seves Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 a w ten weekend taka piekna pogoda i oczywiscie akurat w ten sie nie spotykamy :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Andrzej masz taki kabel? :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Aha, i tydzień temu w górach urwałem troszku tłumik, też by trzeba zrobić, bo klang nieziemski... Tlumiki.... 3 lata produkuje tlumiki hehe
A-rek Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 panowie wczoraj robilem rodzinna imprezke wiec dzisiaj troszke kacyk meczy Wiesiek na PW podrzuce ci namiar na podobno wporzadku handlarza, mozesz zadzwonic i zapytac czy akurat nie ma jakies B5 [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 08:55_________________________________________________ Aha, i tydzień temu w górach urwałem troszku tłumik, też by trzeba zrobić, bo klang nieziemski... Tlumiki.... 3 lata produkuje tlumiki hehe czyzby Teneco
blant88 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Panowie Pudzian wygrał :>hyhy .. ,a Saleta nieźle pojechał Najmana gnoił go jak chciał PS. Jakie amory na tył polecacie bo padły mi
decks88 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 po pracy panowie wczoraj robilem rodzinna imprezke wiec dzisiaj troszke kacyk meczy Wiesiek na PW podrzuce ci namiar na podobno wporzadku handlarza, mozesz zadzwonic i zapytac czy akurat nie ma jakies B5 [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 08:55_________________________________________________ Aha, i tydzień temu w górach urwałem troszku tłumik, też by trzeba zrobić, bo klang nieziemski... Tlumiki.... 3 lata produkuje tlumiki hehe czyzby Teneco naturalnie... Tenneco. Ktos jeszcze robi w tenneco widzialem na parkingu czarne audi na klubowych ramkach
A-rek Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 Pudzian wygrał :>hyhy .. 4 godziny czekania zeby zobaczyc jak Pudzian rozklada Baterflaja w 44 sekund naturalnie... Tenneco. Ktos jeszcze robi w tenneco widzialem na parkingu czarne audi na klubowych ramkach niechce sie przyznac PS. Jakie amory na tył polecacie bo padły mi KYB ps: jak bedziesz chcial kupic daj znac to sie zalatwi jakis rabacik
blant88 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ps: jak bedziesz chcial kupic daj znac to sie zalatwi jakis rabacik no bede chciał a po jakiej cenie :?:
ROBERT Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Ktos jeszcze robi w tenneco widzialem na parkingu czarne audi na klubowych ramkach Czarna limuzyna po lift ?
decks88 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 az tak sie jej nie przygladalem, ale jest to nowo kupione auto tak jak moje koncowka rejestracji A
ROBERT Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 no ale to nie wiesz czy sedan czy avant jak sedan to może to być "moja była" sprzedałem ją razem z ramkami, bo kupiec był na miejscu i nie ściągałem już ich
ROBERT Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 no to możliwe sprawdź czy ma z przodu prawie nowe tarcze ATE PD :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 jak znowu bede widzial jak stoi to sie pokrece kolo niej
ROBERT Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 jak znowu bede widzial jak stoi to sie pokrece kolo niej ok i przyjrzyj się tym tarczom
A-rek Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 ps: jak bedziesz chcial kupic daj znac to sie zalatwi jakis rabacik no bede chciał a po jakiej cenie :?: w tym tyg chcesz je kupic :?: bo jak narazie nie to pogadamy na spocie Arek Ty w tenneco robisz? nie, ale kilku znajomych robi/robilo jak sedan to może to być "moja była" Robert, a zaprosiles nowego wlasciciela na forum
blant88 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 w tym tyg chcesz je kupic :?: bo jak narazie nie to pogadamy na spocie ale na spocie i tak mnie nie bedzie wiec powiedz mi tutaj
A-rek Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 w tym tyg chcesz je kupic :?: bo jak narazie nie to pogadamy na spocie ale na spocie i tak mnie nie bedzie wiec powiedz mi tutaj PW
Rekomendowane odpowiedzi