seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no w koncu w tej stolycy sie budza
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no w koncu w tej stolycy sie budza Nie budzą tylko mają czas odpisać siedząc w pracy Jakby to zależało wyłącznie od mojego obudzenia się...najlepiej w jakiś wolny weekend, to byś mnie widział dopiero po południu
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no w koncu w tej stolycy sie budza Nie budzą tylko mają czas odpisać siedząc w pracy Jakby to zależało wyłącznie od mojego obudzenia się...najlepiej w jakiś wolny weekend, to byś mnie widział dopiero po południu znam to doskonale
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no w koncu w tej stolycy sie budza Nie budzą tylko mają czas odpisać siedząc w pracy Jakby to zależało wyłącznie od mojego obudzenia się...najlepiej w jakiś wolny weekend, to byś mnie widział dopiero po południu znam to doskonale Podobno takie odsypianie wcale nie jest najzdrowsze... ale weź i sobie tego człowieku odmów
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no w koncu w tej stolycy sie budza Nie budzą tylko mają czas odpisać siedząc w pracy Jakby to zależało wyłącznie od mojego obudzenia się...najlepiej w jakiś wolny weekend, to byś mnie widział dopiero po południu znam to doskonale Podobno takie odsypianie wcale nie jest najzdrowsze... ale weź i sobie tego człowieku odmów nie jest najzdrowsze bo najzdrowiej to sie wysypiac na biezaco
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witajcie,opiszę Wam co mi się dzisiaj przytrafiło,w nocy trochę sypało,obudziłem się jak zwykle o 8,strasznie bolały mnie nogi,pokuśtykałem na dwór patrzę,a tam pół metra śniegu nawiało przed wejściem,od razu się obudziłem i zabrałem łopatę by się z tym uporać byłem w kapciach no i niestety potknąłem się i złamałem nogę w trzech miejscach,na chwilę straciłem przytomność i uczułem jak ktoś próbuje targać mnie za nogę z tej zaspy śnieżnej,ocknąłem się natychmiast patrzę,a to pies sąsiada pieprzony pit bul dobiera się do mojej nogi tej połamanej,uczułem straszny ból prawej kończyny,j**any kundel zaczął mnie gryźć,nic nie mogłem zrobić i znowu straciłem przytomność,po pewnym czasie obudziłem się gdyż córka ciągnęła mnie za nogę i wołała tatusiu obudź się idziemy do przedszkola
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witajcie,opiszę Wam co mi się dzisiaj przytrafiło,w nocy trochę sypało,obudziłem się jak zwykle o 8,strasznie bolały mnie nogi,pokuśtykałem na dwór patrzę,a tam pół metra śniegu nawiało przed wejściem,od razu się obudziłem i zabrałem łopatę by się z tym uporać byłem w kapciach no i niestety potknąłem się i złamałem nogę w trzech miejscach,na chwilę straciłem przytomność i uczułem jak ktoś próbuje targać mnie za nogę z tej zaspy śnieżnej,ocknąłem się natychmiast patrzę,a to pies sąsiada pieprzony pit bul dobiera się do mojej nogi tej połamanej,uczułem straszny ból prawej kończyny,j**any kundel zaczął mnie gryźć,nic nie mogłem zrobić i znowu straciłem przytomność,po pewnym czasie obudziłem się gdyż córka ciągnęła mnie za nogę i wołała tatusiu obudź się idziemy do przedszkola pier**lisz
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witajcie,opiszę Wam co mi się dzisiaj przytrafiło,w nocy trochę sypało,obudziłem się jak zwykle o 8,strasznie bolały mnie nogi,pokuśtykałem na dwór patrzę,a tam pół metra śniegu nawiało przed wejściem,od razu się obudziłem i zabrałem łopatę by się z tym uporać byłem w kapciach no i niestety potknąłem się i złamałem nogę w trzech miejscach,na chwilę straciłem przytomność i uczułem jak ktoś próbuje targać mnie za nogę z tej zaspy śnieżnej,ocknąłem się natychmiast patrzę,a to pies sąsiada pieprzony pit bul dobiera się do mojej nogi tej połamanej,uczułem straszny ból prawej kończyny,j**any kundel zaczął mnie gryźć,nic nie mogłem zrobić i znowu straciłem przytomność,po pewnym czasie obudziłem się gdyż córka ciągnęła mnie za nogę i wołała tatusiu obudź się idziemy do przedszkola dobre :polew:
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Hammer Ty będziesz coś zamawiał u Toma77,bo ja też mam parę rzeczy od niego łyknąć? [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 11:31_________________________________________________ witajcie,opiszę Wam co mi się dzisiaj przytrafiło,w nocy trochę sypało,obudziłem się jak zwykle o 8,strasznie bolały mnie nogi,pokuśtykałem na dwór patrzę,a tam pół metra śniegu nawiało przed wejściem,od razu się obudziłem i zabrałem łopatę by się z tym uporać byłem w kapciach no i niestety potknąłem się i złamałem nogę w trzech miejscach,na chwilę straciłem przytomność i uczułem jak ktoś próbuje targać mnie za nogę z tej zaspy śnieżnej,ocknąłem się natychmiast patrzę,a to pies sąsiada pieprzony pit bul dobiera się do mojej nogi tej połamanej,uczułem straszny ból prawej kończyny,j**any kundel zaczął mnie gryźć,nic nie mogłem zrobić i znowu straciłem przytomność,po pewnym czasie obudziłem się gdyż córka ciągnęła mnie za nogę i wołała tatusiu obudź się idziemy do przedszkola dobre :polew: no k**wa nie wiem czy dobre obudziłem się zlany potem i przedtem też
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Hammer Ty będziesz coś zamawiał u Toma77,bo ja też mam parę rzeczy od niego łyknąć? raczej nic mi nie potrzebne
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Hammer Ty będziesz coś zamawiał u Toma77,bo ja też mam parę rzeczy od niego łyknąć? [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 11:31_________________________________________________ witajcie,opiszę Wam co mi się dzisiaj przytrafiło,w nocy trochę sypało,obudziłem się jak zwykle o 8,strasznie bolały mnie nogi,pokuśtykałem na dwór patrzę,a tam pół metra śniegu nawiało przed wejściem,od razu się obudziłem i zabrałem łopatę by się z tym uporać byłem w kapciach no i niestety potknąłem się i złamałem nogę w trzech miejscach,na chwilę straciłem przytomność i uczułem jak ktoś próbuje targać mnie za nogę z tej zaspy śnieżnej,ocknąłem się natychmiast patrzę,a to pies sąsiada pieprzony pit bul dobiera się do mojej nogi tej połamanej,uczułem straszny ból prawej kończyny,j**any kundel zaczął mnie gryźć,nic nie mogłem zrobić i znowu straciłem przytomność,po pewnym czasie obudziłem się gdyż córka ciągnęła mnie za nogę i wołała tatusiu obudź się idziemy do przedszkola dobre :polew: no ku***a nie wiem czy dobre obudziłem się zlany potem i przedtem też no to sie nie dziwie.. taki horror na dzien dobry
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witajcie,opiszę Wam co mi się dzisiaj przytrafiło,w nocy trochę sypało,obudziłem się jak zwykle o 8,strasznie bolały mnie nogi,pokuśtykałem na dwór patrzę,a tam pół metra śniegu nawiało przed wejściem,od razu się obudziłem i zabrałem łopatę by się z tym uporać byłem w kapciach no i niestety potknąłem się i złamałem nogę w trzech miejscach,na chwilę straciłem przytomność i uczułem jak ktoś próbuje targać mnie za nogę z tej zaspy śnieżnej,ocknąłem się natychmiast patrzę,a to pies sąsiada pieprzony pit bul dobiera się do mojej nogi tej połamanej,uczułem straszny ból prawej kończyny,j**any kundel zaczął mnie gryźć,nic nie mogłem zrobić i znowu straciłem przytomność,po pewnym czasie obudziłem się gdyż córka ciągnęła mnie za nogę i wołała tatusiu obudź się idziemy do przedszkola Nosz kurna a ja już czytałam i z taką myślą "to co on tu robi..." a idź... tak ludzi wkręcać z rana
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 też się zastanawiam jak człowiekowi takie pierdy mogą się śnić
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 powiedzmy, że bardzo przeżywasz początek zimy... i nie przepadasz za pieskami ze szczękościskiem
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 raczej przeżywczy nie jestem jak już mam sny to raczej erotyczne
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 hahahahah to chociaż żona ma z tego użytek z rana :polew:
Rekomendowane odpowiedzi