Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wilma 60 wiadomości jeszcze w tym wątku i jesteś na najniższym stopniu "podium" :gwizdanie: No mam nadzieję, że do spota będę... no tak... jakoś gdzieś za Tobą czy kto tam jest na 1 miejscu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 do drugiego stopnia też masz blisko O pierwszym zapomnij
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 do drugiego stopnia też masz blisko O pierwszym zapomnij Hahaha aż tak dobrze z tym pierwszym? Czy ambicja? :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Hahaha aż tak dobrze z tym pierwszym? Czy ambicja? :gwizdanie: Mam pokazać czy napisać różnicę
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Hahaha aż tak dobrze z tym pierwszym? Czy ambicja? :gwizdanie: Mam pokazać czy napisać różnicę Wolę mieć to na "papierze" Pokazuj!
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 To Ty powiedz imię może być na PW , wole mieć na papierze
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No nie... Ja się tak nie bawię... To ja sobie dam na wstrzymanie i poczekam do spota :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No z takim podejściem nie masz szans :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No z takim podejściem nie masz szans :gwizdanie: Wtedy będę musiała jechać na ślepo. A nóż widelec mi się uda prześcignąć wszystkich A ja się trzymam mojej wersji, że się przedstawię i w ogóle na spocie... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wtedy będę musiała jechać na ślepo. A nóż widelec mi się uda prześcignąć wszystkich A ja się trzymam mojej wersji, że się przedstawię i w ogóle na spocie... :gwizdanie: Uważaj , na ślepo łatwo się rozbić :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wtedy będę musiała jechać na ślepo. A nóż widelec mi się uda prześcignąć wszystkich A ja się trzymam mojej wersji, że się przedstawię i w ogóle na spocie... :gwizdanie: Uważaj , na ślepo łatwo się rozbić :gwizdanie: Zawszę mogę poszukać przewodnika Może Ty byś nim był? :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja mam CAŁKOWITY ZAKAZ No tak po pijaku to faktycznie No to tym bardziej należy Ci się :bicz3: :bicz3: :bicz3:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No tak po pijaku to faktycznie Jakim pijaku ? Ja dopiero otworzyłem ósme , gdzie tam dwanaście / piętnaście :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No tak po pijaku to faktycznie Jakim pijaku ? Ja dopiero otworzyłem ósme , gdzie tam dwanaście / piętnaście :gwizdanie: A później znów będziesz umierać :gwizdanie: I po pijaku! I do tego chory A jaki smród od takiego piwa idzie...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ... A jaki smród od takiego piwa idzie... Ty jesteś chyba chora :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No nie chora, alkohol po prostu śmierdzi... jak się pije, to i się nie czuje, ale nie pijąc... to wszystko idzie wywęszyć... a piwo, to już w ogóle...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ... a piwo, to już w ogóle... :slina: dokładnie :naughty:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ... a piwo, to już w ogóle... :slina: dokładnie :naughty: Hahaha Ty już nie zmieniaj moich myśli Fuj i koniec
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Hahaha Ty już nie zmieniaj moich myśli Mniam mniam i koniec :slina: Dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi