ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie wiem ile dokładnie osób może się tak w miarę spokojnie zmieścić w takim domku , ale myślę że spokojnie ze 20 osób się "zmieści"
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie wiem ile dokładnie osób może się tak w miarę spokojnie zmieścić w takim domku , ale myślę że spokojnie ze 20 osób się "zmieści" nawet 30 spokojnie
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie wiem ile dokładnie osób może się tak w miarę spokojnie zmieścić w takim domku , ale myślę że spokojnie ze 20 osób się "zmieści" nawet 30 spokojnie dokladnie wg mnie 20-30 oczywiscie bez spania :polew:
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nawet przespać się można[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________laska w tvn turbo kupuje audi zobaczcie
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nawet przespać się można[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________laska w tvn turbo kupuje audi zobaczcie A3
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 zdziadziałe A3 :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No czyli można się jeszcze spokojnie "zapisywać" u Arka ( przedtem chcieliśmy u kogoś z nas w domu zrobić , ale teraz już jest trochę za dużo nas ) Im będzie nas więcej tym będzie taniej
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Wilma no powiedz jeszcze coś o sobie
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no faktycznie te drewienko i kolor tez taki sobie
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no faktycznie te drewienko jak ja widzę drewno w [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________ nie męcz jej ok , przepraszam
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no faktycznie te drewienko i kolor tez taki sobie zaparowane reflektory :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:35_________________________________________________Kornacki zaraz się spuści
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 i jedzie bez swiatel :polew: dobry driwer
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jejku... Panowie ledwie godzina minęła a tu już 4 strony do przodu nie wiem czy zauważyliście, ale po mazowieckim Śląsk ma najwięcej postów trudno więc nie zajrzeć i nie poczytać :gwizdanie: miło mi zatem, że ktoś z Was odwiedza nasze strony. Ale z tego co się doczytałam decks88 dziołchę jakąś ma, więc raczej nie może być moim "celem" co do spota... to być może... choć to raczej takie "męskie" spotkanie... no i napewno nie w najbliższym czasie
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jejku... Panowie ledwie godzina minęła a tu już 4 strony do przodu nie wiem czy zauważyliście, ale po mazowieckim Śląsk ma najwięcej postów trudno więc nie zajrzeć i nie poczytać :gwizdanie: miło mi zatem, że ktoś z Was odwiedza nasze strony. Ale z tego co się doczytałam decks88 dziołchę jakąś ma, więc raczej nie może być moim "celem" co do spota... to być może... choć to raczej takie "męskie" spotkanie... no i napewno nie w najbliższym czasie jakie meskie spotkanie kobiety tez zawsze sa i rowniez sie dobrze bawia na spotach
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 jejku... Panowie ledwie godzina minęła a tu już 4 strony do przodu nie wiem czy zauważyliście, ale po mazowieckim Śląsk ma najwięcej postów trudno więc nie zajrzeć i nie poczytać :gwizdanie: miło mi zatem, że ktoś z Was odwiedza nasze strony. Ale z tego co się doczytałam decks88 dziołchę jakąś ma, więc raczej nie może być moim "celem" co do spota... to być może... choć to raczej takie "męskie" spotkanie... no i napewno nie w najbliższym czasie mimo iż to męskie,koledzy przyjeżdżają z kobietami tak że zapraszamy
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z moich obserwacji wynika, że to raczej Wasze Panie (czyt. zastępcy kierowców po popitkach ) a to zmienia nieco postać rzeczy
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 z moich obserwacji wynika, że to raczej Wasze Panie (czyt. zastępcy kierowców po popitkach ) a to zmienia nieco postać rzeczy no na pewno ale czas na zmiany :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi