Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 za to co dzieci ogladaja sa winni rodzice najlepie puscic bajke niech ogladaja bede mial luz glupi ci ktorzy na to zezwalaja wszystko do czasu jak braciszek sprawdzi czy siostra bedzie miala 2 zycie tu się zgodzę niestety...
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No no ale sie rozpisali :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No no ale sie rozpisali :gwizdanie: o bajkach :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Sami bajkę napisaliśmy (czyt. trochę postów) będziesz miał co poczytać na dobranoc
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 co robia faceci w delegacji? delegalizuja swojzwiazek malzenski
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No no ale sie rozpisali :gwizdanie: o bajkach :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________ co robia faceci w delegacji? delegalizuja swojzwiazek malzenski a co kobiety deligalizujacych zwiazek?
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Ktoś tu widzę zna te fakty z autopsji :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 oj Wy to bidulki takie jesteście, że Was w tym samym życiu tak męczą te kobitki... :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No no ale sie rozpisali :gwizdanie: o bajkach :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________ co robia faceci w delegacji? delegalizuja swojzwiazek malzenski a co kobiety deligalizujacych zwiazek? jak co kobiety sa kurami domowymi
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Kurami jak jesteście przy nich... a jak wyjedziecie to :gwizdanie: Nie mam na myśli swojego przypadku, bo ja ani kura ani :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 oj Wy to bidulki takie jesteście, że Was w tym samym życiu tak męczą te kobitki... :gwizdanie: jeszcze sie taka nie urodzila co by mnie zmeczyla
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 oj Wy to bidulki takie jesteście, że Was w tym samym życiu tak męczą te kobitki... :gwizdanie: jeszcze sie taka nie urodzila co by mnie zmeczyla To nie wiesz co tracisz
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Kurami jak jesteście przy nich... a jak wyjedziecie to :gwizdanie: Nie mam na myśli swojego przypadku, bo ja ani kura ani :gwizdanie: [/quo bte] bron boze wcale Ciebie nie mialem na mysli [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:13_________________________________________________ oj Wy to bidulki takie jesteście, że Was w tym samym życiu tak męczą te kobitki... :gwizdanie: jeszcze sie taka nie urodzila co by mnie zmeczyla To nie wiesz co tracisz [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:15_________________________________________________ oj Wy to bidulki takie jesteście, że Was w tym samym życiu tak męczą te kobitki... :gwizdanie: jeszcze sie taka nie urodzila co by mnie zmeczyla To nie wiesz co tracisz widzialy galy co braly nie narzekam
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Kurami jak jesteście przy nich... a jak wyjedziecie to :gwizdanie: Nie mam na myśli swojego przypadku, bo ja ani kura ani :gwizdanie: [/quo bte] bron boze wcale Ciebie nie mialem na mysli [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 21:13_________________________________________________ oj Wy to bidulki takie jesteście, że Was w tym samym życiu tak męczą te kobitki... :gwizdanie: jeszcze sie taka nie urodzila co by mnie zmeczyla To nie wiesz co tracisz Nie no skądże znowu gdzie by taki aniołeCek mógł
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 ze mnie taki aniol jak z Ciebie kura domowa
seves Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No no ale sie rozpisali :gwizdanie: o bajkach :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________ co robia faceci w delegacji? delegalizuja swojzwiazek malzenski a co kobiety deligalizujacych zwiazek? jak co kobiety sa kurami domowymi :polew: :polew: :polew:
Gość angry Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 dobra spadam bo mnie juz ten telefon meczy dobrej nocki Wilma
Wilma Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 No no ale sie rozpisali :gwizdanie: o bajkach :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 20:55_________________________________________________ co robia faceci w delegacji? delegalizuja swojzwiazek malzenski a co kobiety deligalizujacych zwiazek? jak co kobiety sa kurami domowymi :polew: :polew: :polew: Nie ma co tak zacieszać, bo Was jest większość a ja sama bidulinka... dobra spadam bo mnie juz ten telefon meczy dobrej nocki Wilma baw się dobrze do jutra i również dobrej nocki
Rekomendowane odpowiedzi