badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A tak nawiasem to jakim prawem mąż zabrał Twoje auto co Wilma :?:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:31_________________________________________________I idźcie juz spać kaj tam 3 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:33_________________________________________________ [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:30_________________________________________________ jakby mi płacili za spamowanie na rybnickich... na pewno miałbym lepszy wynik :decayed: te , ja tu jestem ku chwale ojczyzny chyba ,że warszawianka :?: Ja tu sobie "spamuję" ze względów czysto naturalnych, a nie zarobkowych... jak wolontariuszka normalnie to tak pół żartem pół serio napisane było Nie martwiaj, nawet mi przez myśl nie przeszło, że mógłbyś chcieć na tym zarabiać To nie jest jedynie "moje" auto, a "nasze". Poza tym ważne, że będzie czym do Was na spota zajechać hmm i jako bob budowniczy z pl lansuje się S8mką po Petersburgu...
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie wiem jak oni, ale ja zdążę iść spać :gwizdanie: Zła jestem, że mi filmik ruszyć nie chce na Onecie VOD... bo cała reszta z serii idzie poza tym jednym... a wiem, że chyba tylko mi coś nie chce ruszyć
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:35_________________________________________________ Nie wiem jak oni, ale ja zdążę iść spać :gwizdanie: Zła jestem, że mi filmik ruszyć nie chce na Onecie VOD... bo cała reszta z serii idzie poza tym jednym... a wiem, że chyba tylko mi coś nie chce ruszyć jaki film ???
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py A nie jest
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py A nie jest jak robole za granicą się S8mką wożą :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 :[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:35_________________________________________________ Nie wiem jak oni, ale ja zdążę iść spać :gwizdanie: Zła jestem, że mi filmik ruszyć nie chce na Onecie VOD... bo cała reszta z serii idzie poza tym jednym... a wiem, że chyba tylko mi coś nie chce ruszyć jaki film ??? Oglądam sobie całą serię "kobiece tajemnice". najpierw oglądałam o medycynie sądowej, a konkretniej o autopsjach. Potem o chirurgach, zakupoholiczkach, lesbijkach itd. Teraz chciałam zobaczyć o nieudanych operacjach plastycznych i uzależnieniach od nich. A co do filmu o medycynie sądowej, to całkiem ciekawy reportaż im wyszedł, no i cenzurowali tylko twarze i genitalia denatów, a nie każdy flaczek. Na Discovery puszczali Doctor G i to było też świetne, ale za dużo cenzurowali... z tym, że znowu ona mówiła wiele ciekawostek medycznych.
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py A nie jest jak robole za granicą się S8mką wożą :gwizdanie: Ok ja spadam a Wy spamujcie dalej narka
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py A nie jest jak robole za granicą się S8mką wożą :gwizdanie: Ok ja spadam a Wy spamujcie dalej narka
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py A nie jest jak robole za granicą się S8mką wożą :gwizdanie: Ok ja spadam a Wy spamujcie dalej narka Trzymaj się [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:43_________________________________________________No cóż cisza, to cisza. Spadam spać. Trzymajcie się
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a mówią że w PL jest ble fuj i do d*py A nie jest jak robole za granicą się S8mką wożą :gwizdanie: Ok ja spadam a Wy spamujcie dalej narka Trzymaj się [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 00:43_________________________________________________No cóż cisza, to cisza. Spadam spać. Trzymajcie się ja również ciao
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja wczoraj przybilem gwozdzia do poduchy. .Mam nadzieje,ze chlopaki nie padna jak z dnia na dzień temat pogaduch zmieniony,aut(bmw) juz nie ma, zarcia tez, teraz medycyna sadowa .
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja wczoraj przybilem gwozdzia do poduchy. .Mam nadzieje,ze chlopaki nie padna jak z dnia na dzień temat pogaduch zmieniony,aut(bmw) juz nie ma, zarcia tez, teraz medycyna sadowa . Hahaha no może się nie wykończą Medycyna sądowa jest bardzo ciekawa...ale nie wiem czy wytrzymałabym przy tym odorze...Przy pobieraniu krwi ledwo żyję, a jak bym miała od kogoś pobrać płyny ustrojowe, to nie wiem czy bym dała radę... ale ciekawa jest i tak... Rybnik Witamy Szanownego Pana
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 10:01_________________________________________________ ... teraz medycyna sadowa . tym się zajmujesz na co dzień
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Aleś Ty nas nie czytał... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Aleś Ty nas nie czytał... :gwizdanie: co nie czytał ?
Rekomendowane odpowiedzi