badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ty się nie śmiej koniobijco jeden :gwizdanie eeee myślisz aa robert czyli jednak nie do :gwizdanie: ma chyba Twój wyczyn z piwem dalej przed oczyma :decayed: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 czamu ale "krupnik" też rybnicki napój
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 My Cię Artur wyszkolimy jestem bardzo pojętny :drunk: :drunk: :drunk:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: w BT sie bydzie działo już to czuja
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra tera leca na serio :hi: :hi: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: w BT sie bydzie działo już to czuja Krupnik będzie się lał kubłami?
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę dziołcho ale tam ślązoków z krwi i kości nima :naughty:
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę Taka Anglia czy USA to pryszcz
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę jestem gotów się założyć ,że tym bez znajomości angielskiego było prościej
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra tera leca na serio :hi: Leć bo nie zdążysz
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra tera leca na serio :hi: Leć bo nie zdążysz bo se rozmyśli :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra tera leca na serio :hi: dobrej nocki
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A przypomnijcie mi kto zaraził Was Krupnikiem bo nie pamiętam
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę dziołcho ale tam ślązoków z krwi i kości nima :naughty: Synek... jak ja się zaprę to dam radę... jak nie dziś, to jutro, jak nie jutro, to kiedyś tam, ale zrobię to, o ile się zaprę
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 dobra tera leca na serio :hi: Leć bo nie zdążysz bo se rozmyśli :gwizdanie: to byłby niefart
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę dziołcho ale tam ślązoków z krwi i kości nima :naughty: Synek... jak ja się zaprę to dam radę... jak nie dziś, to jutro, jak nie jutro, to kiedyś tam, ale zrobię to, o ile się zaprę choćbyś nie wiadomo jak się zaparła gwary śląskiej z prawdziwego zdarzenia z Twoich ust już nigdy nikt nie usłyszy
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę dziołcho ale tam ślązoków z krwi i kości nima :naughty: Synek... jak ja się zaprę to dam radę... jak nie dziś, to jutro, jak nie jutro, to kiedyś tam, ale zrobię to, o ile się zaprę taaa,grunt to się dobrze zaprzeć
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 w końcu żeś jest gorolski nasieni i nic tego nie zmieni :decayed: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:07_________________________________________________ Ja mogę iść na szkolenie... ale jak tu taka polityka wyciągania wiedzy o mnie to ja sobie poradzę! Ludzie wyjeżdżali do USA i Anglii bez znania angielskiego i sobie radzili, to ja tym bardziej dam radę dziołcho ale tam ślązoków z krwi i kości nima :naughty: Synek... jak ja się zaprę to dam radę... jak nie dziś, to jutro, jak nie jutro, to kiedyś tam, ale zrobię to, o ile się zaprę taaa,grunt to się dobrze zaprzeć ale do czego innego chyba :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi