Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 piękna zima... godzinę do domu wracałam!!! nic prawie w Wawie nie odśnieżyli ale i tak lubię zimę
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 a ja dzisiaj sie tym bawilem
Gość angry Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mesio [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________dzisiaj założyłem gumiate wycieraczki
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 a ja dzisiaj sie tym bawilem no prosze Arek wskoczyles na wyzszy poziom :> piękna zima... godzinę do domu wracałam!!! nic prawie w Wawie nie odśnieżyli ale i tak lubię zimę Wilmo a czym wracalas? mesio [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________dzisiaj założyłem gumiate wycieraczki a ja sie dalej przed gumowymi bronie poza tym nie mam angielskich hahahahahahah :polew:
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 a co tak Roberta dziś niema :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 no prosze Arek wskoczyles na wyzszy poziom no bo jak to mowia "bez gwiazdy nie ma jazdy" Wilmo a czym wracalas? wczesniej mowila ze tramwajami jezdzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ a co tak Roberta dziś niema :gwizdanie: chyba nadal problemy z netem
ROBERT Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Siemano wszystkim. Dalej pisze z kom. Na dachu chyba zalalo mi ta skrzynkę od netu bo do domu tym kablem nie przychodzi żadne napięcie. Ja mam na 12 i nie mam bardzo czasu sie tym zająć, Dzwonilem dzis do tego gościa od netu i jutro przyjedzie to obejrzec. Ale nie wiem czy wejdzie na dach bo mam troche trudny dostęp na dach a tym bardziej jak jest śnieg wiem jak w zeszłym roku tez mi tam nie chciał wejść.[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________Widzę nie na mnie dwa dni i jakaś cisza tutaj
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no prosze Arek wskoczyles na wyzszy poziom no bo jak to mowia "bez gwiazdy nie ma jazdy" nie no chodzilo mi o poziom w metrach audi wcale nie jest gorsze od mesia wg mnie Wilmo a czym wracalas? wczesniej mowila ze tramwajami jezdzi :gwizdanie: tez to zauwazyles? :> tramwaje i metro zrozumialem :gwizdanie: a Robert albo dalej ten router albo takiego bana ma.. moze bysmy sie ekipa zebrali i z przenosnym netem pojechali go odwiedzic :kox: :kox:
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Widzę nie na mnie dwa dni i jakaś cisza tutaj no widzisz, nie ma kto nakrecac ludzi
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Widzę nie na mnie dwa dni i jakaś cisza tutaj no widzisz, nie ma kto nakrecac ludzi hahahhahahaha :polew: :polew: chyba Robert nakreca Wilme a Wilma reszte :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Widzę nie na mnie dwa dni i jakaś cisza tutaj no widzisz, nie ma kto nakrecac ludzi hahahhahahaha :polew: :polew: chyba Robert nakreca Wilme a Wilma reszte :gwizdanie: O taaak wzajemnie się nakręcamy (dobrze się o tym w sumie teraz dopiero dowiedzieć ) Czym się poruszam? Mówiłam, że komunikacją miejską! Nikt mnie nie czyta ze zrozumieniem ;( ja wiem, że jestem zwykłym gorolem, ale żeby od razu nie czytać... A czym konkretniej z tej komunikacji miejskiej? Do pracy i z pracy autobusikiem oczywiście tyle, że gdyby nie ten śnieg, to mogłabym i w 7-10 minut dojechać... a tak
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Widzę nie na mnie dwa dni i jakaś cisza tutaj no widzisz, nie ma kto nakrecac ludzi hahahhahahaha :polew: :polew: chyba Robert nakreca Wilme a Wilma reszte :gwizdanie: O taaak wzajemnie się nakręcamy (dobrze się o tym w sumie teraz dopiero dowiedzieć ) Czym się poruszam? Mówiłam, że komunikacją miejską! Nikt mnie nie czyta ze zrozumieniem ;( ja wiem, że jestem zwykłym gorolem, ale żeby od razu nie czytać... A czym konkretniej z tej komunikacji miejskiej? Do pracy i z pracy autobusikiem oczywiście tyle, że gdyby nie ten śnieg, to mogłabym i w 7-10 minut dojechać... a tak no o to chodzi ze wlasnie czytamy ze zrozumieniem i kazdy z nas rozumie sobie inaczej komunokacja miejska to dla mnie myslac Wawa od razu metro do glowy mi przyszlo a Arkowi widzisz tramwaj dlatego nam podpadlo jak napisalas : piękna zima... godzinę do domu wracałam!!! nic prawie w Wawie nie odśnieżyli ale i tak lubię zimę a widzisz to autobusem jezdzisz
Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Widzę nie na mnie dwa dni i jakaś cisza tutaj no widzisz, nie ma kto nakrecac ludzi hahahhahahaha :polew: :polew: chyba Robert nakreca Wilme a Wilma reszte :gwizdanie: O taaak wzajemnie się nakręcamy (dobrze się o tym w sumie teraz dopiero dowiedzieć ) Czym się poruszam? Mówiłam, że komunikacją miejską! Nikt mnie nie czyta ze zrozumieniem ;( ja wiem, że jestem zwykłym gorolem, ale żeby od razu nie czytać... A czym konkretniej z tej komunikacji miejskiej? Do pracy i z pracy autobusikiem oczywiście tyle, że gdyby nie ten śnieg, to mogłabym i w 7-10 minut dojechać... a tak no o to chodzi ze wlasnie czytamy ze zrozumieniem i kazdy z nas rozumie sobie inaczej komunokacja miejska to dla mnie myslac Wawa od razu metro do glowy mi przyszlo a Arkowi widzisz tramwaj dlatego nam podpadlo jak napisalas : piękna zima... godzinę do domu wracałam!!! nic prawie w Wawie nie odśnieżyli ale i tak lubię zimę a widzisz to autobusem jezdzisz Jak otworzą drugą linię metra, to będzie mi może na rękę podróżować metrem, na razie zupełnie nie po drodze. Tramwaj... no też akurat niebardzo. No nie ma innego wyjścia na chwilę obecną jak autobusem, ale to może i lepiej... taniej i szybciej, bo są bus pasy = brak korków Ale dziś to i bus pas nie pomógł... niestety... Dobrze, że chociaż widoki za oknem są świetne
Gość angry Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 u Was w warszawie to taki regionalny zawód tramwajarz albo kanalarz fajny film przed chwilą oglądałem COP OUT polecam wszystkim [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:48_________________________________________________widzę że nikto nie je przy kompie to dobrej nocy gadam sam z sobą
Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 u Was w warszawie to taki regionalny zawód tramwajarz albo kanalarz fajny film przed chwilą oglądałem COP OUT polecam wszystkim [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:48_________________________________________________widzę że nikto nie je przy kompie to dobrej nocy gadam sam z sobą Jak nikt nie jest?! Wypraszam sobie! Jak to ostatnimi czasy bywa, to ja tu spędzam najwięcej czasu! My mamy wszystko... tylko śląskich kopalń brakuje
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no jak nikt... Angry wiecej cierpliwosci
Wilma Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 wygląda na to...że dla niego to zbyt mały kontakt... kurcze chłopie... postaraj się o nas trochę!
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no jakos tak faktycznie przypadkowo ale jednak po imprezce strasznie tu u nas ucichlo i duzo chlopakow sie gdzies stracilo
Rekomendowane odpowiedzi