Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem ile dokładnie osób może się tak w miarę spokojnie zmieścić w takim domku , ale myślę że spokojnie ze 20 osób się "zmieści" :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem ile dokładnie osób może się tak w miarę spokojnie zmieścić w takim domku , ale myślę że spokojnie ze 20 osób się "zmieści" :wink4:

nawet 30 spokojnie
Opublikowano

nawet 30 spokojnie

dokladnie wg mnie 20-30 oczywiscie bez spania :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nawet przespać się można[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________laska w tvn turbo kupuje audi zobaczcie

Opublikowano

nawet przespać się można[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:27_________________________________________________laska w tvn turbo kupuje audi zobaczcie

A3 :naughty:

Opublikowano

No czyli można się jeszcze spokojnie "zapisywać" u Arka ( przedtem chcieliśmy u kogoś z nas w domu zrobić , ale teraz już jest trochę za dużo nas ) :wink4:

Im będzie nas więcej tym będzie taniej :cool1:

Opublikowano

Wilma no powiedz jeszcze coś o sobie :wink4:

Opublikowano

no faktycznie te drewienko

i kolor tez taki sobie :przebiegly:

Opublikowano

jak ja widzę drewno w :audi::sick3:

[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:34_________________________________________________

nie męcz jej :cool1:

ok , przepraszam :notworthy:

Opublikowano

i kolor tez taki sobie :przebiegly:

zaparowane reflektory :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:35_________________________________________________Kornacki zaraz się spuści :polew:
Opublikowano

i jedzie bez swiatel :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jejku... Panowie ledwie godzina minęła a tu już 4 strony do przodu :shocked:

nie wiem czy zauważyliście, ale po mazowieckim Śląsk ma najwięcej postów trudno więc nie zajrzeć i nie poczytać :gwizdanie:

miło mi zatem, że ktoś z Was odwiedza nasze strony. Ale z tego co się doczytałam decks88 dziołchę jakąś ma, więc raczej nie może być moim "celem" :)

co do spota... to być może... choć to raczej takie "męskie" spotkanie... no i napewno nie w najbliższym czasie

Opublikowano

nie wiem czy zauważyliście, ale po mazowieckim Śląsk ma najwięcej postów trudno więc nie zajrzeć i nie poczytać :gwizdanie:

miło mi zatem, że ktoś z Was odwiedza nasze strony. Ale z tego co się doczytałam decks88 dziołchę jakąś ma, więc raczej nie może być moim "celem" :)

co do spota... to być może... choć to raczej takie "męskie" spotkanie... no i napewno nie w najbliższym czasie

jakie meskie spotkanie kobiety tez zawsze sa i rowniez sie dobrze bawia na spotach :naughty::wink4:

Opublikowano

mimo iż to męskie,koledzy przyjeżdżają z kobietami tak że zapraszamy :cool1:
Opublikowano

z moich obserwacji wynika, że to raczej Wasze Panie (czyt. zastępcy kierowców po popitkach :naughty:) a to zmienia nieco postać rzeczy :cool1:

Opublikowano

z moich obserwacji wynika, że to raczej Wasze Panie (czyt. zastępcy kierowców po popitkach :naughty:) a to zmienia nieco postać rzeczy :cool1:

no na pewno ale czas na zmiany :gwizdanie: