Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 18:54_________________________________________________Łylma daję Ci szansę abyś mnie dogoniła, tak jak obiecałaś, troszkę spamu przed Tobą :naughty::hi:

Poradzę sobie! :cool1: :gwizdanie: Troszkę musiałam się zdrzemnąć... i sobie jeszcze film obejrzałam i od razu lepiej :decayed:

odsypiasz :decayed:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, odsypiam romanse z Wami hehe :D

A tak serio, to w tej kwestii, którą Ty masz na myśli, to nie mam czego odsypiać... niestety :confused4:

Opublikowano

A tak serio, to w tej kwestii, którą Ty masz na myśli, to nie mam czego odsypiać... niestety :confused4:

nie wiem co odsypiasz i powiem Ci, że wcale mnie to nie obchodzi :)
Opublikowano

nie wiem co odsypiasz i powiem Ci, że wcale mnie to nie obchodzi :)

Nie rozumiem po co ten komentarz, ale spoko.

Opublikowano

bo nie wiesz co mam na myśli :cool1:

Opublikowano

i wszystko w tym temacie, pochwal się lepiej co obejrzałaś za film

Opublikowano

... roberto jest to oczywiście forum Audi ale również ludzi którzy są pasjonatami motoryzacji, a taki ktoś wie że zarówno Audi jak i BMW to dobre auta :wink4:

przecież ja żartowałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

PS. :hi:

Opublikowano

i wszystko w tym temacie, pochwal się lepiej co obejrzałaś za film

Po raz enty mój ulubiony film, Testosteron. Jakoś go nie oglądałam już ze 2 miesiące i mnie naszło

... roberto jest to oczywiście forum Audi ale również ludzi którzy są pasjonatami motoryzacji, a taki ktoś wie że zarówno Audi jak i BMW to dobre auta :wink4:

przecież ja żartowałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

PS. :hi:

:hi:

Opublikowano
Po raz enty mój ulubiony film, Testosteron. Jakoś go nie oglądałam już ze 2 miesiące i mnie naszło

a widziałem nawet w kinie :thumbdown:
PS.

witaj :hi:Roberto
Opublikowano

Ja go lubię, wreszcie taki odpowiednik dla naszych filmów, w których wiecznie kobiety są poszkodowane itd. No i z humorem, więc mi pasuje :wink4:

Opublikowano

czy moge czuc sie zaporszony na sobote? :naughty:

i drugie pytanie :kox:

czy ktorys z kolegow posiada vag tacho?

:kox:

nie zrozumcie mnie zle z tym tacho ;d kupilem fis i potrzebuje pin wydlubac z nowego licznika :gwizdanie:

Jak najbardziej zapraszamy , ale podłączanie VAG'a na pierwszym/drugim spocie u nas jest odpłatne (może być coś w płynie) :confused4: dla "stałych" bywalców oczywiście jest gratis ... robimy tak ponieważ niejeden "gagatek" wpada na spota , skasujemy mu błędy oczywiście gratisowo i już więcej ani widu ani słychu

Opublikowano

Ja go lubię, wreszcie taki odpowiednik dla naszych filmów, w których wiecznie kobiety są poszkodowane itd. No i z humorem, więc mi pasuje :wink4:

może być osobiście wolę science fiction,akcji,horrory lub wojenne
Opublikowano

może być osobiście wolę science fiction,akcji,horrory lub wojenne

Ja uwielbiam komedie, bo wystarczy, że na co dzień różnie w życiu bywa,a tak można obejrzeć sobie zrelaksować się i pośmiać :wink4:

Opublikowano

140595_x600.jpg

Takie coś Panowie, będę zamawiać jak co :wink4:

Tomek wiesz że dla mnie też masz zamówić tą siatkę :wink4:

Opublikowano

:hi: z wieczora przed robota

Tomek zaś do roboty , ta Twoja chyba jest wymagająca :gwizdanie: :naughty: Ach te baby

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:49_________________________________________________

:hi ponownie na chwilkę i do pracy:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:46_________________________________________________ :hi:

Ty też :gwizdanie: