andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wilmo nie broń ruskich tyle krzywdy co od nich, żadne inne państwo nam nie wyrządziło to kraj komunistyczny w którym nikt nie może podskakiwać władzy i na pewno od nich, prawdy się nie dowiemy [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________nasi piloci zawsze byli uznawani za najlepszych, była taka opinia, że polski pilot nawet na drzwiach od stodoły poleci, niestety wyżej srają niż dupe mają, poniosła ich rutyna ale kontrola lotu też dała d*py, mówiąc, jesteś na właściwej ścieżce, dlaczego ruskie ścierwa nie oddają naszych skrzynek i nie pozwalają, polskim prokuratorom przesłuchać kontrolerów lotu
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wilmo nie broń ruskich tyle krzywdy co od nich, żadne inne państwo nam nie wyrządziło to kraj komunistyczny w którym nikt nie może podskakiwać władzy i na pewno od nich, prawdy się nie dowiemy Będę bronić, ponieważ od Niemców się zaczęło a im się wybacza i nawet liże tyłek, więc albo traktujmy wszystkich tak samo albo dajmy se spokój. Może w ogóle powinniśmy wypominać wszystkich z którymi walczyliśmy? Nie oszukujmy się spooro mieliśmy wrogów oj sporo, nasza historia jest bardzo bogata w tej kwestii niestety. Poza tym Polakom również daleko do aniołków chociażby przez to co zrobiliśmy w Berezie Kartuskiej. Dodam też skromnie, że od tego czasu minęło już 66 lat, więc może wypadałoby się już uspokoić, nikt nas nie będzie wiecznie głaskał po główkach. Jakoś USA wyrządziło ogromną szkodę, mówiąc najdelikatniej, w Wietnamie i jakoś jest dobrze. Trzeba nauczyć się oddzielać, to co się opłaca od tego, co już od dawna nie ma sensu. W Rosji mieliśmy ogromny rynek zbytu, a przez jakieś głupie żale rządów prawicowych,którzy spowodowali, że się odwróciliśmy od Rosji mamy takiego wała. Jedynie nieliczne firmy w Polsce mimo wszystko działają w Rosji, ponieważ dobrze zdają sobie sprawę z tego, że na wschodzie jest świetny rynek zbytu. Większość krajów europejskich nie ma żalu do Rosji i dzięki temu im to wszystko procentuje. Trzeba zauważyć, że graniczymy z Rosją, ona jest mocarstwem, że Europa i Azja ze sobą graniczą, i choć trzeba utrzymywać dobre stosunki z USA, to należałoby przede wszystkim skupić się na tych, którzy są koło nas.[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:28_________________________________________________ [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________nasi piloci zawsze byli uznawani za najlepszych, była taka opinia, że polski pilot nawet na drzwiach od stodoły poleci, niestety wyżej srają niż dupe mają, poniosła ich rutyna ale kontrola lotu też dała d*py, mówiąc, jesteś na właściwej ścieżce, dlaczego ruskie ścierwa nie oddają naszych skrzynek i nie pozwalają, polskim prokuratorom przesłuchać kontrolerów lotu Owszem piloci jeszcze z dawnych lat są faktycznie wspaniali. Natomiast co do tekstu na temat latania na drzwiach od stodoły, to uważam za niezwykle płytki i świadczy jedynie o poziomie osoby, która te słowa wypowiedziała.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a kto niemcom dupe liże her pułtusk ,ja ich nie trawię a biznes to biznes nie muszę kogoś po d*pie całowac by z nim biznes kręcić :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a kto niemcom dupe liże her pułtusk ,ja ich nie trawię a biznes to biznes nie muszę kogoś po pupie całowac by z nim biznes kręcić :gwizdanie: Dokladnie ,chyba ,ze to ma byc przyjemne z pozytecznym [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:37_________________________________________________Znowu bedzie ,ze ile osob tyle opini.
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Tyle, że to kręcenie zaczęło się już wcześniej... i trwa nadal. Tak samo było w stosunku do USA, kiedy rządził tam G. W. Bush.[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:38_________________________________________________A i dodam też skromnie, że Rosja nas już przepraszała, więc ile można się nienawidzić.
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A i dodam też skromnie, że Rosja nas już przepraszała, więc ile można się nienawidzić. ta kiedy chyba przeoczyłem te ruskie buraki tylko koniec własnego nosa widzą i na pewno nas akurat traktują jako swojsze, strefę wpływów
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mi w zupełności wystarczy, to że nam wybudowali Pałac Kultury i Nauki, bo reszta jak np. Niemcy, nie zrobili nic. Ale wydaje mi się, że lepiej będzie zakończyć temat, bo ja za PiS-em nie jestem, a z reguły dyskusje na temat polityki kończą się kłótniami [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:52_________________________________________________ te ruskie buraki tylko koniec własnego nosa widzą i na pewno nas akurat traktują jako swojsze, strefę wpływów Trudno żeby nas traktowali jak bogów skoro wiecznie na nich plujemy.
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 to zaś jo........ o jakim wy wypadku mowicie :?:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 o Smoleńsku zaczęliśmy a potem skakaliśmy z tematu na temat
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja tam się żadnymi wypadkami nie interesuje więc nie jestem w temacie.....
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 tym lepiej dla Ciebie głowy sobie nie zaprzątasz chociaż [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 18:05_________________________________________________W tej chwili mamy o 1 posta więcej niż Częstochowa
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 W tej chwili mamy o 1 posta więcej niż Częstochowa no popatrz, nawet nie zwróciłem uwagi
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Została jeszcze Bielsko-Biała i będzie podium
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 sprawdziłem kiedy zostały założone spoty Częstochowskie i wychodzi na to, że dokładnie rok przed nami :>
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rok przed nami toż to jakieś lenie
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Gliwice mają przed nami 2 lata przewagi i ponad 4 tys na koncie. Skoro my w pół roku zrobiliśmy 800 stron -> w rok wychodzi 1600 -> w dwa lata 3200 + te 800 które już mamy i daje to sume 4000 stron :> czyli mamy to samo tempo
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no to trza podgonić :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:09_________________________________________________ale ta pierwsza 100 to długo szła :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no to trza podgonić :gwizdanie: Oj trzeba podgonić
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no to trza podgonić :gwizdanie: Oj trzeba podgonić no to dawaj o przyjaźni polsko radzieckiej :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi