badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: we Katowiecach u siory na geburrstagu sKatowołeś się w tych Katowicach ?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:54_________________________________________________ a tak na serio ? psychiatria ? ja psychiatria, ktoś musi zastąpić Pana kierownika w gorzycach od alkoholików jakoś na ta psychiatria wpod ? Ale mosz pewno robota na Gliwickiej , szukają podobno takich doktorów od świrów A "Wyspa tajemnic" widział ? godom CI że do gorzyc mom bliżej a i problem też bliższy
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje ALG 280 Nm ale kucy więcej ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje ALG 280 Nm ale kucy więcej ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje Z tego to już nic nie zajarzyłem Pioter naucz się "cytować" [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:56_________________________________________________ godom CI że do gorzyc mom bliżej a i problem też bliższy Tam to byś się miał dobrze Świr wśród świrów
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ALG 280 Nm ale kucy więcej :naughty chyba mu o to chodziło :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ALG 280 Nm ale kucy więcej :naughty chyba mu o to chodziło :gwizdanie: Ty też się naucz "cytować" Ja tego nie powiedziałem
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 jo bych tez nie skumoł :polew: Pioter przyznej sie co bieresz :?: Ja też chcę [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:01_________________________________________________ badboy ALG 280 Nm ale kucy więcej :naughty chyba mu o to chodziło :gwizdanie: Ty też się naucz "cytować" Ja tego nie powiedziałem [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:02_________________________________________________ kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Czyta , jest , spójrz na górę A skąd wiesz że śliczno ? I że frelka ?
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ALG 280 Nm ale kucy więcej :naughty chyba mu o to chodziło :gwizdanie: jo mom tako wersja nie dopadło grypsko i Twojego lapka przy okazji ?
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :>
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert kilka takich cytatów dziennie i 500 jak z bicza strzelił
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 zmierz mu gorączka wsadź termometr do USB
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert kilka takich cytatów dziennie i 500 jak z bicza strzelił Ale cytaty chyba się nie liczą podwójnie/potrójnie ... [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:05_________________________________________________ zmierz mu gorączka wsadź termometr do USB Świr wśród świrów
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ?
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 wolma :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Wilma Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: Nie dojechał... a tak czekałam Żebyście Panowie wiedzieli jak mnie choróbsko dopadło...angina taka, że po 39C ;( nawet nie mam siły tu cały czas siedzieć... kaj je ta naszo ślonzoczka frela Wilma??? w styczniu bydzie 100% frekwencja na spocie jak warszawiok przyjedzie Nooo a żony mnie na kopach wyrzucą :> tych co są myślący póki co żon nie mają(wliczając mą skromną osobę), a CI którzy pomyślą na spota przyjadą solo a swoją drogą sprawisz iż będą miały ku temu powody :gwizdanie: ? Tego nie powiedziałam. Ale kobiety z natury są zazdrosne... (również ja )
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert kilka takich cytatów dziennie i 500 jak z bicza strzelił Ale cytaty chyba się nie liczą podwójnie/potrójnie ... [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:05_________________________________________________ zmierz mu gorączka wsadź termometr do USB Świr wśród świrów trza to sprawdzić jak mosz 62" LCD w doma to napewno to jeszcze trocha potrwo zanim strona zapełnisz
Rekomendowane odpowiedzi