Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O matko... no to faktycznie masakra... Ale z tego co czytam zakładając maski i rękawiczki, to nie powinno być problemu, bo musiałby ten jad trupi dostać się do układu krążenia...

Wystarczy chyba trochę pooddychać takim syfem :gwizdanie:, przecież powietrze filtrowane jest przez płuca ,z których krew pobiera tlen i inne dziadostwo w takim przypadku . :thumbdown:

Ale zobacz, ludzie, którzy wykonują sekcje zwłok, pracują przy tym przez wiele lat używając masek... więc jakieś maski muszą być dobre.

nikomu nie chce się tego murować a poza tym ma być tanio :confused4: u nas wykopanie dziury kosztuje z zakopaniem 700pln

A Sanepid? :cool1:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

opowiem jeszcze dość zabawną historię,ustawiałem nagrobek dla pewnego dziadka,jego wnuczek towarzyszył nam przy pracy, by postawić fundament pod pomnik,trzeba rozkopać mogiłę, a kopidoł zakopując, bardzo często kości po trupie zostawia w tej kupce ziemi, którą ja rozkopuję, znalazłem cztery złote zęby razem z całą żuchwą, czaszkę i takie tam kości na zupę :polew: mówię do wnuczka, dostałeś spadek po dziadku :no: to bierz zęby chłopak capnął i do jubilera z tym :kox:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:26_________________________________________________

A Sanepid?
nie chce im się d*py ruszyć wolą dawać kary restauracją, apoza tym nikt tego nie zgłasza :gwizdanie:
Opublikowano

opowiem jeszcze dość zabawną historię,ustawiałem nagrobek dla pewnego dziadka,jego wnuczek towarzyszył nam przy pracy, by postawić fundament pod pomnik,trzeba rozkopać mogiłę, a kopidoł zakopując, bardzo często kości po trupie zostawia w tej kupce ziemi, którą ja rozkopuję, znalazłem cztery złote zęby razem z całą żuchwą, czaszkę i takie tam kości na zupę :polew: mówię do wnuczka, dostałeś spadek po dziadku :no: to bierz zęby chłopak capnął i do jubilera z tym :kox:

O mój boże...a potem z tego robią obrączki :decayed:

Ale u Was muszą dość płytko zakopywać ciała skoro Ty miałeś tylko pomnik z płytkimi fundamentami postawić i już znalazłeś tak imponujące... "skarby"...

No i tego trumna też się rozleciała?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________

nie chce im się d*py ruszyć wolą dawać kary restauracją, apoza tym nikt tego nie zgłasza :gwizdanie:

No to zgłosić im anonima! :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________A Artur chyba nie wytrzymał tematu, bo pitnął... czy jak to się tam u Was pisze :tongue4:

Opublikowano

jak pisałem kopidoł nie selekcjonuje ziemi, którą zasypuje, wali jak leci i potem na górze są kości :confused4: z sanepidem byłby kłopot bo bym pomnika nie mógł postawić jak by przejrzeli co tam mam[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________

A Artur chyba nie wytrzymał tematu, bo pitnął... czy jak to się tam u Was pisze
to ja może się już zamknę w sobie :embarrassed:
Opublikowano

jak pisałem kopidoł nie selekcjonuje ziemi, którą zasypuje, wali jak leci i potem na górze są kości :confused4: z sanepidem byłby kłopot bo bym pomnika nie mógł postawić jak by przejrzeli co tam mam

Nie, to by przymusili do murowania i wtedy byś już sobie robił co chciał :tongue4:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________

A Artur chyba nie wytrzymał tematu, bo pitnął... czy jak to się tam u Was pisze
to ja może się już zamknę w sobie :embarrassed:

Jak dla mnie to ciekawy temat :gwizdanie:

Opublikowano

:bry:

Spamerstwo

No ja pierdziu ale żeście se temat obrali :kox:, ale mam kumpla który robi wyposażenia dla prosektorium i jak coś chlapniemy to zaczyna zawsze opowiadać co tam się dzieje.

Wasze opisy to jest jeszcze pikuś no i zapraszam wędkarzy na dorodne robaczki :naughty:

Ja na chwilkę i spadam a Ty Wilma jak dasz ciała 15 to ponoć masz dożywotni :ban: :gwizdanie:

Naprawdę :przebiegly:

Opublikowano
Nie, to by przymusili do murowania i wtedy byś już sobie robił co chciał
u nas bieda aż piszczy wymurowanie pywniczki kosztuje ok.10000pln ZUS za to nie płaci :no: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:41_________________________________________________

Spamerstwo

No ja pierdziu ale żeście se temat obrali :kox:, ale mam kumpla który robi wyposażenia dla prosektorium i jak coś chlapniemy to zaczyna zawsze opowiadać co tam się dzieje.

Wasze opisy to jest jeszcze pikuś no i zapraszam wędkarzy na dorodne robaczki :naughty:

Ja na chwilkę i spadam a Ty Wilma jak dasz ciała 15 to ponoć masz dożywotni :ban: :gwizdanie:

:hi: jak chcesz to mogę ostre kawałki zapodać :cool1:
Opublikowano

Spamerstwo

:hi:

Przecież przyjadę! No chyba, że mnie nikt nie polubi... no to cóż poradzić :dontknow:

A temat dobry jest, ciekawy... Szkoda, że jesteś na krótko, bo byś i Ty poopowiadał :wink4:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 12:43_________________________________________________

Nie, to by przymusili do murowania i wtedy byś już sobie robił co chciał
u nas bieda aż piszczy wymurowanie pywniczki kosztuje ok.10000pln ZUS za to nie płaci :no:

Nie wiedziałam, że to aż takie koszta są... tragedia :kwasny:

Opublikowano

Przecież przyjadę! No chyba, że mnie nikt nie polubi... no to cóż poradzić :dontknow:

No to sie okaże w trakcie :decayed:

Opublikowano

Przecież przyjadę! No chyba, że mnie nikt nie polubi... no to cóż poradzić :dontknow

No to sie okaże w trakcie :decayed:

Dobrze :wink4:

Opublikowano

Wiesiek co z tą rurką od sprysku, rozbierałeś to napisałem Ci że mam takową miedzianą, ale chyba nie doczytałeś :mysli:

Opublikowano

Wiesiek co z tą rurką od sprysku, rozbierałeś to napisałem Ci że mam takową miedzianą, ale chyba nie doczytałeś :mysli:

Nie czytałem bo Wilma tak wali spamem że muszę iść do okulisty bo bryle. :shocked:

Pisz co i jak

Opublikowano

mam taką 4mm po zew. i 3mm w środku podejdzie to

Opublikowano

mam taką 4mm po zew. i 3mm w środku podejdzie to

Co :?:

Opublikowano

no jak co czy ta rurka ułamana ma taką średnice to by się to polutowało i już :cool1:

Opublikowano

A ja nic nie wiem o twojej rurce i nie wiem nawet jak to tam wygląda :no:

Opublikowano

A ja nic nie wiem o twojej rurce i nie wiem nawet jak to tam wygląda :no:

ok nie rozbierałeś tego podobno tam jest rurka, którą trza zastąpić inną i będzie :good:
Opublikowano

Sie obejrzy teraz ide zrobic sobie coś do zjedzenia z/w :cool1:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:04_________________________________________________Co śpicie :?:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:46_________________________________________________Spadam narka :hi:

Opublikowano

Ja nie śpię, ale obaj zniknęliście w pewnym momencie... no a wcześniej nie chciałam Wam przerywać rozmowy :wink4:

Trzymaj się :hi:

Opublikowano

Ja nie śpię, ale obaj zniknęliście w pewnym momencie... no a wcześniej nie chciałam Wam przerywać rozmowy :wink4:

Trzymaj się :hi:

miałem trochę pracy a teraz po dzieciaki i bigosik na obiad :hi: