Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 miałaś mnie wprawić w kompleksy przecież Aaaa tą... Nie wychodzi mi, bo Robert za mało pisze Wilma to kiedy wraca ten Twój :?: Środa/czwartek raczej
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 miałaś mnie wprawić w kompleksy przecież Aaaa tą... Nie wychodzi mi, bo Robert za mało pisze Wilma to kiedy wraca ten Twój :?: Środa/czwartek raczej a były jakies inne ? :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Sroda/czwartek raczej A gdzie dokładnie jest , chodzi o miejscowość , albo nie wiesz
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 niech pamięta o kanistrze ruskiej ropy
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 miałaś mnie wprawić w kompleksy przecież Aaaa tą... Nie wychodzi mi, bo Robert za mało pisze Wilma to kiedy wraca ten Twój :?: Środa/czwartek raczej a były jakies inne ? :gwizdanie:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 to jest ten co wisi z jego dobrym kolegą :polew: :polew:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 niech pamięta o kanistrze ruskiej ropy a najlepiej niech jakiegos kałacha przemyci albo trochę uranu
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 miałaś mnie wprawić w kompleksy przecież Aaaa tą... Nie wychodzi mi, bo Robert za mało pisze Wilma to kiedy wraca ten Twój :?: Środa/czwartek raczej a były jakies inne ? :gwizdanie: Nooo było... np. to, że na spocie wszystko opowiem... jak na spowiedzi Sroda/czwartek raczej A gdzie dokładnie jest , chodzi o miejscowość , albo nie wiesz Petersburg Robert... czuję się jak na policji jak tak dopytujesz
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Petersburg Robert... czuję się jak na policji jak tak dopytujesz i co On tam buduje przyjaźń polsko sowiecką bo o tej porze roku to chyba nici z budowy
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 http://www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 tam przynajmniej jest porządek... Ja Ci dam porządek!!
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 http://www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm :polew: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Petersburg Robert... czuję się jak na policji jak tak dopytujesz i co On tam buduje przyjaźń polsko sowiecką bo o tej porze roku to chyba nici z budowy Teraz to już są tylko wykończenia. Ja się na tym nie znam
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 http://www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm :polew: :polew: :polew: No i mi BitDefender Trojanka zablokował...
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Petersburg Robert... czuję się jak na policji jak tak dopytujesz i co On tam buduje przyjaźń polsko sowiecką bo o tej porze roku to chyba nici z budowy Teraz to już są tylko wykończenia. Ja się na tym nie znam to czym się tak wykańczają Vodka Goraczow
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 słyszałem że S8 zamienił na: :polew: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:49_________________________________________________ http://www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm :polew: :polew: :polew: No i mi BitDefender Trojanka zablokował... chyba go coś postraszyło
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Petersburg Robert... czuję się jak na policji jak tak dopytujesz No ale coś więcej powiedz , jaka ulica czy cuś , potwierdź że tam jest :gwizdanie: No i co rzeczywiście , robi nigdy nie powiedziałaś
Rekomendowane odpowiedzi