badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ciekawe co Twój mąż na ten wypad na śląsk :gwizdanie: on przyjedzie z Petersburga a Ty będziesz uciekała do Rybnika :gwizdanie: a :gwizdanie: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja chętnie.. ale obawiam się iż mój organizm jest w skromnej niedyspozycji ;( A co tam jak orać to ciężko
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja chętnie.. ale obawiam się iż mój organizm jest w skromnej niedyspozycji ;( A co tam jak orać to ciężko dobry koń i w błocie pociągnie :decayed:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: Jest tu gdzieś tłumacz na sali? Jeśli chodzi o wytłuszczone to coś takiego ................. jeśli dalej szanowny Pan będzie dalej swe teksty w ten sposób przekazywał w stone mej osoby to ma cierpliwość gotowa się skończyć i do rękoczynów gotów być mogę w każdej chwili ,którą Pan obierzesz za dogodną dla siebie........... ufff takie brzmienie :polew: :polew: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: od nas obydwu :baseball: Ooo widzę że grono się powiększa A co myślicie , ze sama przyjedzie z Wa-wy do kogoś kogo praktycznie nie zna i to na dodatek takim autem :gwizdanie: Widocznie czytacie "Autoświat" :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ty chytniesz to znaczy że dostanie w dziub :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ciekawe co Twój mąż na ten wypad na śląsk :gwizdanie: on przyjedzie z Petersburga a Ty będziesz uciekała do Rybnika :gwizdanie: a :gwizdanie: :gwizdanie: Jedni jadą na dłużej, a inni na chwilkę Ja chętnie.. ale obawiam się iż mój organizm jest w skromnej niedyspozycji ;( A co tam jak orać to ciężko No ja jestem za... ale nie wszyscy ;( gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: Jest tu gdzieś tłumacz na sali? Jeśli chodzi o wytłuszczone to coś takiego ................. jeśli dalej szanowny Pan będzie dalej swe teksty w ten sposób przekazywał w stone mej osoby to ma cierpliwość gotowa się skończyć i do rękoczynów gotów być mogę w każdej chwili ,którą Pan obierzesz za dogodną dla siebie........... ufff takie brzmienie :polew: :polew: :polew: :polew: No kurczę jak Pan się postarał Dziękuję a więcej znaczeń nie ma?
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A co myślicie , ze sama przyjedzie z Wa-wy do kogoś kogo praktycznie nie zna i to na dodatek takim autem :gwizdanie: I dalij zbiyrosz obejżisz przijada z tego wesela
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A co myślicie , ze sama przyjedzie z Wa-wy do kogoś kogo praktycznie nie zna i to na dodatek takim autem :gwizdanie I dalij zbiyrosz obejżisz przijada z tego wesela Wiesiek Ty też czytosz AŚ ?
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No kurczę jak Pan się postarał Dziękuję a więcej znaczeń nie ma? dziękuję i odpowiadam na dalszą część ,że albo nie ma albo ja już nie znam
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiesiek Ty też czytosz AŚ ? Rzadko kiedy
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No kurczę jak Pan się postarał Dziękuję a więcej znaczeń nie ma? dziękuję i odpowiadam na dalszą część ,że albo nie ma albo ja już nie znam łoooo kutfa :kox: :polew:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A co myślicie , ze sama przyjedzie z Wa-wy do kogoś kogo praktycznie nie zna i to na dodatek takim autem :gwizdanie: I dalij zbiyrosz obejżisz przijada z tego wesela Jeszcze lepiej... " I dalej zbierasz zobaczysz jak przyjadę z tego wesela?" :wallbash: Jakbym miała ja tak pisać to chyba palce by mi wysiadły No kurczę jak Pan się postarał Dziękuję a więcej znaczeń nie ma? dziękuję i odpowiadam na dalszą część ,że albo nie ma albo ja już nie znam Oki, dziękuję
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiesiek Ty też czytosz AŚ ? Rzadko kiedy jak my wszyscy
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No kurczę jak Pan się postarał Dziękuję a więcej znaczeń nie ma? dziękuję i odpowiadam na dalszą część ,że albo nie ma albo ja już nie znam Przetłumaczyłem WAM kilka postów wyżej
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiesiek Ty też czytosz AŚ ? Rzadko kiedy Przez to trocha jeszcze wierzysz że sama przyjedzie
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A to Wilma jest redaktorem AŚ O taaa... i innych czasopism... męskich :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ty chytniesz to znaczy że dostanie w dziub :polew: :polew: a jak ja napisałem :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi