ROBERT Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Wiem wiem zbieramy się jeszcze tylko z piesem, a później jedziemy. dozobaczenia.
cabriofan Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Masakra tyle stron :> System mi padł w kompie i dopiero dzisiaj odpaliłem
ROBERT Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Pioter chyba żeś się doczytał że spot na 17:00 (a nie jak zwykle na 18:00)
cabriofan Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Pioter chyba żeś się doczytał że spot na 17:00 (a nie jak zwykle na 18:00) Ja Robercik nawet mi bardziej pasuje 17-a [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 16:06_________________________________________________ide sie szykowac ,po córkę na nowiny i na spota -do zobaczenia [br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 16:09_________________________________________________musze dzisiaj przełożyc w końcu 2 zimówki zamiast letnich,druga para przyjdzie we wtorek kurierem (znalazłem wreszcie 2 takie same jak mam z 2007 roku zdrowiutkie za 250 z przesyłką obydwie)
ROBERT Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 przed spotem Dobra trzeba się zbierać powoli
decks88 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 myslicie ze sie oplaca? http://allegro.onet.pl/audi-a3-a4-a6-oryginalne-wklady-fotochromy-i1328727997.html Opłaca, jedno takie lustro w ASO to ponad 1300zł A centralne lusterko masz z czujnikiem?? centralne mam z czujnikiem zewnetrzne mi tylko zostaly
ROBERT Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy
decks88 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy fotochromy, jak juz wymieniac to na cos dobrego :gwizdanie: chyba mi to podejdzie jak ogladalem moje to taki sam ksztalt byl
H4mm3R Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy fotochromy, jak juz wymieniac to na cos dobrego :gwizdanie: chyba mi to podejdzie jak ogladalem moje to taki sam ksztalt byl Ale wiesz że musisz dodatkowe kable ciągnąć do lusterek?!
decks88 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy fotochromy, jak juz wymieniac to na cos dobrego :gwizdanie: chyba mi to podejdzie jak ogladalem moje to taki sam ksztalt byl Ale wiesz że musisz dodatkowe kable ciągnąć do lusterek?! ale do fotochromu czy jak?
H4mm3R Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy fotochromy, jak juz wymieniac to na cos dobrego :gwizdanie: chyba mi to podejdzie jak ogladalem moje to taki sam ksztalt byl Ale wiesz że musisz dodatkowe kable ciągnąć do lusterek?! ale do fotochromu czy jak? raczej tak
decks88 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy fotochromy, jak juz wymieniac to na cos dobrego :gwizdanie: chyba mi to podejdzie jak ogladalem moje to taki sam ksztalt byl Ale wiesz że musisz dodatkowe kable ciągnąć do lusterek?! ale do fotochromu czy jak? raczej tak zobaczymy jak to bedzie, najwyzej bede przy tym dlubal przeciaganie kabla
H4mm3R Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zajarzyłem wtedy ze to fotochromy fotochromy, jak juz wymieniac to na cos dobrego :gwizdanie: chyba mi to podejdzie jak ogladalem moje to taki sam ksztalt byl Ale wiesz że musisz dodatkowe kable ciągnąć do lusterek?! ale do fotochromu czy jak? raczej tak zobaczymy jak to bedzie, najwyzej bede przy tym dlubal przeciaganie kabla W sumie na foto z aukcji widać że jest miejsce na wtyczkę żeby podłączyć czujnik. Więc będziesz musiał rezać
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 z wieczora imprezowicze! Wydaję mi się,że o tej porze to oni już nie będą siedzieć na necie,mają dziś lepsze zajęcie
Wilma Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 z wieczora imprezowicze! Wydaję mi się,że o tej porze to oni już nie będą siedzieć na necie,mają dziś lepsze zajęcie No niestety... pijoczki jedne Ale chociaż przeczytają moje przywitanie jak już wytrzeźwieją z rana... może :>
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Jak będą mieli zawody pływackie to będą trzeźwi po północy
Rekomendowane odpowiedzi