Pany ktoś tu zimówki chciał?! http://allegro.pl/show_item.php?item=1314974155 znajomy chce sprzedać same opony za 1150zł do negocjacji.. A jak się pytałem to nie chciał sprzedać samych opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dobry Pany ktoś tu zimówki chciał?! http://allegro.pl/show_item.php?item=1314974155 znajomy chce sprzedać same opony za 1150zł do negocjacji.. A jak się pytałem to nie chciał sprzedać samych opon nooo... znalazł kupca na felgi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Co tak cicho śpicie :?: albo gawry se kopiecie Arek bo wiadomo, żona na nim jeździ z pędzlem i wałkiem Willkommen Herr Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Willkommen Herr Robert Dobry panie Wiesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ida stąd nikogo nima chyba kisiel młócą [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 18:24_________________________________________________No wreszcie co porobiosz chopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Jako ni ma a jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A jednak ida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Leża se i przeglądam forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 No kurcze myślołech żeś usnył przi laptoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A jednak ida dzwonili po cia :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Kurcze zastanawiam się cały czas czy podejdzie mi licznik z 1/2 Fis bez przeróbek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie wiem na pewno , ale wydaje mi się ze w nim są już inne wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Chyba podjadę do tego Gościa co mu robiłem licznik i porównam ew. założę [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 18:31_________________________________________________Spadam na razie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 hello Robert Wiesiek aż mi się chce jeździć po ćmoku a micha to mi się cieszy od ucha do ucha jak by nie uszy to dookoła łepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wiesiek poczytaj (tylko tu mowa o pełnym FIS'ie) >>> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_efekt_wymiany_licznika_na_fis-t10354.0.html według mnie jak rezać to już pełen FIS [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________ hello Robert Wiesiek aż mi się chce jeździć po ćmoku a micha to mi się cieszy od ucha do ucha jak by nie uszy to dookoła łepy Jeszcze podjedź sobie teraz ustawić lamy na stację diagnostyczną , u mnie po takim ustawieniu dopiero zrobiło się "jasno" przed maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 w sumie to z tydzień temu miałem ustawiane trzeba? nie będą się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 wyciągałeś lamy przy montażu HID'ów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi