ROBERT Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 jutro to będzie "zabawa" , ale dziś wątpię , może jakieś małe co nieco tylko było [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 22:33_________________________________________________Daniel Ty się wybierasz teraz w sobotę na spota ? I później do "Sękatej" ?
blant88 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Blant jakie masz plany na sobotę rano :?: łapiemy się za to zawieszenie :?: Arek jak najbardziej nie mam nic przeciwko ,fajnie że pomyślałeś [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 23:02_________________________________________________ Daniel Ty się wybierasz teraz w sobotę na spota ? I później do "Sękatej" ? tak z moją będę Robert :>
ROBERT Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 tak z moją będę Robert :> ok czyli dopisujemy do listy dwie osoby
H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja się wbiję do sękatej, bo pojadę z uczelni, to będę głodny
ROBERT Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Czyli na razie tak to wygląda : Artur + Kasia Hammer Badboy Daniel + Aurelia Deck's Wilma Laki (Robert + Marzena) ... czyli na razie jeden duży stolik Jak dojdą jeszcze co najmniej dwie/trzy osoby będą dwa łączone stoliki
blant88 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Czyli na razie tak to wygląda : Artur + Kasia Hammer Badboy Daniel + Aurelia Deck's Wilma Laki (Robert + Marzena) ... czyli na razie jeden duży stolik Jak dojdą jeszcze co najmniej dwie/trzy osoby będą dwa łączone stoliki A PREZES :?:
ROBERT Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 A PREZES :?: Na urodziny podobno idą [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________ Ja się wbiję do sękatej, bo pojadę z uczelni, to będę głodny Tylko Tomek pamiętaj co wypijemy nie zwracamy i nie pijemy od nowa :gwizdanie: :tongue4:
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cos mi sie wydaje ze Wilma odrabia panszczyzne.
ROBERT Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Cos mi sie wydaje ze Wilma odrabia panszczyzne. Płaci w naturze :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 przed ostatnim dniem pracy w tym tyg Blant to dziś po południu zdzwonimy się co do jutra
Wilma Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 :bry: Co to za obgadywanie pod mą skromną nieobecność? A no i to miłe, że tak się troszczycie. Już dostałam konkretne wskazówki, więc nie powinno być problemów
Wilma Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 po takim długim czasie rozłąki, Wilma już zapewne prawie jak perpetum mobile :decayed: Ja w pracy jestem, a się prawie popłakałam ze śmiechu! Ja w roli perpetuum mobile hahaha :polew:
Rekomendowane odpowiedzi