ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 tym bardzie ,że u Roberta już mam dług (pan Krzysztof z vag'iem) :gwizdanie: Byłeś u niego , widzisz zapomniałem zapytać wczoraj
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 co Ty ona ma same porządne myśli ,nie jak my [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 22:54_________________________________________________jutro tam jedziemy ok 15
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No ładnie hahaha Co w tym śmiesznego ??? chyba ta strona Łylmy odpowiedzialna za kudłate myśli się odezwała... :gwizdanie: Czasem mi się zdarza :gwizdanie:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 No ładnie hahaha Co w tym śmiesznego ??? chyba ta strona Łylmy odpowiedzialna za kudłate myśli się odezwała... :gwizdanie: Czasem mi się zdarza :gwizdanie: cóż za wylewność :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 co Ty ona ma same porządne myśli ,nie jak my Taaa... bo Ona z Wa-wy :gwizdanie: jutro tam jedziemy ok 15 To dzwoniłeś i kazał na 15:00 przyjechać ?
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylmo masz godzinkę aby spełnic swą obietnicę... ciekawe czy jesteś rzetelna i słowna :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylmo masz godzinkę aby spełnic swą obietnicę... ciekawe czy jesteś rzetelna i słowna :gwizdanie: Przepraszam Cię bardzo, ale ja nie podawałam Ci daty ani godziny, więc wypraszam sobie takie szantaże
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jutro tam jedziemy ok 15 To dzwoniłeś i kazał na 15:00 przyjechać ? dokladnie
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylmo masz godzinkę aby spełnic swą obietnicę... ciekawe czy jesteś rzetelna i słowna :gwizdanie: Przepraszam Cię bardzo, ale ja nie podawałam Ci daty ani godziny, więc wypraszam sobie takie szantaże okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylmo masz godzinkę aby spełnic swą obietnicę... ciekawe czy jesteś rzetelna i słowna :gwizdanie: Przepraszam Cię bardzo, ale ja nie podawałam Ci daty ani godziny, więc wypraszam sobie takie szantaże okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylmo masz godzinkę aby spełnic swą obietnicę... ciekawe czy jesteś rzetelna i słowna :gwizdanie: Przepraszam Cię bardzo, ale ja nie podawałam Ci daty ani godziny, więc wypraszam sobie takie szantaże okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji Noooo właśnie, to proszę mi tu nie wmawiać godzinek i niesłowności! :bicz3:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 i jeszcze se miałeś przy tym cygaro ćmić ,ok
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylmo masz godzinkę aby spełnic swą obietnicę... ciekawe czy jesteś rzetelna i słowna :gwizdanie: Przepraszam Cię bardzo, ale ja nie podawałam Ci daty ani godziny, więc wypraszam sobie takie szantaże okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji Noooo właśnie, to proszę mi tu nie wmawiać godzinek i niesłowności! :bicz3: wiesz tak jak pisałem kwestia interpretacji... dla mnie już teraz możesz być niesłowna gdyż już jakiś czas to trwa gdy jestem przed Tobą
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji teraz się nie tłumacz
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji teraz się nie tłumacz jedynie winny się tłumaczy
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 i jeszcze se miałeś przy tym cygaro ćmić ,ok On w ten sposób liczbę postów nabija rozumiesz okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji teraz się nie tłumacz Już po ptokach
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ... dla mnie już teraz możesz być niesłowna gdyż już jakiś czas to trwa gdy jestem przed Tobą
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 i jeszcze se miałeś przy tym cygaro ćmić ,ok On w ten sposób liczbę postów nabija rozumiesz okey okey... miało to długo nie potrwać- kwestia interpretacji teraz się nie tłumacz Już po ptokach to w wawie są ptoki ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi