andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 albo ta szkocko spódnica bez majciorow wieta TO Z AUTOPSJI zapewne póki co nie należę do instytucji małżeńskiej tym gorzej typ maminsynka w kiecce matka chciała mieć córkę ale nie wyszło widzę że teraz to u Ciebie opcja autopsja sie załączyła, cóż ciężkie dzieciństwo trwale odbija się na psychice :decayed: :polew: stajesz się monotematyczny
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 albo ta szkocko spódnica bez majciorow wieta TO Z AUTOPSJI zapewne póki co nie należę do instytucji małżeńskiej tym gorzej typ maminsynka w kiecce matka chciała mieć córkę ale nie wyszło widzę że teraz to u Ciebie opcja autopsja sie załączyła, cóż ciężkie dzieciństwo trwale odbija się na psychice :decayed: :polew: stajesz się monotematyczny Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jakoś wyszło, że Polka jak mi przychodzi gadać po rosyjsku to już gorzej być nie może To może mąż Rosjanin Jak ma na imię ?
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 A Tomek yno czyto i czyto i nie umi borok nadążyć za nami :gwizdanie: :tongue4: Popcorn robiłech bo po piwie mom głoda A co do BT to się jeszcze pomyśli
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a Ty dalej o tej kiecce, widać wlazło Ci to dołba i zryło beret na amen :polew:
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kiecka pasowałaby mu :gwizdanie: Owłosienie "damskie" już ma :polew:
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 monotematyczny czy nie mamincycka trawić chyba nie muszę? mam nadzieje ze rozumiesz żarty ?
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jakoś wyszło, że Polka jak mi przychodzi gadać po rosyjsku to już gorzej być nie może To może mąż Rosjanin Jak ma na imię ? Dowiesz się wszystkiego włącznie z moim przybyciem na spota. I jest Polakiem. Uparty jesteś widzę
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Popcorn robiłech bo po piwie mom głoda :slina: A co do BT to się jeszcze pomyśli Nie ma co myśleć za dużo Za niedługo podobno pojawi się lista ( a ta długo "otwarta" nie będzie )
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kiecka pasowałaby mu :gwizdanie: Owłosienie "damskie" już ma :polew: kaj pod pachami,kobiety lecą na długie włosy
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a Ty dalej o tej kiecce, widać wlazło Ci to dołba i zryło beret na amen :polew: mam zryty beret i dobrze mi z tym lepiej się do tego przyznawać niż udawać że się o tym nie wie :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 po długiej walce z zawieszeniem u Arka w garażu PS: Arek choć i tak sie nie udało to i tak jeszcze raz dzieki za chęci i czas i tak już jesteś moim GURU aaa i Robert ja też jade z moją na BT
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dowiesz się wszystkiego włącznie z moim przybyciem na spota. I jest Polakiem. Uparty jesteś widzę Uparty , uparty
andy_sky Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 monotematyczny czy nie mamincycka trawić chyba nie muszę? mam nadzieje ze rozumiesz żarty ? musiał bym nie mieć na IMIĘ ENDRJU
Wilma Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ciebie ta kiecka zabolała jako 1 także wiesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A kiecka pasowałaby mu :gwizdanie: Owłosienie "damskie" już ma :polew: kaj pod pachami,kobiety lecą na długie włosy O fuuuuu... jakieś doświadczenia masz z tym związane? :sick3: :polew:
badboy Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wilma wytłumacz koledze, że nie wszsystkie kobiety inwigilują swoich lubych, bo ja już nie mam cierpliwości Wiesz ja też tam nadaje ton ALE wiem, że są takie, które tego nie robią. DODAM też całkiem skromnie, że każda para ma własne zasady, jeśli obojgu pasuje, to róbta co chceta Z wieczora Rosjanki całkiem intrygujące kobiety nieprawdaż Wilmo Oj kolega, to chce moją zazdrość wzbudzić widzę Wszędzie się znajdą ładne, to co za różnica czy tu czy tam A Wilma to Rosjanka ? A moze Ukrainka ? Całkiem prawdopodobne :naughty: Jakoś wyszło, że Polka jak mi przychodzi gadać po rosyjsku to już gorzej być nie może żartowałem tylko, po cichu chcąc jedynie sprawdzić Twą reakcję i nie myliłem się
ROBERT Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 aaa i Robert ja też jade z moją na BT Wiem Ale nie liczcie na to ze będą "czakać" aż się zapiszemy ... lista tak jak się pojawi tak się też skończy :gwizdanie: trzeba być czujnym :przebiegly:
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dowiesz się wszystkiego włącznie z moim przybyciem na spota. I jest Polakiem. Uparty jesteś widzę Uparty , uparty I przyjedzie ruska mafia
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Popcorn robiłech bo po piwie mom głoda :slina: A co do BT to się jeszcze pomyśli Nie ma co myśleć za dużo Za niedługo podobno pojawi się lista ( a ta długo "otwarta" nie będzie ) Muszę z Arturoo pogadać czy jedzie
blant88 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 aaa i Robert ja też jade z moją na BT Wiem Ale nie liczcie na to ze będą "czakać" aż się zapiszemy ... lista tak jak się pojawi tak się też skończy :gwizdanie: trzeba być czujnym :przebiegly: a wiesz mniej wiecej kiedy lista bedzie :?:
Rekomendowane odpowiedzi