andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 witojcie i Arek nie gniewaj sie :gwizdanie: to z przyzwyczajenia Diman nie mam za co [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 10:09_________________________________________________ jakby kto co potrzebował z wrocka to pisać Andy skoro pytasz moze byc taka wrocławianka Weź dwie ,kiedy wracasz :?: :> Tak w ogóle to dzień dobry. a co wasze Wam obrzydły
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co wasze Wam obrzydły lubią zmiany :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co wasze Wam obrzydły lubią zmiany :gwizdanie: ciekawe co na to ich połowice
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ciekawe co na to ich połowice nic ... one też lubią :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co wasze Wam obrzydły lubią zmiany :gwizdanie: ciekawe co na to ich połowice No cóż by też mogły mieć jak nie ............................... :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:03_________________________________________________ :>,to kiedy wracasz ?
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 mogły by mieć ale laski broń boże facetów
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 mogły by mieć ale laski broń boże facetów no a kogo :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ,to kiedy wracasz ? a co już się nie możesz doczekać by mi przywalić pałą czy na moją żonę :?: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:07_________________________________________________ mogły by mieć ale laski broń boże facetów no a kogo :gwizdanie: misia gogo
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co już się nie możesz doczekać by mi przywalić pałą ja ale tą z galot
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co już się nie możesz doczekać by mi przywalić pałą ja ale tą z galot a mosz penseta :polew:
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 dostaniesz pałką i tak będziesz wyglądał
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja to napisałem,że .....cóż by też Kasia miała przeciw takiej wrocławiance jak nie z do mnie i ewentualnie przepytała by mnie jeszcze z boksu i tyle. :polew: :polew: :polew:
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 dostaniesz pałką i tak będziesz wyglądał to jednak masz pensetę [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:15_________________________________________________ Ja to napisałem,że .....cóż by też Kasia miała przeciw takiej wrocławiance jak nie z do mnie i ewentualnie przepytała by mnie jeszcze z boksu i tyle. :polew: :polew: :polew: to twoja jest wk**wy wyrozumiała
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co już się nie możesz doczekać by mi przywalić pałą czy na moją żonę :?: No co Ty . Pamiętaj synku Żona kumpla "rzecz" święta .[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:21_________________________________________________ dostaniesz pałką i tak będziesz wyglądał to jednak masz pensetę [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:15_________________________________________________ Ja to napisałem,że .....cóż by też Kasia miała przeciw takiej wrocławiance jak nie z do mnie i ewentualnie przepytała by mnie jeszcze z boksu i tyle. :polew: :polew: :polew: to twoja jest wk**wy wyrozumiała To nie pytam co Ty byś miał :gwizdanie: :polew:
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a co już się nie możesz doczekać by mi przywalić pałą czy na moją żonę :?: No co Ty . Pamiętaj synku Żona kumpla "rzecz" święta . żona kumpla najlepsza bo nie wyda
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Robert proponuję ustawkę, zabiorę na następnego spota rękawice, a ring zrobimy z ludzi bo będzie duuuuża frekfencja, pod warunkiem, że Wilma się na dobre nie obraziła :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Robert proponuję ustawkę, zabiorę na następnego spota rękawice, a ring zrobimy z ludzi bo będzie duuuuża frekfencja, pod warunkiem, że Wilma się na dobre nie obraziła :gwizdanie: Człowieku chcesz się zmierzyć z moją Kasią :shocked: :shocked: :shocked: . Ona 7 lat trenowała boks :yeah: ,ja bym Ci radził odpuścić :decayed: . [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:47_________________________________________________Czemu ja gotuję i sprzątam :gwizdanie: :> :> :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:48_________________________________________________ A wy znowu o jednym :gwizdanie: Ja ,zupełnie nie tak jak Ty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Sexy girls doing yoga - MainWorkout - part 3 [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:52_________________________________________________ Tylko u nas do tego potrzeba armii ludzi i tygodni roboczych.
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jak już to.... Victoria Moore - Shut it Down
Rekomendowane odpowiedzi