decks88 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 z wieczora _________________________________________________ widzę że jak Wilmy nie ma to pogadać z kim niet :gwizdanie: Kiedyś nie było z tym problemów Wilma wszystko zaburza :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wilma wszystko zaburza :gwizdanie: Zaburza równowagę (a raczej nierównowagę) :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 na spota do wodzia nie jedziesz ? jak juz to do Jastrzebia :gwizdanie: chcialem jechac ale moja jechala autem na nocke co tam panowie :?: z wieczora widzę że jak Wilmy nie ma to pogadać z kim niet :gwizdanie: a niby dlaczego nie ma z kim pogadac :?:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a niby dlaczego nie ma z kim pogadac :?: Andrzej z nami już nie pogada ... on tylko z Wilmą chce gadać :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a niby dlaczego nie ma z kim pogadac :?: Andrzej z nami już nie pogada on tylko z Wilmą chce gadać :gwizdanie: a co on sie zakochal?
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 a niby dlaczego nie ma z kim pogadac :?: Andrzej z nami już nie pogada on tylko z Wilmą chce gadać :gwizdanie: aaaa no to inna sprawa :gwizdanie: i niestety nie wymienilem tego węża olejowego z turbo bo sie okazalo ze jedno mocowanie jest inne
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 aaaa no to inna sprawa :gwizdanie: Może dla niego [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 20:20_________________________________________________ i niestety nie wymienilem tego węża olejowego z turbo bo sie okazalo ze jedno mocowanie jest inne To jak Arek w ASO nie mieli :?:
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 aaaa no to inna sprawa :gwizdanie: Może dla niego to, to on sobie sam zalatwi i niestety nie wymienilem tego węża olejowego z turbo bo sie okazalo ze jedno mocowanie jest inne To jak Arek w ASO nie mieli :?: ej no to ze wymienialem olej w ASO nie znaczy ze kupie wąż u nich ktory kosztuje jedyne 350 zl mialem kupiony uzywke z AFN'a i myslalem ze bedzie ten sam co w AVG, a sie okazalo ze wyglada identycznie ale mocowanie do bloku ma inne
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a numer tego przewodu jaki potrzebujesz już znasz :?:
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a niby dlaczego nie ma z kim pogadac :?: Andrzej z nami już nie pogada ... on tylko z Wilmą chce gadać :gwizdanie: ej no to przecież Was nie ma ciągle :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 robert filmy już wszystkie obejrzałeś?
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ej no to przecież Was nie ma ciągle :gwizdanie: Właśnie że jesteśmy tylko nie chcemy się wtrącać w Twój podryw Wilmy :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ej no to przecież Was nie ma ciągle :gwizdanie: Właśnie że jesteśmy tylko nie chcemy się wtrącać w Twój podryw Wilmy :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 robert filmy już wszystkie obejrzałeś? Na razie tylko Robin Hood'a Nie mam czasu jakoś ostatnio
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Robert a to nie Ty czasem jej kwiaty wysyłałeś :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 robert filmy już wszystkie obejrzałeś? Na razie tylko Robin Hood'a Nie mam czasu jakoś ostatnio To polecam na dzisiejszy wieczór "Whiteout" - Official Trailer [HD][br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 20:46_________________________________________________ :polew:
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 a numer tego przewodu jaki potrzebujesz już znasz :?: nie znam (dopiero ucze sie etki :> ) a niby dlaczego nie ma z kim pogadac :?: Andrzej z nami już nie pogada ... on tylko z Wilmą chce gadać :gwizdanie: ej no to przecież Was nie ma ciągle :gwizdanie: oj zdziwilbys sie :gwizdanie: ps: ja tez lubie filmy ogladac :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 To polecam na dzisiejszy wieczór "Whiteout" - Official Trailer [HD][br] Widziałem już któryś miesiąc temu , pod tytułem " Zamieć" Dziś będę oglądał "Laura" na TVN o 21:30
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Dziś będę oglądał "Laura" na TVN o 21:30 skąd ja wiedzialem ze nie opuscisz filmu o gornikach...... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi