Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Petersburg Robert... czuję się jak na policji jak tak dopytujesz No ale coś więcej powiedz , jaka ulica czy cuś , potwierdź że tam jest :gwizdanie: No i co rzeczywiście , robi nigdy nie powiedziałaś Na spocie się dowiesz! Mądralo podejść mnie chcesz
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________ podejść mnie chcesz oj dawno już to zrobiłem :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą!
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________ podejść mnie chcesz oj dawno już to zrobiłem :gwizdanie: w łagrach nie mają niestety takiej możliwości
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________ podejść mnie chcesz oj dawno już to zrobiłem :gwizdanie: Pan jest zbyt pewny siebie proszę Pana
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Pan jest zbyt pewny siebie proszę Pana :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż jakoś Twoja reakcja mnie nie zdziwiła :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać :gwizdanie: a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca Właśnie gdzie?
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać :gwizdanie: a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca Właśnie gdzie? Sękata i uj, zarezerwuje się 2 stoliki i nie ma co wielce kombinować ale to tylko moje skromne zdanie
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać miałem nadzieję że panią jakoś Twoja reakcja mnie nie zdziwiła też jesteś przewidywalny
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać miałem nadzieję że panią jakoś Twoja reakcja mnie nie zdziwiła też jesteś przewidywalny tak nieprzewidywalny jak Ty z tym wyjazdem z 60tkami nigdy nie będę :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać :gwizdanie: a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca Właśnie gdzie? Sękata i uj, zarezerwuje się 2 stoliki i nie ma co wielce kombinować Więcej wyjaśnień proszę
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać :gwizdanie: a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca Właśnie gdzie? Sękata i uj, zarezerwuje się 2 stoliki i nie ma co wielce kombinować Więcej wyjaśnień proszę a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać miałem nadzieję że panią jakoś Twoja reakcja mnie nie zdziwiła też jesteś przewidywalny tak nieprzewidywalny jak Ty z tym wyjazdem z 60tkami nigdy nie będę :gwizdanie: zaczynałeś od takich a potem to już bardziej doświadczone że tak ciągle wiercisz ten temat [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:05_________________________________________________Wilmo pizzeria sękata chata
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać :gwizdanie: a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca Właśnie gdzie? Sękata i uj, zarezerwuje się 2 stoliki i nie ma co wielce kombinować Więcej wyjaśnień proszę a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: Nie o to chodzi. Wyjaśniłbyś mi skromnie co to jest np. pub, pizzeria, restauracja wietnamska, klub ze striptizem czy jeszcze coś tam innego
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać miałem nadzieję że panią jakoś Twoja reakcja mnie nie zdziwiła też jesteś przewidywalny tak nieprzewidywalny jak Ty z tym wyjazdem z 60tkami nigdy nie będę :gwizdanie: zaczynałeś od takich a potem to już bardziej doświadczone że tak ciągle wiercisz ten temat [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:05_________________________________________________Wilmo pizzeria sękata chata dobra dam Ci już spokój spełniaj swoje marzenia :decayed:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:05_________________________________________________Wilmo pizzeria sękata chata O i o to mi chodziło. Dziękuję
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pokaż jakąś widokówkę co Ci posłał , posłał prawda ? Tak, nagą! pokaż No wiesz co... ja nie wiedziałam, że lubisz... panów oglądać :gwizdanie: a gdzie pojedziemy na spocie tam w Primie to są boksy ciut za mało miejsca Właśnie gdzie? Sękata i uj, zarezerwuje się 2 stoliki i nie ma co wielce kombinować Więcej wyjaśnień proszę a co Ci mamy wyjaśniać ? znasz Rybnik ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: Nie o to chodzi. Wyjaśniłbyś mi skromnie co to jest np. pub, pizzeria, restauracja wietnamska, klub ze striptizem czy jeszcze coś tam innego pizzeria lecz zawsze możemy przeobrazić go w bar ze striptizem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:08_________________________________________________będziemy Cie mogli bardzo dobrze poznać, z każdej strony wtedy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi