andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 18:54_________________________________________________Łylma daję Ci szansę abyś mnie dogoniła, tak jak obiecałaś, troszkę spamu przed Tobą Poradzę sobie! :gwizdanie: Troszkę musiałam się zdrzemnąć... i sobie jeszcze film obejrzałam i od razu lepiej odsypiasz
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Tak, odsypiam romanse z Wami hehe A tak serio, to w tej kwestii, którą Ty masz na myśli, to nie mam czego odsypiać... niestety
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Tak, odsypiam romanse z Wami hehe A tak serio, to w tej kwestii, którą Ty masz na myśli, to nie mam czego odsypiać... niestety nie wiem co odsypiasz i powiem Ci, że wcale mnie to nie obchodzi
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Tak, odsypiam romanse z Wami hehe A tak serio, to w tej kwestii, którą Ty masz na myśli, to nie mam czego odsypiać... niestety nie wiem co odsypiasz i powiem Ci, że wcale mnie to nie obchodzi Nie rozumiem po co ten komentarz, ale spoko.
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 i wszystko w tym temacie, pochwal się lepiej co obejrzałaś za film
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ... roberto jest to oczywiście forum Audi ale również ludzi którzy są pasjonatami motoryzacji, a taki ktoś wie że zarówno Audi jak i BMW to dobre auta przecież ja żartowałem :wallbash: PS.
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 i wszystko w tym temacie, pochwal się lepiej co obejrzałaś za film Po raz enty mój ulubiony film, Testosteron. Jakoś go nie oglądałam już ze 2 miesiące i mnie naszło ... roberto jest to oczywiście forum Audi ale również ludzi którzy są pasjonatami motoryzacji, a taki ktoś wie że zarówno Audi jak i BMW to dobre auta przecież ja żartowałem :wallbash: PS.
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Po raz enty mój ulubiony film, Testosteron. Jakoś go nie oglądałam już ze 2 miesiące i mnie naszło a widziałem nawet w kinie PS. witaj Roberto
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja go lubię, wreszcie taki odpowiednik dla naszych filmów, w których wiecznie kobiety są poszkodowane itd. No i z humorem, więc mi pasuje
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 czy moge czuc sie zaporszony na sobote? i drugie pytanie czy ktorys z kolegow posiada vag tacho? nie zrozumcie mnie zle z tym tacho ;d kupilem fis i potrzebuje pin wydlubac z nowego licznika :gwizdanie: Jak najbardziej zapraszamy , ale podłączanie VAG'a na pierwszym/drugim spocie u nas jest odpłatne (może być coś w płynie) dla "stałych" bywalców oczywiście jest gratis ... robimy tak ponieważ niejeden "gagatek" wpada na spota , skasujemy mu błędy oczywiście gratisowo i już więcej ani widu ani słychu
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja go lubię, wreszcie taki odpowiednik dla naszych filmów, w których wiecznie kobiety są poszkodowane itd. No i z humorem, więc mi pasuje może być osobiście wolę science fiction,akcji,horrory lub wojenne
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja go lubię, wreszcie taki odpowiednik dla naszych filmów, w których wiecznie kobiety są poszkodowane itd. No i z humorem, więc mi pasuje może być osobiście wolę science fiction,akcji,horrory lub wojenne Ja uwielbiam komedie, bo wystarczy, że na co dzień różnie w życiu bywa,a tak można obejrzeć sobie zrelaksować się i pośmiać
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 :hi ponownie na chwilkę i do pracy:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co Tomek wiesz że dla mnie też masz zamówić tą siatkę
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilma i sie koledzy podroczyli co nieco -wczesniej
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 z wieczora przed robota Tomek zaś do roboty , ta Twoja chyba jest wymagająca :gwizdanie: Ach te baby [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:49_________________________________________________ :hi ponownie na chwilkę i do pracy:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________ Ty też :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi