Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie wiem jeszcze czy ja będę , chyba nie :confused4:

:banan2: :banan2:

:foch:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Roberto na ostatnim spocie przecież Ci świeciła jeszcze normalnie tylko mrugała a teraz świeci na żółto ???

Opublikowano

Roberto na ostatnim spocie przecież Ci świeciła jeszcze normalnie tylko mrugała a teraz świeci na żółto ???

miała już wtedy inny odcień :cool1:

szczególnie widać to jak stanę np. przed murem , lewa świeci ok a prawa ma calkeim inny kolor :wink4:

Opublikowano

szczególnie widać to jak stanę np. przed murem , lewa świeci ok a prawa ma calkeim inny kolor :wink4:

a moja świeci wyraźnie na żółto, różnica jest wp***u :confused4:

mi się wydaje że po prostu palnik jest zjebany.

Opublikowano

a gdzie to kupiłeś ? może ma rzeczywiście inną temp. barwową

Opublikowano

a gdzie to kupiłeś ? może ma rzeczywiście inną temp. barwową

tam gdzie arek i niby te same...

no i faktycznie jedna świeci tak samo jak do Arka...[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 15:54_________________________________________________na obydwu było 4300k napisane...

Opublikowano

Arkowi też jedna świeci inaczej ? :mysli:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 15:58_________________________________________________To dobrze że to napisałeś bo po niedzieli chciałem też tam pojechać po ten zestaw :wink4:

Ja kupię chyba tylko przetwornicę , kumpel mi polecił taką , są podobno i niebo lepsze od tych "zwykłych" i nie są Made In China tylko Made In Taiwan :wink4:

http://allegro.pl/przetwornica-digital-12v-hid-xenony-xenon-wawa-i1358421631.html

Opublikowano

To się wymieńcie tymi byrnami :decayed: jeden będzie mieć żółte a drugi niebieskie :naughty:

Opublikowano

a moja świeci wyraźnie na żółto, różnica jest wp***u :confused4:

mi się wydaje że po prostu palnik jest zjebany.

Ja tez wymieniałem u nich jeden żarnik i świecił na żółto, zamieniłem miejscami i jest ok, spróbuj może pomoże.[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 19:32_________________________________________________

Ja kupię chyba tylko przetwornicę , kumpel mi polecił taką , są podobno i niebo lepsze od tych "zwykłych" i nie są Made In China tylko Made In Taiwan :wink4:

http://allegro.pl/przetwornica-digital-12v-hid-xenony-xenon-wawa-i1358421631.html

Normalna chińszczyzna, ja takie miałem poprzednio, ale działają OK :good: z reszta andy je ma

Opublikowano

To się wymieńcie tymi byrnami :decayed: jeden będzie mieć żółte a drugi niebieskie :naughty:

Posluchajcie H4mm3R'a :good: obaj będziecie zadowoleni :wink4:

Opublikowano

:hi: zaś z roboty

Ale nie wiem jeszcze czy ja będę , chyba nie :confused4

Co dalej chory :?:

To wpadniemy ekipą z syropkiem co :gwizdanie:

Sam nie wiem czy będę. :kwasny:

Widzę że nasza koleżanka się wyrabia, jak przyjedzie do nas to normalnie bydzie godać. :decayed:

Staram się :> ale żeby od razu godoć to chyba :no:

Opublikowano

godać :wink4:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 23:48_________________________________________________

Normalna chińszczyzna, ja takie miałem poprzednio, ale działają OK :good: z reszta andy je ma

Nie jest to Made In China tylko Taiwan :naughty:

:kox:

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 23:49_________________________________________________

łooojjooojjj :kox::slina: :slina: :slina::slina::slina::slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

godać :wink4:

oo widzisz! mówiłam, że mowy nie ma :D nie nauczę się ;( typowy gorol ze mnie ;(

Wasza gramatyka i ortografia jest dla mnie niepojęta :blink:

Opublikowano

:siema:

Robert dzisio Cie widza na spocie, bo jak ni to wiem kaj mieszkosz i Cie z Wieśkiem odwiedzimy :baseball: :baseball: :baseball::cool1:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

:hi: z rana

to ile osób jak narazie się pisze na spota :?:

Opublikowano

:hi:

Ja będę ,jeśli o mnie chodzi to mogę jechać z chłopakami .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Robert dzisio Cie widza na spocie, bo jak ni to wiem kaj mieszkosz i Cie z Wieśkiem odwiedzimy :baseball: :baseball: :baseball::cool1:

:> :> :> :> :>

Opublikowano

wszyscy go odwiedzimy :> :gwizdanie:

Opublikowano

To gdzie tym razem się spot odbędzie ? :polew: :polew: :polew: