Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak nawiasem to jakim prawem mąż zabrał Twoje auto co Wilma :?:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:31_________________________________________________I idźcie juz spać

kaj tam 3 :tongue4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:33_________________________________________________

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:30_________________________________________________

jakby mi płacili za spamowanie na rybnickich... na pewno miałbym lepszy wynik :decayed: :decayed:

te , ja tu jestem ku chwale ojczyzny :kox: chyba ,że warszawianka :?:

Ja tu sobie "spamuję" ze względów czysto naturalnych, a nie zarobkowych... jak wolontariuszka normalnie :decayed:

to tak pół żartem pół serio napisane było :wink4:

Nie martwiaj, nawet mi przez myśl nie przeszło, że mógłbyś chcieć na tym zarabiać :wink4:

To nie jest jedynie "moje" auto, a "nasze". Poza tym ważne, że będzie czym do Was na spota zajechać :tongue4:

hmm i jako bob budowniczy z pl lansuje się S8mką po Petersburgu...

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem jak oni, ale ja zdążę iść spać :gwizdanie:

Zła jestem, że mi filmik ruszyć nie chce na Onecie VOD... bo cała reszta z serii idzie poza tym jednym... a wiem, że chyba tylko mi coś nie chce ruszyć :wallbash:

Opublikowano

a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py :tongue4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:35_________________________________________________

Zła jestem, że mi filmik ruszyć nie chce na Onecie VOD... bo cała reszta z serii idzie poza tym jednym... a wiem, że chyba tylko mi coś nie chce ruszyć :wallbash:

jaki film ???

Opublikowano

a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py :tongue4:

A nie jest :mysli:

Opublikowano

jak robole za granicą się S8mką wożą :gwizdanie:

Opublikowano

:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:35_________________________________________________

jaki film ???

Oglądam sobie całą serię "kobiece tajemnice". najpierw oglądałam o medycynie sądowej, a konkretniej o autopsjach. Potem o chirurgach, zakupoholiczkach, lesbijkach itd. Teraz chciałam zobaczyć o nieudanych operacjach plastycznych i uzależnieniach od nich.

A co do filmu o medycynie sądowej, to całkiem ciekawy reportaż im wyszedł, no i cenzurowali tylko twarze i genitalia denatów, a nie każdy flaczek. Na Discovery puszczali Doctor G i to było też świetne, ale za dużo cenzurowali... z tym, że znowu ona mówiła wiele ciekawostek medycznych.

Opublikowano

:good:

Ok ja spadam a Wy spamujcie dalej narka :hi:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Trzymaj się :hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:43_________________________________________________No cóż cisza, to cisza. Spadam spać. Trzymajcie się :hi:

Opublikowano

Trzymaj się :hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:43_________________________________________________No cóż cisza, to cisza. Spadam spać. Trzymajcie się :hi:

ja również :hi: ciao

Opublikowano
:hi: Dzieńdoberek
Opublikowano

Ja wczoraj przybilem gwozdzia do poduchy. :embarrassed: .Mam nadzieje,ze chlopaki nie padna jak z dnia na dzień temat pogaduch zmieniony,aut(bmw) juz nie ma, zarcia tez, teraz medycyna sadowa :evil: .

Opublikowano
:hi: Rybnik
Opublikowano

Ja wczoraj przybilem gwozdzia do poduchy. :embarrassed: .Mam nadzieje,ze chlopaki nie padna jak z dnia na dzień temat pogaduch zmieniony,aut(bmw) juz nie ma, zarcia tez, teraz medycyna sadowa :evil: .

Hahaha no może się nie wykończą :D Medycyna sądowa jest bardzo ciekawa...ale nie wiem czy wytrzymałabym przy tym odorze...Przy pobieraniu krwi ledwo żyję, a jak bym miała od kogoś pobrać płyny ustrojowe, to nie wiem czy bym dała radę... ale ciekawa jest i tak... :wink4:

:hi: Rybnik

Witamy Szanownego Pana :hi:

Opublikowano

Heloł :hi:

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:01_________________________________________________

... teraz medycyna sadowa :evil: .

tym się zajmujesz na co dzień :mysli:

Opublikowano

:hi: Aleś Ty nas nie czytał... :gwizdanie:

co nie czytał ?