A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom ja mam dokladnie tak samo tu na kompie w robocie, w domu tego nie mam. moze zalezy to od systemu jaki jest na kompie
blant88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 probowałem odpowietrzyc alez ile mozna czekac auto chodzilo dobre 20min było 90' na liczniku a na klimatroniku 89' sciaglem ta rurke i czekam czekam i sie nie doczekalem :wallbash: niemam sily juz do tego
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom ja mam dokladnie tak samo tu na kompie w robocie, w domu tego nie mam. moze zalezy to od systemu jaki jest na kompie u siebie mam podobnie, mam win 7
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale Daniel już Ci przecież mówiłem jak odpowietrzyć , na podszybiu masz ... wiesz co
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ja spadam do domu wiec do zaś
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Normalnie nie idzie czasami wysłać wiadomości bo cały czas wyskakuje że wysłano ... nowe odpowiedzi ... mam to samo :good: dodatkowo mam ze jak wpisze za duzo do okienka to mam problem z pisaniem bo ciagle mi pokazuje pierwsze linijki i nie widze co napisalem bo musze przewijac ciagle to okienko do konca poza tym zawsze wypowiedz musze 2razy cytowac bo za pierwszym razem przeskakuje ale zostaje puste okienko ;( nerwy same tu mom ja mam dokladnie tak samo tu na kompie w robocie, w domu tego nie mam. moze zalezy to od systemu jaki jest na kompie u siebie mam podobnie, mam win 7 no dokladnie ja znowu w robocie tego nie mam w robie mam xp i tego nie ma a u tam viste i sie ciagle wkurw :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale Daniel już Ci przecież mówiłem jak odpowietrzyć , na podszybiu masz ... wiesz co no i robilem tak i czekalem z dobre 20min i kapa
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja spadam do domu wiec do zaś dozo Arek
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos No to witamy Panią Zapraszamy na spota
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos Wilma milo nam Cie poznac
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja spadam do domu wiec do zaś Narta
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos witam witamy witamy z Wawy? ze stolycy? i jak tu nas na malych rybnickich Kolezanka znalazla?
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 w Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos witamy więcej śmiałości nie gryziemy
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A ja mam XP i mi nie śmiga :wallbash: :wallbash:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos witam witamy witamy z Wawy? ze stolycy? i jak tu nas na malych rybnickich Kolezanka znalazla? Decks co jakis czas jezdzi do Warszawy :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek zrób pełną listę i może umieść w pierwszym poście Ale nurtuje mnie cały czas pytanie : Kto to jest Wilma :?: :?: :?: :?: no mnie tez i sprawdzilem w profilu ze jakis kolega z bardzo daleka :gwizdanie: Kim jestem? jak zapewne się domyślacie człowiekiem...ale przede wszystkim kobietą i bacznym obserwatorem. No i koleżanką z nie aż tak daleka... bo w końcu jedynie ok 300 km I no niestety... czytanie wszystkich postów aż od pierwszego... to mozolne zadanie ale dosyć urozmaicone filmikami, zdjęciami oraz zabawnymi historiami. Witam tak à propos
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja spadam do domu wiec do zaś przyjemnego powrotu
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak mnie to ciekawi czemu akurat Spoty w Rybniku wybrałaś ? Może powiedz jak masz na imię
Rekomendowane odpowiedzi