ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 I dziwić się, że obserwowałam bacznie :gwizdanie: No są wątki z większą ilością odpowiedzi np. Gliwice Ale cieszy mnie to że akurat tutaj "zajrzałaś"
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No to papa do jutra Panie i Panowie i tak jak pisałem Robert pilnuj Go bo to chachor je 3m sie Wiesiek
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 coś ucichło dobra spadam panie i panowie miłej nocki Tak Ty to już idź spać
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 coś ucichło dobra spadam panie i panowie miłej nocki Tak Ty to już idź spać :baseball: :baseball:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 coś ucichło dobra spadam panie i panowie miłej nocki udanego tam
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 :baseball: :baseball: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:15_________________________________________________Miła Pani i Panowie ja też będę spadać ... za dużo wiadomości mam już w tym wątku :gwizdanie: Do jutra
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 @ seves no może bez przesady...nie należę do tych tępych poza tym jeśli gdzieś się zagląda, tudzież próbuje nawiązać kontakt itd. itp. wypadałoby, zajrzeć do odpowiednich źródeł nim popełni się gafę (oczywiście jeżeli czegoś się nie wie). @ angry i robert.
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kuzwa chwila mnie nie bylo nadupaliscie tych stron ze 20 minut czytac musiolech :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 :baseball: :baseball: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:15_________________________________________________Miła Pani i Panowie ja też będę spadać ... za dużo wiadomości mam już w tym wątku :gwizdanie: Do jutra 3m sie Synku [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________ @ seves no może bez przesady...nie należę do tych tępych poza tym jeśli gdzieś się zagląda, tudzież próbuje nawiązać kontakt itd. itp. wypadałoby, zajrzeć do odpowiednich źródeł nim popełni się gafę (oczywiście jeżeli czegoś się nie wie). @ angry i robert. no wiesz czytanie ze zrozumieniem nie nalezy do oczywistych cech naszego narodu niestety kilka razy zajrzalem do jakis komentarzy pod artykulami na wp i sie zalamalem do jakis ludzie wnioskow potrafia dojsc a raczej nie dojsc
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no z tym się akurat niestety muszę zgodzić i co gorsza przynosi to nam sporo wstydu poza granicami naszego kraju poczytaj też komentarze na onecie a załamiesz się tak dodatkowo... na deser
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kuzwa chwila mnie nie bylo nadupaliscie tych stron ze 20 minut czytac musiolech :gwizdanie: Decks no ja to pare minut wczesniej przerabialem... a teraz wszyscy sie stracili :gwizdanie: i jaaaaaakiii tu spokoj
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ooooooooooooooo Decks slyszales, Wilma zlapala klimat nasz klimat mogymy i nawet pogodac
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 tiaaa tylko kto za mnie do roboty pojdzie rano?
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No, no , no Dalej walczycie Zajrzałem jeszcze tu tak przed snem Nawet net mi się "odmulił" Ale niestety trzeba iść spać , wstaję o 5:00 Nara jeszcze raz , mam nadzieję ze dobijecie do tych 4 stówek
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 No, no , no Dalej walczycie Zajrzałem jeszcze tu tak przed snem Nawet net mi się "odmulił" Ale niestety trzeba iść spać , wstaję o 5:00 Nara jeszcze raz , mam nadzieję ze dobijecie do tych 4 stówek do jutra [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 22:54_________________________________________________ tiaaa tylko kto za mnie do roboty pojdzie rano? wez se wolne robota nie zajac nie ucieknie
Wilma Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 odezwał się ten co po 16h robi żeby kasy naciupać a innych namawia do nieróbstwa
ROBERT Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 odezwał się ten co po 16h robi żeby kasy naciupać a innych namawia do nieróbstwa Czyli wszystko wiesz o nas :gwizdanie: Może i dobrze
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 tiaaa tylko kto za mnie do roboty pojdzie rano? hehe uwierz ze jestes w owiele lepszej sytuacji niz ja No, no , no Dalej walczycie Zajrzałem jeszcze tu tak przed snem Nawet net mi się "odmulił" Ale niestety trzeba iść spać , wstaję o 5:00 Nara jeszcze raz , mam nadzieję ze dobijecie do tych 4 stówek
Rekomendowane odpowiedzi