ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek i jak tam , śmigasz na PS'ie ?
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zależy jak leży... :gwizdanie: Ale w kwestii czysto formalnej... jak mam Was :bicz3: to wyłącznie tyłki [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 17:56_________________________________________________ Wiesiek i jak tam , śmigasz na PS'ie ? Śmiga jak maniak, dlatego go tak mało widać Zdradza nas z PSem
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek i jak tam , śmigasz na PS'ie ? Właśnie robię sobie HDD z filmami, nie mama jeszcze gier ale coś sie tam kupi
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zdradza nas z PSem ... zdradza ... ... nas ? ...
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Śmiga jak maniak, dlatego go tak mało widać Zdradza nas z PSem Ciebie nie zdradzę
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Właśnie robię sobie HDD z filmami, nie mama jeszcze gier ale coś sie tam kupi Ale odpowiedni sprzęt do HD jest ? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 17:59_________________________________________________Wilma Ty lepiej pomyśl co Twój mąż robi teraz w Rasyji
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zależy jak leży... :gwizdanie: Ale w kwestii czysto formalnej... jak mam Was :bicz3: to wyłącznie tyłki No tak ,jak lać to lepiej z tej strony co piszesz :>.
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zdradza nas z PSem ... zdradza ... ... nas ? ... Forum mam na myśli... a Ty masz na myśli coś jeszcze? Robert... ja nie wiedziałam, że Ty... no wiesz... ale spoko toleruję i w pełni akceptuję Śmiga jak maniak, dlatego go tak mało widać Zdradza nas z PSem Ciebie nie zdradzę Ufff... co za ulga Zależy jak leży... :gwizdanie: Ale w kwestii czysto formalnej... jak mam Was :bicz3: to wyłącznie tyłki No tak ,jak lać to lepiej z tej strony co piszesz :>. Chyba, że bardziej podpadniesz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale odpowiedni sprzęt do HD jest ? TV :?: TAK
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba, że bardziej podpadniesz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To będę lany z drugiej strony, ,kurna to chyba wolę kropka .
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale FIFA '09 (jak i poprzednie) dużo lepsza od '10
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba, że bardziej podpadniesz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To będę lany z drugiej strony, ,kurna to chyba wolę kropka . Hahahaha no to już wiem, co z Tobą robić jak podpadniesz znam najskuteczniejszą metodę :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Przejedziesz go S8 Nieee, to by było dla niego jak zbawienie
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Przejedziesz go S8 Chyba chciałeś napisać przewieziesz :>
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Przejedziesz go S8 Tak zrób Robert mnie Fify i Nhl nie podchodzą , wolę FPS
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mi najbardziej FIFA [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:19_________________________________________________ Chyba chciałeś napisać przewieziesz :> Mam nadzieję że wszystkim da się karnąć takim wozem (może to być jedyna okazja w życiu jazdy takim wozidłem) :gwizdanie: Tylko trzeba będzie zrobić zrzutę na paliwo :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:19_________________________________________________ Chyba chciałeś napisać przewieziesz :> Mam nadzieję że wszystkim da się karnąć takim wozem (może to być jedyna okazja w życiu jazdy takim wozidłem) :gwizdanie: Tylko trzeba będzie zrobić zrzutę na paliwo :gwizdanie: A Ciebie wezmę jako zakładnika :gwizdanie: "pod zastaw"... albo zamiast tej zrzuty
Rekomendowane odpowiedzi