wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tzn [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:48_________________________________________________zaleziono marasym
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 normalnie ponoć jak jest rurka od sprysku ułamana to loce sprysk razem z wycieraczką,a tak niby ni mo być, tak piszą na forum, musza to rozebrać bo zaczęło mi walić płynem do środka choć wcześniej tak nie było ale lotało razem z wycieraczką,a i dalej sprysk działa
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W środku klapy ci leję? Moze tak być ze jak tam sie zamarasi to potym loce z wyciyraczkom no to jom ukryńci
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 obadej czy mosz tapicerka mokro na dole klapy przy zderzaku, jak polejesz szyba najlepiej po dłuższej drodze. dopiero to wyczaiłem jak wróciłem z Wrocka, dość często używałem zadniego sprysku[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________no przeca godosz że loce z wycieraczką
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Sie obado jutro nie chce się d*py ruszyć :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Te jak jo cie rusza. Zamiast na siłownia trza było dzisio wieśkowi przijśc muł sciepać
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Te jak jo cie rusza. Zamiast na siłownia trza było dzisio wieśkowi przijśc muł sciepać a Ty niby skąd wiesz żech na siłowni był trza było śpiewać to bych Ci pomog miołech wolne
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Razem z wycieraczką to też mosz rurka zjebano dokładnie,ma lać na środek szyby ,a nie gonić pióro
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Razem z wycieraczką to też mosz rurka zjebano dokładnie,ma lać na środek szyby ,a nie gonić pióro a Ty tak mosz
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak, pióro lata w lewo -prawo- itd,a sprysk leje w kierunku 3-ciego stopu -prostopadle do góry na szybe,caly czas w jedno miejsce
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 W Fabi tak było, widocznie zarosło , a to spowoduje ukręcenie wężyka
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak, pióro lata w lewo -prawo- itd,a sprysk leje w kierunku 3-ciego stopu -prostopadle do góry na szybe,caly czas w jedno miejsce ta na pewno mosz coś zjebane nom wszystkim lotto
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zrobi się, spoko Artur ja zaliczkę do BT już wpłaciłem
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zrobi się, spoko Artur ja zaliczkę do BT już wpłaciłem pono miołeś nie jechać
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zrobi się, spoko Artur ja zaliczkę do BT już wpłaciłem No proszę zmiana zdania jednak!
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wiesiek Ty mosz urodziny w styczniu :?:
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 pono miołeś nie jechać Eeee tam okaże się w trakcie :gwizdanie: Wiesiek Ty mosz urodziny w styczniu :?: Raczej nie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 20:22_________________________________________________Andy na świeta synek mo takie A jo takie
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak, pióro lata w lewo -prawo- itd,a sprysk leje w kierunku 3-ciego stopu -prostopadle do góry na szybe,caly czas w jedno miejsce ta na pewno mosz coś zjebane nom wszystkim lotto musze to obadać
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 musze to obadać Ty masz OK to my mamy zjebane
Rekomendowane odpowiedzi