Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 szukaj plusów dziewczyno ,a nie samych minusów :doh1:. Czy Wam kobitkom trza wszystko wyłożyć jak kawę na ławę :?: :!: Szklanka nie jest do połowy pusta,jest do połowy pełna
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 szukaj plusów dziewczyno ,a nie samych minusów :doh1:. Czy Wam kobitkom trza wszystko wyłożyć jak kawę na ławę :?: :!: Szklanka nie jest do połowy pusta,jest do połowy pełna :good: :good: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________Jeden z moich ulubionych filmów leci na "ALE KINO" .... już się kończy ... a nawet skończył :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 szukaj plusów dziewczyno ,a nie samych minusów :doh1:. Czy Wam kobitkom trza wszystko wyłożyć jak kawę na ławę :?: :!: Szklanka nie jest do połowy pusta,jest do połowy pełna Lubię konkrety a nie połówki [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:14_________________________________________________ O widzisz z tym też byśmy nie wytrzymali :gwizdanie: Czyżbyś miała jakieś plany co do mnie Tego nie powiedziałam, jedynie wróciłam na chwilę do starego tematu
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jesteś gościu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:18_________________________________________________Kto z Was jaki fajny filmik ma do polecenia ?
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra ludkowie idę wrzucić coś na oko puki jest spokój, ,dobrej nocki
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra ludkowie idę wrzucić coś na oko puki jest spokój, ,dobrej nocki Gdzie W robocie jesteś
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra ludkowie idę wrzucić coś na oko puki jest spokój, ,dobrej nocki Baw się dobrze A co do filmów... to zależy co lubisz... ale żadnych nowości, to Ci raczej nie powiem, bo ja to raczej wyłącznie lubię komedie i to z reguły są znane i stare jak świat :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 stare kino Pulp Fiction wiem , wiem dobre , Quentin jest debeściak ale chodzi mi o coś z nowości
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra ludkowie idę wrzucić coś na oko puki jest spokój, ,dobrej nocki Gdzie W robocie jesteś Tak ale w ciągu dnia będę w w drugiej pracy i nie dam rady się kimnąć ,a jeszcze mam dwie nocki,aa po wczorajszej też nici ze spania.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:23_________________________________________________ stare kino Pulp Fiction wiem , wiem dobre , Quentin jest debeściak ale chodzi mi o coś z nowości Śniadanie do łóżka :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:24_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:24_________________________________________________Przesadziłem ,wiem :polew: :polew: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Niedawno ( to nie taka nowość ) oglądałem "Wyspę Tajemnic" (Shutter Island)- polecam :good:
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Z Leo Di Caprio?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Bo nie wiem ,czy dobrze kojarzę?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak ale w ciągu dnia będę w w drugiej pracy i nie dam rady się kimnąć ,a jeszcze mam dwie nocki,aa po wczorajszej też nici ze spania To idź brać na łoko Ale nie przesadzaj ze zbieraniem na tą [b7] :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________ Z Leo Di Caprio?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Bo nie wiem ,czy dobrze kojarzę?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________ Jawol [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:27_________________________________________________Bardzo dobry film
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Albo z takich troszkę starszych "Eden Lake" [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________ zdałoby się w końcu taką mieć Przecież masz spoko brykę jak jeździ i nic się nie dzieje po co zmieniać PS. nie wspominam o furze Wilmy :gwizdanie: :slina: :slina:
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra idę ,puki się da Jawol [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:27_________________________________________________Bardzo dobry film Zajebis..[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:30_________________________________________________ Albo z takich troszkę starszych "Eden Lake" [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________ zdałoby się w końcu taką mieć Przecież masz spoko brykę jak jeździ i nic się nie dzieje po co zmieniać PS. nie wspominam o furze Wilmy Masakra[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:31_________________________________________________ :good: :good:
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przecież masz spoko brykę jak jeździ i nic się nie dzieje po co zmieniać Co jakiś czas trzeba . Kobitka zostaje więc autko do zmiany :>.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:32_________________________________________________
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 PS. nie wspominam o furze Wilmy :gwizdanie: :slina: :slina: Oj Robert... Ty żyć bez myślenia o niej nie możesz dobra idę ,puki się da śpij dobrze
Rekomendowane odpowiedzi