ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A Ciebie wezmę jako zakładnika :gwizdanie: A jednak masz coś wspólnego z tą mafią :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 toż to pali(profilowo) mniej niż moje, ,no dobra będzie zrzuta :>
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:19_________________________________________________ Chyba chciałeś napisać przewieziesz :> Mam nadzieję że wszystkim da się karnąć takim wozem (może to być jedyna okazja w życiu jazdy takim wozidłem) :gwizdanie: Tylko trzeba będzie zrobić zrzutę na paliwo :gwizdanie: A Ciebie wezmę jako zakładnika :gwizdanie: "pod zastaw"... albo zamiast tej zrzuty :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 toż to pali(profilowo) mniej niż moje, ,no dobra będzie zrzuta :> zalejemy za 20 złoty na Neste i będzie
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A Ciebie wezmę jako zakładnika :gwizdanie: A jednak masz coś wspólnego z tą mafią :gwizdanie: Tak, jednoosobowa Nie martw się... źle Ci nie będzie Poświęciłbyś się dla drużyny
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:19_________________________________________________ Chyba chciałeś napisać przewieziesz :> Mam nadzieję że wszystkim da się karnąć takim wozem (może to być jedyna okazja w życiu jazdy takim wozidłem) :gwizdanie: Tylko trzeba będzie zrobić zrzutę na paliwo :gwizdanie: A Ciebie wezmę jako zakładnika :gwizdanie: "pod zastaw"... albo zamiast tej zrzuty :polew: :polew: Na moje to go lubi :>
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Na moje to go lubi :> Mnie wszyscy lubią :gwizdanie: ... wręcz nie da się mnie nie lubić
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mnie wszyscy lubią :gwizdanie: ... wręcz nie da się mnie nie lubić :wstydliwy Wrodzona skromność nie pozwala Ci się chwalić, Co :polew:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wilma a teraz w zimie jeździsz na alufelgach czy stalówkach [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:30_________________________________________________ Wrodzona skromność nie pozwala Ci się chwalić, Co No nie mogę , wiecie przecież
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mnie wszyscy lubią :gwizdanie: ... wręcz nie da się mnie nie lubić :wstydliwy Wrodzona skromność nie pozwala Ci się chwalić, Co :polew: on ma tą samą przypadłość co siemian :polew:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wilma[/b] a teraz w zimie jeździsz na alufelgach czy stalówkach Na sankach
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 on ma tą samą przypadłość co siemian :polew: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:32_________________________________________________ Na sankach Taaa.. na dupolocie :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wilma a teraz w zimie jeździsz na alufelgach czy stalówkach [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:30_________________________________________________ Wrodzona skromność nie pozwala Ci się chwalić, Co No nie mogę , wiecie przecież Stalówkach Jesteś niezwykle skromny młody człowieku [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:36_________________________________________________ ... źle Ci nie będzie Farciarz :> Jemu i tak się nie spodoba... ciężko trafić w tak wyrafinowany gust
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Stalówkach Chcemy zobaczyć te alu ;( Jesteś niezwykle skromny młody człowieku Młody Czyli musisz być starsza [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:41_________________________________________________ No no Co no no
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Stalówkach Chcemy zobaczyć te alu ;( Jak się dasz porwać jako zakładnik, to się pomyśli :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak się dasz porwać jako zakładnik, to się pomyśli :gwizdanie: Nie ... zabierzesz sobie Badboy'a [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:44_________________________________________________A na letnich to jakie masz fele ?
Rekomendowane odpowiedzi