Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 O matko... no to faktycznie masakra... Ale z tego co czytam zakładając maski i rękawiczki, to nie powinno być problemu, bo musiałby ten jad trupi dostać się do układu krążenia... Wystarczy chyba trochę pooddychać takim syfem :gwizdanie:, przecież powietrze filtrowane jest przez płuca ,z których krew pobiera tlen i inne dziadostwo w takim przypadku . Ale zobacz, ludzie, którzy wykonują sekcje zwłok, pracują przy tym przez wiele lat używając masek... więc jakieś maski muszą być dobre. nikomu nie chce się tego murować a poza tym ma być tanio u nas wykopanie dziury kosztuje z zakopaniem 700pln A Sanepid?
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 opowiem jeszcze dość zabawną historię,ustawiałem nagrobek dla pewnego dziadka,jego wnuczek towarzyszył nam przy pracy, by postawić fundament pod pomnik,trzeba rozkopać mogiłę, a kopidoł zakopując, bardzo często kości po trupie zostawia w tej kupce ziemi, którą ja rozkopuję, znalazłem cztery złote zęby razem z całą żuchwą, czaszkę i takie tam kości na zupę mówię do wnuczka, dostałeś spadek po dziadku to bierz zęby chłopak capnął i do jubilera z tym [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:26_________________________________________________ A Sanepid? nie chce im się d*py ruszyć wolą dawać kary restauracją, apoza tym nikt tego nie zgłasza :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 opowiem jeszcze dość zabawną historię,ustawiałem nagrobek dla pewnego dziadka,jego wnuczek towarzyszył nam przy pracy, by postawić fundament pod pomnik,trzeba rozkopać mogiłę, a kopidoł zakopując, bardzo często kości po trupie zostawia w tej kupce ziemi, którą ja rozkopuję, znalazłem cztery złote zęby razem z całą żuchwą, czaszkę i takie tam kości na zupę mówię do wnuczka, dostałeś spadek po dziadku to bierz zęby chłopak capnął i do jubilera z tym O mój boże...a potem z tego robią obrączki Ale u Was muszą dość płytko zakopywać ciała skoro Ty miałeś tylko pomnik z płytkimi fundamentami postawić i już znalazłeś tak imponujące... "skarby"... No i tego trumna też się rozleciała?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________ nie chce im się d*py ruszyć wolą dawać kary restauracją, apoza tym nikt tego nie zgłasza :gwizdanie: No to zgłosić im anonima! [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________A Artur chyba nie wytrzymał tematu, bo pitnął... czy jak to się tam u Was pisze
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jak pisałem kopidoł nie selekcjonuje ziemi, którą zasypuje, wali jak leci i potem na górze są kości z sanepidem byłby kłopot bo bym pomnika nie mógł postawić jak by przejrzeli co tam mam[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________ A Artur chyba nie wytrzymał tematu, bo pitnął... czy jak to się tam u Was pisze to ja może się już zamknę w sobie
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jak pisałem kopidoł nie selekcjonuje ziemi, którą zasypuje, wali jak leci i potem na górze są kości z sanepidem byłby kłopot bo bym pomnika nie mógł postawić jak by przejrzeli co tam mam Nie, to by przymusili do murowania i wtedy byś już sobie robił co chciał [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________ A Artur chyba nie wytrzymał tematu, bo pitnął... czy jak to się tam u Was pisze to ja może się już zamknę w sobie Jak dla mnie to ciekawy temat :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Spamerstwo No ja pierdziu ale żeście se temat obrali , ale mam kumpla który robi wyposażenia dla prosektorium i jak coś chlapniemy to zaczyna zawsze opowiadać co tam się dzieje. Wasze opisy to jest jeszcze pikuś no i zapraszam wędkarzy na dorodne robaczki Ja na chwilkę i spadam a Ty Wilma jak dasz ciała 15 to ponoć masz dożywotni :gwizdanie: Naprawdę
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie, to by przymusili do murowania i wtedy byś już sobie robił co chciał u nas bieda aż piszczy wymurowanie pywniczki kosztuje ok.10000pln ZUS za to nie płaci [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:41_________________________________________________ Spamerstwo No ja pierdziu ale żeście se temat obrali , ale mam kumpla który robi wyposażenia dla prosektorium i jak coś chlapniemy to zaczyna zawsze opowiadać co tam się dzieje. Wasze opisy to jest jeszcze pikuś no i zapraszam wędkarzy na dorodne robaczki Ja na chwilkę i spadam a Ty Wilma jak dasz ciała 15 to ponoć masz dożywotni :gwizdanie: Naprawdę jak chcesz to mogę ostre kawałki zapodać
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Spamerstwo No ja pierdziu ale żeście se temat obrali , ale mam kumpla który robi wyposażenia dla prosektorium i jak coś chlapniemy to zaczyna zawsze opowiadać co tam się dzieje. Wasze opisy to jest jeszcze pikuś no i zapraszam wędkarzy na dorodne robaczki Ja na chwilkę i spadam a Ty Wilma jak dasz ciała 15 to ponoć masz dożywotni :gwizdanie: Naprawdę Przecież przyjadę! No chyba, że mnie nikt nie polubi... no to cóż poradzić A temat dobry jest, ciekawy... Szkoda, że jesteś na krótko, bo byś i Ty poopowiadał [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:43_________________________________________________ Nie, to by przymusili do murowania i wtedy byś już sobie robił co chciał u nas bieda aż piszczy wymurowanie pywniczki kosztuje ok.10000pln ZUS za to nie płaci Nie wiedziałam, że to aż takie koszta są... tragedia
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Przecież przyjadę! No chyba, że mnie nikt nie polubi... no to cóż poradzić No to sie okaże w trakcie
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Przecież przyjadę! No chyba, że mnie nikt nie polubi... no to cóż poradzić :dontknow No to sie okaże w trakcie Dobrze
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiesiek co z tą rurką od sprysku, rozbierałeś to napisałem Ci że mam takową miedzianą, ale chyba nie doczytałeś
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiesiek co z tą rurką od sprysku, rozbierałeś to napisałem Ci że mam takową miedzianą, ale chyba nie doczytałeś Nie czytałem bo Wilma tak wali spamem że muszę iść do okulisty bo bryle. Pisz co i jak
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 mam taką 4mm po zew. i 3mm w środku podejdzie to
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 mam taką 4mm po zew. i 3mm w środku podejdzie to Co :?:
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no jak co czy ta rurka ułamana ma taką średnice to by się to polutowało i już
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja nic nie wiem o twojej rurce i nie wiem nawet jak to tam wygląda
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja nic nie wiem o twojej rurce i nie wiem nawet jak to tam wygląda ok nie rozbierałeś tego podobno tam jest rurka, którą trza zastąpić inną i będzie
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sie obejrzy teraz ide zrobic sobie coś do zjedzenia z/w [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________Co śpicie :?:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:46_________________________________________________Spadam narka
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja nie śpię, ale obaj zniknęliście w pewnym momencie... no a wcześniej nie chciałam Wam przerywać rozmowy Trzymaj się
andy_sky Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja nie śpię, ale obaj zniknęliście w pewnym momencie... no a wcześniej nie chciałam Wam przerywać rozmowy Trzymaj się miałem trochę pracy a teraz po dzieciaki i bigosik na obiad
Rekomendowane odpowiedzi