andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium Jesteście straszni... No pływa se w wannie,a co ma zrobić? ... zawsze daję mu szansę może popełnić samobójstwo [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 21:01_________________________________________________ Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony??? Taki Taki jak ja no i w końcu jest pełny FIS bo udało mi się połączyć z grupą 16. za niemożność połączenia się odpowiadał zjebany moduł komfortu. to jak był zjebany to strasznie musiał śmierdzieć :gwizdanie: że niby co :gwizdanie: ? smierdzieć ? jak co, zjebanie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 zaś zaczynacie z tymi cytatami ? Pioter to zaczął
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 zaś zaczynacie z tymi cytatami ? Pioter to zaczął a Ty zaś zaczynosz sie czepiać pink
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja się nie czepiam , ale z tego nie idzie się pokapować
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja się nie czepiam , ale z tego nie idzie się pokapować jakiś niekumaty jezdeś [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 21:46_________________________________________________Wesołych Świąt dla wszystkich Rybnickich Spamerów i dużo szczęśliwości aby Wam Dzieciątko, tylko nie gwiazdor, przyniosło co dusza zapragnie
A-rek Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 wpadlem przed snem na chwile aby forum poczytac, a nadrabianie zaleglosci u nas zajelo mi z 15 min..... ale to cieszy tylko te cytaty
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE :shocked: No teraz to mnie zszokowałeś :shocked: Dla kogo ja mam w tym lateksie chodzić?! Sama siebie nie będę przecież.... :shocked:
andy_sky Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE a kuda Ty siedzioł że jo Cie ni
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 nie wydaje się zestresowany, pływa sobie w wannie, a potem szybko w łeb i tyle Andrzej dolewa do wanny relanium Jesteście straszni... No pływa se w wannie,a co ma zrobić? ... zawsze daję mu szansę może popełnić samobójstwo [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 21:01_________________________________________________ Roberto Ty masz kolorowy FIS czy czerwony??? Taki Taki jak ja no i w końcu jest pełny FIS bo udało mi się połączyć z grupą 16. za niemożność połączenia się odpowiadał zjebany moduł komfortu. to jak był zjebany to strasznie musiał śmierdzieć :gwizdanie: że niby co :gwizdanie: ? smierdzieć ? jak co, zjebanie :gwizdanie: w sensie zepsuty a nie śmierdzący, ale jak chcesz mogę Ci dać powąchać :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE :shocked: No teraz to mnie zszokowałeś :shocked: Dla kogo ja mam w tym lateksie chodzić?! Sama siebie nie będę przecież.... :shocked: Sama napisałaś że jesteś dominującą, no to łazisz z pejczem i w lateksie no bo jak nie, to jesteś normalną a nie dominującą kobietą :gwizdanie: [/b] a kuda Ty siedzioł że jo Cie ni :mysli Ze zadku co bych mioł na wszystko widzyni bo potem do farorza chodza opowiadać kery sie wiyrcił abo purtnył. :polew:
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE :polew: :polew: :good:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE :shocked: No teraz to mnie zszokowałeś :shocked: Dla kogo ja mam w tym lateksie chodzić?! Sama siebie nie będę przecież.... :shocked: Sama napisałaś że jesteś dominującą, no to łazisz z pejczem i w lateksie no bo jak nie, to jesteś normalną a nie dominującą kobietą :gwizdanie: [/b] a kuda Ty siedzioł że jo Cie ni :mysliZe zadku co bych mioł na wszystko widzyni bo potem do farorza chodza opowiadać kery sie wiyrcił abo purtnył. :polew: bójmy się wszyscy jak przyjedzie do rybola na spota :naughty:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE :shocked: No teraz to mnie zszokowałeś :shocked: Dla kogo ja mam w tym lateksie chodzić?! Sama siebie nie będę przecież.... :shocked: Sama napisałaś że jesteś dominującą, no to łazisz z pejczem i w lateksie no bo jak nie, to jesteś normalną a nie dominującą kobietą :gwizdanie: Tak ubrane masz Panie co grają do takich filmów... xxx. Nie martw się one tylko tak grają ALBO do różnego rodzaju zabaw... (czyt. spełniania marzeń) No bo co jak co, ale samej siedząc w domu, to sobie jakoś tego nie wyobrażam...W lateksie skóra nie oddycha, więc noszenie go na dłuższą metę nie ma sensu. Z resztą... trzeba mieć charakterek :gwizdanie: Wiesiek a Ty czasem nie byłeś w kościele na 11 w niedzielę bo widziałem twój dupowóz A byłeś i Cię widziałeś z mamuśką. Wertowałem stronki zaległe i stwierdzam że nasz koleżanka Wilma pomyka po chacie w LATEKSIE :shocked: No teraz to mnie zszokowałeś :shocked: Dla kogo ja mam w tym lateksie chodzić?! Sama siebie nie będę przecież.... :shocked: Sama napisałaś że jesteś dominującą, no to łazisz z pejczem i w lateksie no bo jak nie, to jesteś normalną a nie dominującą kobietą :gwizdanie: [/b] a kuda Ty siedzioł że jo Cie ni :mysliZe zadku co bych mioł na wszystko widzyni bo potem do farorza chodza opowiadać kery sie wiyrcił abo purtnył. :polew: bójmy się wszyscy jak przyjedzie do rybola na spota :naughty: Nie jestem groźna... na dzień dobry
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak ubrane masz Panie co grają do takich filmów... xxx. Nie martw się one tylko tak grają ALBO do różnego rodzaju zabaw... (czyt. spełniania marzeń) No bo co jak co, ale samej siedząc w domu, to sobie jakoś tego nie wyobrażam...W lateksie skóra nie oddycha, więc noszenie go na dłuższą metę nie ma sensu. Z resztą... trzeba mieć charakterek :gwizdanie: Ooo nie, bijesz męża gołą ręką :?: Nie jestem groźna... na dzień dobry A później nas zjesz
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak ubrane masz Panie co grają do takich filmów... xxx. Nie martw się one tylko tak grają ALBO do różnego rodzaju zabaw... (czyt. spełniania marzeń) No bo co jak co, ale samej siedząc w domu, to sobie jakoś tego nie wyobrażam...W lateksie skóra nie oddycha, więc noszenie go na dłuższą metę nie ma sensu. Z resztą... trzeba mieć charakterek :gwizdanie: Ooo nie, bijesz męża gołą ręką :?: Nie jestem groźna... na dzień dobry A później nas zjesz Wiesiek czyzbyś miał jakieś fantazje związane z paniami w latexie i pejczem w dłoni :decayed: :polew:
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tak ubrane masz Panie co grają do takich filmów... xxx. Nie martw się one tylko tak grają ALBO do różnego rodzaju zabaw... (czyt. spełniania marzeń) No bo co jak co, ale samej siedząc w domu, to sobie jakoś tego nie wyobrażam...W lateksie skóra nie oddycha, więc noszenie go na dłuższą metę nie ma sensu. Z resztą... trzeba mieć charakterek :gwizdanie: Ooo nie, bijesz męża gołą ręką :?: Nie jestem groźna... na dzień dobry A później nas zjesz Wiesiek czyzbyś miał jakieś fantazje związane z paniami w latexie i pejczem w dłoni :decayed: :polew: Pewnie ma takie ukryte pragnienia No i nie no nie ręką tylko :polew:
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek czyzbyś miał jakieś fantazje związane z paniami w latexie i pejczem w dłoni :decayed: :polew: Chyba cie pobździło A jednak go bije ,biedak jak on wygląda z podbitymi oczami w S8
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiesiek czyzbyś miał jakieś fantazje związane z paniami w latexie i pejczem w dłoni :decayed: :polew: Chyba cie pobździło A jednak go bije ,biedak jak on wygląda z podbitymi oczami w S8 Okularki założy i jak nowy :polew: Oj wariaty
Rekomendowane odpowiedzi