bugi23 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Potrzebuje blokade rozrządu do 3.0 ASN, ktoś posiada albo może wie gdzie można wypożyczyć, sprawa bardzo pilna
Adam0148 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zobaczcie jaką okazje znalazłem w DE mobile.de a w jakiej cenie jest ta sama okazja w PL Audi A4 26000.00 EUR. kraków - otoMoto.pl
Matek Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 pozdro z kac łeby Sent from my LG-P700 using Tapatalk
oprych Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 pozdro z kac łebySent from my LG-P700 using Tapatalk Matek przywiez mi worek piasku - podobno jeszcze dopłacaja wiec co ci zależy
seves Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 a ja pozdro z rivy wczoraj i przedwczoraj się najeździlismy za kolarzami z tour de pl ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- Do Desenzano del Garda bys zajechał w 11h ooooo a ja w czwartek do Rivy jak co roku wyjeżdzam Przez 5 lat pracowalem w desenzano, sirmione i moniga del garda no to pewnie ładnie znasz te tereny ja w rivie kiedyś hmm w sumie może z 5-6lat co roku w lutym/marcu siedziałem i czasem w wakacje
wiesiek3d Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 :hi:Pozdro z roboty ..............szczęściarze:facepalm:
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 gdyby ktoś szukał mam na handel: -lampa tył lewa A4 B5 avant polift -komplet opon Dunlop SP Sport 01 205/40 R18 -pompy wspomagania ZF oraz KYB, obydwie z 1.9TDi
seves Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 :hi:Pozdro z roboty ..............szczęściarze:facepalm: Wiesiu Ty jestes prawdziwym szczesciarzem bo za ten czas Ci placa a my wydajemy
wiesiek3d Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 :hi:Pozdro z roboty ..............szczęściarze:facepalm: Wiesiu Ty jestes prawdziwym szczesciarzem bo za ten czas Ci placa a my wydajemy Wolał bym wydawać A swój urlop wypoczynkowy spędziłem aktywnie remontując dom
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiesiek no to tak jak ja, ja malowałem całe mieszkanie...... a najbliższy urlop dopiero we wrześniu....... w czasie October Fest:kox:
wiesiek3d Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wiesiek no to tak jak ja, ja malowałem całe mieszkanie...... a najbliższy urlop dopiero we wrześniu....... w czasie October Fest:kox: Czyli co ,pijemy beer na imprezie
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wiesiek no to tak jak ja, ja malowałem całe mieszkanie...... a najbliższy urlop dopiero we wrześniu....... w czasie October Fest:kox: Czyli co ,pijemy beer na imprezie no baa:kox:
tsarus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jest może ktoś ogarnięty w B6 i ogólnie z mechanika kto by mógł pomóc oglądnąć autko w Wodzisławiu a dokładnie B6 1.8 T 2001r, oczywiście nie za darmo jakoś się dogadamy?
Matek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 wkoncu z Rybnika. P.S nie biercie baby nigdy na zlote tarasy do warszawy.. Sent from my LG-P700 using Tapatalk
wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wiesiek no to tak jak ja, ja malowałem całe mieszkanie...... a najbliższy urlop dopiero we wrześniu....... w czasie October Fest:kox: Czyli co ,pijemy beer na imprezie no baa:kox: Arek podaj termin, na kiedy brać wolne Jest może ktoś ogarnięty w B6 i ogólnie z mechanika kto by mógł pomóc oglądnąć autko w Wodzisławiu a dokładnie B6 1.8 T 2001r, oczywiście nie za darmo jakoś się dogadamy? Pisz do Pretora jest z Wodzia i zna sie na furkach, teraz często siedzi na Żorskim wątku:wink:
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wiesiek no to tak jak ja, ja malowałem całe mieszkanie...... a najbliższy urlop dopiero we wrześniu....... w czasie October Fest:kox: Czyli co ,pijemy beer na imprezie no baa:kox: Arek podaj termin, na kiedy brać wolne Stadt Feuchtwangen | Mooswiese |
wiesiek3d Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 No Arku przednią imprezkę będziecie mieli
Rekomendowane odpowiedzi