Opublikowano 23 Listopada 201015 l No co w robocie jestem aaaaa byłeś zakurzyć [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:39_________________________________________________kurna mysz mom w doma musza ją laczkiym za***ać
Opublikowano 23 Listopada 201015 l http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170221.0;topicseen gość mo ćwierkający pasek kanarek i olejem go posmarowoł :polew: [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:44_________________________________________________ Kotas se kup som se z nią dom rada a sierściucha nie chca bo trza go uczyć kultury
Opublikowano 23 Listopada 201015 l som se z nią dom rada a sierściucha nie chca bo trza go uczyć kultury Koty mają swoje drogi ale są czyste i wcale ich nie trzeba uczyć
Opublikowano 23 Listopada 201015 l som se z nią dom rada a sierściucha nie chca bo trza go uczyć kultury Koty mają swoje drogi ale są czyste i wcale ich nie trzeba uczyć miałem w sumie 7 kotów,to bardzo udane stworzenia,tylko jak mam płakać bo jakiś pedał wziął go na maskę to wolę nie mieć [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:54_________________________________________________ :hi: witojcie
Opublikowano 23 Listopada 201015 l jednego zielonego już mam na oku [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:34_________________________________________________strasznie się wpierdala czekam na okazję :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 12:35_________________________________________________a kaj tyn Wiesiek ućykł hahahah dupny zes je
Opublikowano 23 Listopada 201015 l Seves a ty nie robisz? no jak ni siedza cołki czas w robocie robia az sie kurzy :kox: :kox:
Opublikowano 23 Listopada 201015 l Seves a ty nie robisz? no jak ni siedza cołki czas w robocie robia az sie kurzy :kox: :kox: a co trzepiesz worki po cymyncie :polew:
Opublikowano 23 Listopada 201015 l No trza się powoli pakować na chata z roboty. Przejrza ten spam potem.
Opublikowano 23 Listopada 201015 l No trza się powoli pakować na chata z roboty. Przejrza ten spam potem. już żeś się narobił :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 13:13_________________________________________________pewnie Cię palce napierdalają od walenia po klawiaturze
Opublikowano 23 Listopada 201015 l :hi: chwile człeka nie ma i już tyle do czytania dobrze, że w pracy czas jest... :>
Opublikowano 23 Listopada 201015 l :hi: chwile człeka nie ma i już tyle do czytania dobrze, że w pracy czas jest... :> no jak wszyscy tak pracują to ja już wiem z czego ten kryzys :gwizdanie:
Opublikowano 23 Listopada 201015 l hahaha wypraszam sobie ja swoje zrobię a potem... no przecież żartowałem,ja nic nie robię
Opublikowano 23 Listopada 201015 l :hi: chwile człeka nie ma i już tyle do czytania dobrze, że w pracy czas jest... :> no jak wszyscy tak pracują to ja już wiem z czego ten kryzys :gwizdanie: :polew: :polew: ja tam swoja robote zdaze zrobic w sumie dzis mam akurat zaleglosci w piiiiizdu heh ale jutro nadrobie :>
Opublikowano 23 Listopada 201015 l hahaha wypraszam sobie ja swoje zrobię a potem... no przecież żartowałem,ja nic nie robię wieeem ja się tak szybko nie obrażam :> zwłaszcza jeżeli żarty są kulturalne