blant88 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 blant, w tym tygodniu nocki masz no nie? Bo Dawid dzis u mnie był na vagu Ja mam na 17 30, w weekendy mam szkole wiec chvjowka, ale trzeba by wkoncu spiąć poślady i sie gdzies zgadać. Im szybciej tym lepiej bo zaraz znow bez auta bede, bo progi z S4 bede montował i drobne poprawki lakiernicze robił a jak reszta grona pracuje? ja mam ogólnie kurs na kolejki teraz i mam na rano a w weekendy wolne wiec gadaj kiedy i jestem mozemy teraz ogarnac np w sobote , niedziele jakies ognicho
niCO-s Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Witam panowie jestem tu nowy ale myśle że szybko się odnajde i mam nadzieję że jakies spociwo na Rybniku sie odbędzie
Matek Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Witam panowie jestem tu nowy ale myśle że szybko się odnajde i mam nadzieję że jakies spociwo na Rybniku sie odbędzie siema sąsiad!
blant88 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Witam panowie jestem tu nowy ale myśle że szybko się odnajde i mam nadzieję że jakies spociwo na Rybniku sie odbędzie My też mamy taką nadzieje Edytowane 14 Marca 2015 przez blant88
A-rek Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Witam panowie jestem tu nowy ale myśle że szybko się odnajde i mam nadzieję że jakies spociwo na Rybniku sie odbędzie siema nowy Gdzie dostanę pierścienie centrujace? alledrogo
Matek Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) tak mnie nakusiliscie tą Ochodzitą, ze jade tam na caly weekend Edytowane 16 Marca 2015 przez Matek
blant88 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 tak mnie nakusiliscie tą Ochodzitą, ze jade tam na caly weekend ja wczoraj tam znowu byłem
Matek Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 w sobote lub ndz nie jedziesz? Napijemy sie Swoja droga dojade tam na glebie bez problemu?
blant88 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 w sobote lub ndz nie jedziesz? Napijemy sie Swoja droga dojade tam na glebie bez problemu? hmm.. nie obiecuje że bede bo chciałem w weekend zakładać letnie oraz zejśc w dół , a to czy idzie dojechać to dojedziesz jest pewny odcinek gdzie same dziury są ale powoli i do celu
wiesiek3d Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 A co tam takiego jest w tej Ochodzitej co ?
blant88 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 A co tam takiego jest w tej Ochodzitej co ? to przyjedź ,a zobaczysz
wiesiek3d Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Daniel ja nie widzę nic nadzwyczajnego w tej karczmie, jest jak wiele innych w Beskidach.
blant88 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Daniel ja nie widzę nic nadzwyczajnego w tej karczmie, jest jak wiele innych w Beskidach. a ja widze dobre jedzonko ,a do tego świeże 14 dniowe Tyskie
wiesiek3d Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Eee tam Daniel ,powiem Ci że można dobrze zjeść i w innych knajpach no ale każdy lubi co innego i ma swoje miejsca. A co do Tyskiego, to powiem że pomyj nie piję bo tyskie choćby godzinne to i tak jest z ekstraktu robione...............pozdrawiam wielbicieli tyskiego
ROBERT Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Dla mnie Ochodzita to jedna z lepszych knajp ( jezeli nie najlepssza ) w jakich jadłem 14-dniowe Tyskie za***iste , potwierdzam chociaż od jakiegoś czasu pije b. mało piwa Edytowane 19 Marca 2015 przez ROBERT
Rekomendowane odpowiedzi