Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Hahaha Ty już nie zmieniaj moich myśli Mniam mniam i koniec :slina: Dokładnie Ty masz u mnie dziś szczególne względy tylko dlatego żeś jest chory, ale i tak na spocik sobie uzbierasz :naughty:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ty masz u mnie dziś szczególne względy tylko dlatego żeś jest chory, ale i tak na spocik sobie uzbierasz :naughty: Nie wiem coś byś robiła i tak na pierwszym miejscu nie będziesz ...
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ty masz u mnie dziś szczególne względy tylko dlatego żeś jest chory, ale i tak na spocik sobie uzbierasz :naughty: Nie wiem coś byś robiła i tak na pierwszym miejscu nie będziesz ... Kiedy ja w tej chwili tego nie miałam na myśli :gwizdanie: Ale widzę, że ambicja ruszyła No ale z takim partnerem do rozmów można się pogodzić ewentualnie z 2 miejscem... ale tylko ewentualnie!
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 47 do II Oj to jeszcze dużo... Jutro ( a raczej dziś masz szanse ) ... ale czy to ważne
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 47 do II Oj to jeszcze dużo... Jutro ( a raczej dziś masz szanse ) ... ale czy to ważne Mam szansę... ale to nie jest tak ważne jeśli nie mam szans przegonić Ciebie
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam szansę... ale to nie jest tak ważne jeśli nie mam szans przegonić Ciebie A czemu mnie ? Mnie już dawno przegoniłaś
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam szansę... ale to nie jest tak ważne jeśli nie mam szans przegonić Ciebie A czemu mnie ? Mnie już dawno przegoniłaś Oj nie sądzę... patrząc po ilości postów jakie masz na technicznym... to myślę, że na zwykłym jest jeszcze więcej
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Oj nie sądzę... patrząc po ilości postów jakie masz na technicznym... to myślę, że na zwykłym jest jeszcze więcej Na tech. 90% to :polew: :tongue4:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Oj nie sądzę... patrząc po ilości postów jakie masz na technicznym... to myślę, że na zwykłym jest jeszcze więcej Na tech. 90% to :polew: :tongue4: Nie wiem... nie sprawdzam "jakości" widzę ilość. Ja Ciebie aż tak nie prześwietlam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 możesz wejść w [mój profil] >> [ogólne stat. użytkownika]
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 możesz wejść w [mój profil] >> [ogólne stat. użytkownika] No po takim upoważnieniu, to chętnie Wiem ogółem, że tak można sprawdzić, ale jakoś nie robiłam tego... bo nie chciałam nikogo "prześwietlać" Aktywny użytkowniku :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dobra idę spać Nie chcesz nic ujawnić to idę
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dobra idę spać Nie chcesz nic ujawnić to idę Śnij dobrze :naughty:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobra idę bo mnie denerwujesz nic kobieto nie kumam
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobra idę bo mnie denerwujesz nic kobieto nie kumam Hahahaha też się cieszę
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ciekawe czy na serio przyjedziesz :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ciekawe czy na serio przyjedziesz :gwizdanie: Ucieknę
Rekomendowane odpowiedzi