Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

obawiam się, że poza śniegiem i bałwankiem na nic innego nie udało mi się zdążyć :kwasny:

:mysli: to jest chyba za trudne na mnie :decayed: nie rozumiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:17_________________________________________________znaczy w domu juz jestes? pada? i masz balwanka przed tv? :polew:

znaczy wrocil z delegacji :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nic no włączyłam tvn turbo jak pokazywali zdjęcia zasypanych aut itd itp i na koniec dali zdjęcie bałwanka :tongue4:

aa no i ten bałwanek miał taka malutką marcheweczkę :polew:

Opublikowano

Gromki na tvn turbo :kox:

jakie Gromki :mysli:

Arku no Arek z zona ;) opowiadali o tym jak fury skora oklejaja ;)

aaaaa Kolarz :>[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________jakie auta pokazywali :?: napewno swoja 80-tke :)

Opublikowano

Gromki na tvn turbo :kox:

jakie Gromki :mysli:

Arku no Arek z zona ;) opowiadali o tym jak fury skora oklejaja ;)

aaaaa Kolarz :>

hehe nooooo ja od niego taile rowerowe kupowalem jakies hmm :mysli: 10 lat temu :polew:

nic no włączyłam tvn turbo jak pokazywali zdjęcia zasypanych aut itd itp i na koniec dali zdjęcie bałwanka :tongue4:

aa no i ten bałwanek miał taka malutką marcheweczkę :polew:

wiem o ktorym balwanku mowisz :kox:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________

aaaaa Kolarz :>[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________jakie auta pokazywali :?: napewno swoja 80-tke :)

Arek, no ogolnie w raport turbo czy jak sie nazywa pokazywali ich jako fanatykow ktorzy obijaja skora fury z akcentem na nia ;) jako jedna z nielicznych kobiet interesujacych sie motoryzacja :rolleyes:

pokazywali ta swoja srebrna i jeszcze czarna ktora byla przez nich przygotowana :wink4:

Opublikowano
pokazywali ta swoja srebrna i jeszcze czarna ktora byla przez nich przygotowana

tak jak myslalem swoja i od Seby (wklejalem tu kiedys jej fotki) :>[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:38_________________________________________________moim marzeniem jest miec kiedys jakiegos amerykanca z Hemi, a to jest podwojne marzenie :slina:

http://allegro.pl/chevy-impala-68-subsanity-kustom-i1334955369.html

Opublikowano

tak jak myslalem swoja i od Seby (wklejalem tu kiedys jej fotki) :>[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:38_________________________________________________moim marzeniem jest miec kiedys jakiegos amerykanca z Hemi, a to jest podwojne marzenie :slina:

nie żal by Ci było na nasze drogi? :cool1:

Opublikowano

za***isty :good:

u mojego kumpla w garazu stoi rama z challengera :kox:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 18:55_________________________________________________

nie żal by Ci było na nasze drogi? :cool1:

Wilmo on tak znow po asfalcie nie szoruje :tongue4: to zawieszenie mozna podniesc do jazdy :wink4:

Opublikowano

mi by chyba i tak żal go było... a znowu zostawić auto tylko po to, aby w garażu stało to też żal :tongue4:

Opublikowano

ale czemu zal? czym sie sugerujesz biorac samochod na przejazdzke? :naughty:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 19:12_________________________________________________Uwaga Uwaga! Bolek i Lolek na 1nce :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 19:13_________________________________________________ze 25lat nie widzialem tej bajki :naughty:

:>

Opublikowano

na przejażdżkę, to mogę wziąć kogoś a nie autko :kox:

nie no generalnie poza wyglądem to żal mi prawie każdego auta na nasze drogi ;(

ojjj dzieciaczku bajeczkę sobie oglądasz :D

Opublikowano

nie ogladalem lecialem po kanalach i sie zdzwilem ze takie fajne bajki jeszcze leca :wink4:

:decayed:

Opublikowano

rzadko bo rzadko ale jednak... ja Reksia już dawno nigdzie nie widziałam :tongue4: teraz same gówna takie lecą, że nie ma się co dziwić, że te dzieci takie tępe się robią :dontknow:

Opublikowano

No widzę że Wilma "zadomowiła się" tu na dobre :gwizdanie:

Opublikowano

wilma chodzilo Ci o moja mine zastanawiam sie jaka musisz miec Ty skoro juz 400 dochodzisz :polew: a tak na marginesie to czym sie poruszasz po stolycy jak twoj Fredek rozbija sie w delegalizacji S8? :mysli: a sorry za bledy pisze z telefonu

Opublikowano

No widzę że Wilma "zadomowiła się" tu na dobre :gwizdanie:

jeśli to źle to przepraszam ;(

wilma chodzilo Ci o moja mine zastanawiam sie jaka musisz miec Ty skoro juz 400 dochodzisz :polew: a tak na marginesie to czym sie poruszasz po stolycy jak twoj Fredek rozbija sie w delegalizacji S8? :mysli: a sorry za bledy pisze z telefonu

ładną minkę mam :gwizdanie: :polew:

od czego mamy szanowną komunikację miejską? :cool1:

może mało wygodna, ale na pewno dość szybka w porównaniu do naszych korków...

Opublikowano

rzadko bo rzadko ale jednak... ja Reksia już dawno nigdzie nie widziałam :tongue4: teraz same gówna takie lecą, że nie ma się co dziwić, że te dzieci takie tępe się robią :dontknow:

dokladnie tak jak piszesz tepe wulgarne i bez skropulow :no:

Opublikowano

zadziwie was ale widac ze nie macie dzieci takie bajki jw.leca na okraglo np na filmbox family na innych kanalach tez sa ja swoim 5 letnim skarbom puszczam tylko bajki bez przemocy a co do kom.miejskiej to zawsze staram sie tym kierowcom uprzykrzac zycie tak jak te patalachy robia to wszystkim maluckim :decayed:

Opublikowano

zadziwie was ale widac ze nie macie dzieci takie bajki jw.leca na okraglo np na filmbox family na innych kanalach tez sa ja swoim 5 letnim skarbom puszczam tylko bajki bez przemocy a co do kom.miejskiej to zawsze staram sie tym kierowcom uprzykrzac zycie tak jak te patalachy robia to wszystkim maluckim :decayed:

ja nie ale siostra ma i uwierz mi, że ręce mi opadają jak widzę co oglądają. nie przeczę, że starych bajek w ogóle się nie puszcza. bardziej mam na myśli fakt, że teraz dobrych bajek nikt nie tworzy...tylko same gówna, którego niczego pożytecznego nie uczą.

a co do kierowców autobusów... ja ich lubię ... tak pożytecznie się bawią w piratów drogowych :D

Opublikowano

za to co dzieci ogladaja sa winni rodzice najlepie puscic bajke niech ogladaja bede mial luz glupi ci ktorzy na to zezwalaja wszystko do czasu jak braciszek sprawdzi czy siostra bedzie miala 2 zycie :confused4: