ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 I jak wam idą przygotowania do kolacji :?: :gwizdanie: pewnie co nie którzy to już przy :beer1: Marzena jeszcze coś tam pichci
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Nawzajem Podziękował Widzę że połóweczka u was w stronach pękła
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Wzajemnie :> Ja idę na 17stą do siostry, więc mam spokój
blant88 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Widzę że połóweczka u was w stronach pękła Daj nam czas a Gliwice wyprzedzimy :> :> :>
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Wzajemnie :> Dzięki Widzę że połóweczka u was w stronach pękła Daj nam czas a Gliwice wyprzedzimy :> :> :> No przecież cały czas na was czekamy
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Wzajemnie :> Dzięki Widzę że połóweczka u was w stronach pękła Daj nam czas a Gliwice wyprzedzimy :> :> :> No przecież cały czas na was czekamy No to siedźcie tam cicho przez najbliższe.... pół roku a ja chłopaków pogonie żeby gadali
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Wzajemnie :> Dzięki Widzę że połóweczka u was w stronach pękła Daj nam czas a Gliwice wyprzedzimy :> :> :> No przecież cały czas na was czekamy No to siedźcie tam cicho przez najbliższe.... pół roku a ja chłopaków pogonie żeby gadali Jakie pół roku mają czas do sylwestra
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Dzięki i Wesołych [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:53_________________________________________________ Jakie pół roku mają czas do sylwestra Taaa... tylko w którym roku :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych wszystkim Dzięki i Wesołych [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:53_________________________________________________ Jakie pół roku mają czas do sylwestra Taaa... tylko w którym roku :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie"
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Jak my się przesiądziemy ze spamowaniem to nie na miesiące tylko odliczaj godziny
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Dawaj spróbujemy we dwoje im w godzinę połowę naspamować, a potem oni tylko dokończą robotę
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Jak my się przesiądziemy ze spamowaniem to nie na miesiące tylko odliczaj godziny No to dawajcie choćby do tysiaka
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Dawaj spróbujemy we dwoje im w godzinę połowę naspamować, a potem oni tylko dokończą robotę Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Jak my się przesiądziemy ze spamowaniem to nie na miesiące tylko odliczaj godziny No to dawajcie choćby do tysiaka Do tysiaka to możesz minuty liczyć
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Dawaj spróbujemy we dwoje im w godzinę połowę naspamować, a potem oni tylko dokończą robotę Ja zaraz i tak "odpadam" trza iść na kolację ( w końcu coś zjeść konkretnego dziś ) [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 16:00_________________________________________________ Do tysiaka to możesz minuty liczyć No to dawajta
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Dawaj spróbujemy we dwoje im w godzinę połowę naspamować, a potem oni tylko dokończą robotę Ja zaraz i tak "odpadam" trza iść na kolację No to ja za te "zaraz" też odpadam a w ten czas można by....
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 No to dawajta Czas start :polew: Chyba że ze spamowaniem przesiądziecie się na kilka miesięcy na "Rybnickie" Dawaj spróbujemy we dwoje im w godzinę połowę naspamować, a potem oni tylko dokończą robotę Ja zaraz i tak "odpadam" trza iść na kolację No to ja za te "zaraz" też odpadam a w ten czas można by.... No ja też zaraz spadam ale duchem będę na forum
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Do tysiaka to możesz minuty liczyć Już kilka minut minęło a tu tylko dwa/trzy posty
Rekomendowane odpowiedzi