Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo nie odpisywałem ale miałem coś do roboty, będziemy w sobotę, no chyba że nie odbiorę auta od mechanika, powinno być na czwartek właśnie z nim rozmawiałem. Jak co mnie możecie wpisać ostatecznie mówię dzisiaj, no chyba że nie będę miał czym przyjechać! to pupa. maszer i Agnieszka No to fajnie co fajnie miołeś już iść
maszer Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo nie odpisywałem ale miałem coś do roboty, będziemy w sobotę, no chyba że nie odbiorę auta od mechanika, powinno być na czwartek właśnie z nim rozmawiałem. Jak co mnie możecie wpisać ostatecznie mówię dzisiaj, no chyba że nie będę miał czym przyjechać! to pupa. maszer i Agnieszka Spoko Marcin do czwartku się odezwij To przekaż Arkowi że będziemy. Mam nadzieję że ten mój majster się wyrobi.
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No synki jo pomału spadom ,Robert wac**j Go Wiesiek Będę go pilnować
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No to papa do jutra Panie i Panowie i tak jak pisałem Robert pilnuj Go bo to chachor je
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No synki jo pomału spadom ,Robert wac**j Go Wiesiek Będę go pilnować żona nie umie a Tobie się uda no nie żartuj :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 co fajnie miołeś już iść Wiesiek zniszcz go , bo ja to zrobię
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 co fajnie miołeś już iść Wiesiek zniszcz go , bo ja to zrobię skąd tyle ludzi weźmiesz przedszkole już zamknięte
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 To przekaż Arkowi że będziemy. Mam nadzieję że ten mój majster się wyrobi. Spoko , jak co to się odezwij
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Włączcie się TVN "Majewski Show" [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________ Ja też spadam Dobranoc Nara
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Włączcie się TVN zaś tyn waryjot
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak wypija I po to m in. "zalewa się robala" [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ Robert czy Ty to widzisz Naśmiewają się z NAS dziady :?: :!: :baseball: :baseball: nosz kur nie umiem znalezc tej fajnej minki ja? nie
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dzisiaj Panie/Panowie około 20 stron poszło ~ 300 odpowiedzi :gwizdanie: Oby tak dalej :oklaski:
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dzisiaj Panie/Panowie około 20 stron poszło ~ 300 odpowiedzi :gwizdanie: Oby tak dalej :oklaski: I dziwić się, że obserwowałam bacznie :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 osz kur... na kolacje tylko skoczylem a tu juz zajs 2strony masakra Jadymy z tym koksem co :?: no i to jeszcze jak
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Dzisiaj Panie/Panowie około 20 stron poszło ~ 300 odpowiedzi :gwizdanie: Oby tak dalej :oklaski: może już dojś tego bo inni nie nadążą :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Długo nie odpisywałem ale miałem coś do roboty, będziemy w sobotę, no chyba że nie odbiorę auta od mechanika, powinno być na czwartek właśnie z nim rozmawiałem. Jak co mnie możecie wpisać ostatecznie mówię dzisiaj, no chyba że nie będę miał czym przyjechać! to pupa. maszer i Agnieszka wypas :good: :good: Przyznam, że bardzo mi to pochlebia chyba powinnam zapamiętać to na przyszłość :> @ wiesiek3d i ja tez sie dolaczam do chlopakow- szkoda ze nie dasz rady ;( :> Bardzo dobrze Wilmo w takim razie mamy nadzieje ze zapamietasz Rybnik z dobrej strony a w ogole sie tak zastanawiam czy w ogole zanim na nas trafilas wiedzialas gdzie lezy Rybnik?
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 coś ucichło dobra spadam panie i panowie miłej nocki
Rekomendowane odpowiedzi