Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha Ty już nie zmieniaj moich myśli :naughty: Mniam mniam i koniec :slina: :slina: :slina:

Dokładnie :good:

Ty masz u mnie dziś szczególne względy tylko dlatego żeś jest chory, ale i tak na spocik sobie uzbierasz :bicz::naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty masz u mnie dziś szczególne względy tylko dlatego żeś jest chory, ale i tak na spocik sobie uzbierasz :bicz::naughty: :naughty: :naughty:

Nie wiem coś byś robiła i tak na pierwszym miejscu nie będziesz :cool1: ... :tongue4::wink4:

Opublikowano

Nie wiem coś byś robiła i tak na pierwszym miejscu nie będziesz :cool1: ... :tongue4::wink4:

Kiedy ja w tej chwili tego nie miałam na myśli :gwizdanie: Ale widzę, że ambicja ruszyła :kox:

No ale z takim partnerem do rozmów można się pogodzić ewentualnie z 2 miejscem... ale tylko ewentualnie! :cool1:

Opublikowano

47 do II :naughty:

Opublikowano

Oj to jeszcze dużo... :tongue4:

Jutro ( a raczej dziś masz szanse :naughty: ) ... ale czy to ważne :mysli::wink4:

Opublikowano

Oj to jeszcze dużo... :tongue4:

Jutro ( a raczej dziś masz szanse :naughty: ) ... ale czy to ważne :mysli::wink4:

Mam szansę... ale to nie jest tak ważne jeśli nie mam szans przegonić Ciebie :kox:

Opublikowano

Mam szansę... ale to nie jest tak ważne jeśli nie mam szans przegonić Ciebie :kox:

A czemu mnie ? Mnie już dawno przegoniłaś :cool1:

Opublikowano

A czemu mnie ? Mnie już dawno przegoniłaś :cool1:

Oj nie sądzę... patrząc po ilości postów jakie masz na technicznym... to myślę, że na zwykłym jest jeszcze więcej :tongue4:

Opublikowano

Oj nie sądzę... patrząc po ilości postów jakie masz na technicznym... to myślę, że na zwykłym jest jeszcze więcej :tongue4:

Na tech. 90% to :hi:

:polew: :polew: :polew:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Na tech. 90% to :hi:

:polew: :polew: :polew:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Nie wiem... nie sprawdzam "jakości" widzę ilość. Ja Ciebie aż tak nie prześwietlam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

możesz wejść w [mój profil] >> [ogólne stat. użytkownika] :wink4:

Opublikowano

możesz wejść w [mój profil] >> [ogólne stat. użytkownika] :wink4:

No po takim upoważnieniu, to chętnie :tongue4: Wiem ogółem, że tak można sprawdzić, ale jakoś nie robiłam tego... bo nie chciałam nikogo "prześwietlać" :tongue4: Aktywny użytkowniku :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra idę spać :hi:

Nie chcesz nic ujawnić to idę :hi:

Opublikowano

dobra idę bo mnie denerwujesz :disgust:

nic kobieto nie kumam :wallbash:

:wink4:

Opublikowano

ciekawe czy na serio przyjedziesz :gwizdanie:

Opublikowano

Ucieknę :decayed:

Czemu ?