Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukaj plusów dziewczyno ,a nie samych minusów :doh1:.

Czy Wam kobitkom trza wszystko wyłożyć jak kawę na ławę :?: :!:

Szklanka nie jest do połowy pusta,jest do połowy pełna :rant:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:good: :good: :good: :good: :good:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:15_________________________________________________Jeden z moich ulubionych filmów leci na "ALE KINO" :wink4: .... już się kończy ... a nawet skończył :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Lubię konkrety a nie połówki :wink4:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:14_________________________________________________

O widzisz z tym też byśmy nie wytrzymali :gwizdanie:

Czyżbyś miała jakieś plany co do mnie :mysli:

Tego nie powiedziałam, jedynie wróciłam na chwilę do starego tematu :)

Opublikowano

...

:good: :good: :good: :good: :good:

:thumbup:

Opublikowano

:thumbup:

Jesteś gościu :naughty::good:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:18_________________________________________________Kto z Was jaki fajny filmik ma do polecenia ?

Opublikowano

dobra ludkowie idę wrzucić coś na oko puki jest spokój, :hi:,dobrej nocki

Opublikowano

Gdzie :baseball:

W robocie jesteś :bicz:

:tongue4:

Opublikowano

stare kino Pulp Fiction :wink4::yeah:

Opublikowano

Baw się dobrze :hi:

A co do filmów... to zależy co lubisz... ale żadnych nowości, to Ci raczej nie powiem, bo ja to raczej wyłącznie lubię komedie i to z reguły są znane i stare jak świat :gwizdanie:

Opublikowano

wiem , wiem dobre , Quentin jest debeściak ale chodzi mi o coś z nowości :cool1:

Opublikowano

Gdzie :baseball:

W robocie jesteś :bicz:

:tongue4:

Tak ale w ciągu dnia będę w w drugiej pracy i nie dam rady się kimnąć :smutas:,a jeszcze mam dwie nocki,aa po wczorajszej też nici ze spania.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:23_________________________________________________

wiem , wiem dobre , Quentin jest debeściak ale chodzi mi o coś z nowości :cool1:

Śniadanie do łóżka :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:24_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:24_________________________________________________Przesadziłem ,wiem :embarrassed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Niedawno ( to nie taka nowość ) oglądałem "Wyspę Tajemnic" (Shutter Island)- polecam :good: :good: :good:

Opublikowano

Z Leo Di Caprio?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Bo nie wiem ,czy dobrze kojarzę?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________ :mysli:

Opublikowano

Tak ale w ciągu dnia będę w w drugiej pracy i nie dam rady się kimnąć :smutas:,a jeszcze mam dwie nocki,aa po wczorajszej też nici ze spania

To idź brać na łoko :wink4:

Ale nie przesadzaj ze zbieraniem na tą [b7] :gwizdanie:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________

Z Leo Di Caprio?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Bo nie wiem ,czy dobrze kojarzę?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________ :mysli:

Jawol :good:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:27_________________________________________________Bardzo dobry film :good:

Opublikowano

zdałoby się w końcu taką mieć :slina:

Opublikowano

Albo z takich troszkę starszych "Eden Lake" :good:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________

Przecież masz spoko brykę :wink4: jak jeździ i nic się nie dzieje po co zmieniać :wink4:

PS. nie wspominam o furze Wilmy :gwizdanie: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

dobra idę ,puki się da :wink4:

:hi:

Jawol :good:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:27_________________________________________________Bardzo dobry film :good:

Zajebis..[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:30_________________________________________________

Albo z takich troszkę starszych "Eden Lake" :good:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________

Przecież masz spoko brykę :wink4: jak jeździ i nic się nie dzieje po co zmieniać :wink4:

PS. nie wspominam o furze Wilmy

Masakra[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:31_________________________________________________ :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Idź drzymać :wink4:

Opublikowano

Co jakiś czas trzeba :good:.

Kobitka zostaje więc autko do zmiany :>.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:32_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

PS. nie wspominam o furze Wilmy :gwizdanie: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Oj Robert... Ty żyć bez myślenia o niej nie możesz :tongue4:

:hi: śpij dobrze