Matek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Masz LPG... Spoko jak bedziemy cos robić w RBK to bedzie info w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No właśnie LPG swoje robi , a na Gliwice idzie się przejechać podobno dobry kebab tam jest[emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Sławni Ci ludzie z A4K haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Sławni Ci ludzie z A4K haha Po co typ się burzy skoro policjant ma rację? Gdyby znał trochę przepisy to by se wstydu nie przysparzał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 § 31. 1. Pojazd Policji, z wyjątkiem motocykla, powinien mieć: 1) niebiesko-granatową barwę nadwozia oraz powinien być oznakowany pasem wyróżniającym barwy białej i umieszczonym po obu stronach pojazdu napisem „POLICJA” barwy białej; na dachu pojazdu może być umieszczony świetlny napis „POLICJA” barwy niebieskiej na białym tle; napis „POLICJA” barwy białej może być także umieszczony z przodu i z tyłu pojazdu, przy czym napis z przodu może być odwrócony (lustrzany), albo 2) srebrną barwę nadwozia oraz powinien być oznakowany pasem wyróżniającym odblaskowym barwy niebieskiej z dodatkowymi prostokątnymi elementami odblaskowymi barwy białej, umieszczonymi na górnej i dolnej krawędzi pasa; odblaskowy napis „POLICJA” barwy białej powinien być umieszczony po obu stronach pojazdu na pasie wyróżniającym; odblaskowy napis „POLICJA” barwy białej może być także umieszczony z przodu i z tyłu pojazdu, przy czym napis z przodu musi znajdować się na nieodblaskowej powierzchni o barwie niebieskiej, a z tyłu na pasie wyróżniającym; na obydwu bokach pojazdu na pasie wyróżniającym może być umieszczony znak gwiazdy policyjnej; na dachu pojazdu może być umieszczony świetlny napis „POLICJA” barwy niebieskiej na białym tle; na pojeździe mogą znajdować się inne oznaczenia określające jego przynależność do określonej służby policyjnej. § 37. Oznakowanie określone w § 27–35 lub oznakowanie do niego podobne nie może być stosowane na pojeździe innym niż pojazd, dla którego zostało ono określone. Dokładnie Arturoo, kwestią czasu była kontrola ze strony Policji - chyba sam wiedział co robi i co mu za to grozi Jak dla mnie totalna głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Lu trochę przesadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Fajne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja pytam tylko o jastrzębie albo rybnik, także wtedy pojadę. Jeśli ma się zrobić ponad 100km, żeby spotkać 3 osoby to trochę bezsensu ...tak ja tu napisałem Kolego czasem dla jednej facjaty, jest sens przepalić parcha a prędkość rzędu 180-230 km/h to jest chwila, a już jesteś na ślimaku sośnickim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pozdrowieni Co do twojego zapytania na pv, troszku sie pozmienialo...mam nadzieje ze nie bede zalowac..probowalem sie dzis do ciebie dodzwonic ale bezskutecznie... kur zdarza mi się nieodbierać niezapisanych ale nie kojarzę ostatnio takich tel trzeba jakiegoś większego spota w SR koniecznie ogarnąć, może by i ekipa z SG / SK podjechała jak za dawnych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pozdrowieni Co do twojego zapytania na pv, troszku sie pozmienialo...mam nadzieje ze nie bede zalowac..probowalem sie dzis do ciebie dodzwonic ale bezskutecznie... kur zdarza mi się nieodbierać niezapisanych[emoji14]ale nie kojarzę ostatnio takich tel trzeba jakiegoś większego spota w SR koniecznie ogarnąć, może by i ekipa z SG / SK podjechała jak za dawnych lat Hmm ja jestem jak najbardziej ZA. Może teraz w niedziele? Na byc podobno fajna pogoda bo w sobotę ma być lipnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Jak coś to podawajcie date i miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Skąd jesteś?Albo ile Ci pali padlina? Jesteś facetem?Bo jeśli jesteś kobietą to juz rozumiem odpowiedź Wypady na spoty to nie są bezsensownie przejechane kilometry...A jak już tak to widzisz to po kiego wogóle ruszać temat ? Artur co się tak denerwujesz? i po co od razu obrażanie kogoś kogo się nie zna? kolega pytał o spota w Rybniku, a ty na siłę próbujesz go wysłać do innego miasta..... gdyby chciał pojechać gdzieś indziej na pewno by zajrzał do odpowiedniego wątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja go nie obraziłem . Szybciej to zrobię z kimś kogo znam... dobrze o tym wiesz . Nigdzie go nie wysyłam. Byłby to słaby pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff01 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja się nie gniewam, luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucmin Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pozdrowieni Co do twojego zapytania na pv, troszku sie pozmienialo...mam nadzieje ze nie bede zalowac..probowalem sie dzis do ciebie dodzwonic ale bezskutecznie... kur zdarza mi się nieodbierać niezapisanych[emoji14]ale nie kojarzę ostatnio takich tel trzeba jakiegoś większego spota w SR koniecznie ogarnąć, może by i ekipa z SG / SK podjechała jak za dawnych lat Hmm ja jestem jak najbardziej ZA.Może teraz w niedziele?Na byc podobno fajna pogoda bo w sobotę ma być lipnie Ja bym chętnie wpadł, byłby to mój pierwszy spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam Panowie orientujecie się czy gościu jeżdżący czarno-czerwoną A7 z czerwonym napisem quattro po Rybniku jest z naszego klubu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Heh, wczoraj widzialem tego potwora w rybniku na zorskiej.... za szybko przelecial zeby chociazby zobaczyc czy ramki ma klubowe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Masakra ,widuje go teraz coraz częściej i zaczęło mnie to zastanawiać Chętnie bym obejrzał autko z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Masakra ,widuje go teraz coraz częściej i zaczęło mnie to zastanawiać Chętnie bym obejrzał autko z bliska Na upartego w audi na brzezinskiej maja testowe a7 a na salonie stoi rs3, wczoraj sie przygladalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kurna jaki tu ruch Faktycznie to A7 robi mega robote, ja go często na Zebrzydowickiej mijam. Ciekawe co tam ma,pewnie 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi